|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:27 am
Now playing: Happysad - czysty jak łza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:29 am
Ozzwald M-Teen Ozzwald M-Teen Ozzwald popraw sobie sygnature bo chyba cos nie tak jest... wiem.. ale wyobraz sobie ze moje lenistwo przesiknelo moj organizm i ... nie, nie bede niz zmieniac, jak ktos ma problem to ma wała blaugh xp no tak.. chcialem byc mily ale co mi tam.. teraz bede nie mily... łuhu ozz pokazuje pazurki biggrin blaugh Happysad - Jeszcze, jeszcze heart ssij Ozzy wyluzuj smile chybe cie jakies napięcie przedmiesiączkowe dopadło blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:29 am
[ Kaku ] Ozzwald M-Teen Ozzwald popraw sobie sygnature bo chyba cos nie tak jest... wiem.. ale wyobraz sobie ze moje lenistwo przesiknelo moj organizm i ... nie, nie bede niz zmieniac, jak ktos ma problem to ma wała blaugh xp no tak.. chcialem byc mily ale co mi tam.. teraz bede nie mily... ozz, daj spokuj. ona po prostu nie potrafi tego zrobic, w dodatku nie chce sie przyznac.. tyle. blaugh ee..co ja mowie, moze strulem sie jablkiem. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:31 am
Ozzwald M-Teen łuhu ozz pokazuje pazurki biggrin blaugh Happysad - Jeszcze, jeszcze heart ssij  bo czemu nie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:33 am
YumiTao Ozzy wyluzuj smile chybe cie jakies napięcie przedmiesiączkowe dopadło blaugh ja jestem zawsze wyluzowany nie widze problemu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:36 am
Ozzwald YumiTao Ozzy wyluzuj smile chybe cie jakies napięcie przedmiesiączkowe dopadło blaugh ja jestem zawsze wyluzowany nie widze problemu... tja... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:37 am
zaraz bede ide wypucowac podłoge stare kured murzyna se znaleźli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:41 am
ninja eek *wąch, wąch* Czy ja tu czuję spaleniznę??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:44 am
~~lena-undesaid~~ ninja eek *wąch, wąch* Czy ja tu czuję spaleniznę?? nie to stopy Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:50 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ ninja eek *wąch, wąch* Czy ja tu czuję spaleniznę?? nie to stopy Bee ... stare : Hi hi HI :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:52 am
patrz jak rośnie zemna, podłogowo kartonowe drzewko to cos jak urośnie to bedziemy mieli piekne katrony biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|