|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:29 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Nike Cię nie am zamiaru ułaskawiać ^^ *przytula się* no i bardzo dobrze ściągam program do projektowania wnętrz *^^* o to przyslij potem obrazek jak urzadziłas strych ^^ Taki mam zamiar *przytula się* Jeśli masz jakieś specjalne życzenia co do strychu, to mów. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:32 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Nike Cię nie am zamiaru ułaskawiać ^^ *przytula się* no i bardzo dobrze ściągam program do projektowania wnętrz *^^* o to przyslij potem obrazek jak urzadziłas strych ^^ Taki mam zamiar *przytula się* Jeśli masz jakieś specjalne życzenia co do strychu, to mów. :3 jesli mozna to chciałbym biórko, gdzie mógłbym szkrabać, moze jakies orientalne klimaty wink z gory ziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:33 am
o urzadzaniu strychu i innych ciekawych rzeczach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:34 am
Pisarz o urzadzaniu strychu i innych ciekawych rzeczach wink a nielepiej zostawić strych i pajączki w spokoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:35 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Nike Cię nie am zamiaru ułaskawiać ^^ *przytula się* no i bardzo dobrze ściągam program do projektowania wnętrz *^^* o to przyslij potem obrazek jak urzadziłas strych ^^ Taki mam zamiar *przytula się* Jeśli masz jakieś specjalne życzenia co do strychu, to mów. :3 jesli mozna to chciałbym biórko, gdzie mógłbym szkrabać, moze jakies orientalne klimaty wink z gory ziekuje Się robie....w miarę możliwości programu *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:36 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Nike Cię nie am zamiaru ułaskawiać ^^ *przytula się* no i bardzo dobrze ściągam program do projektowania wnętrz *^^* o to przyslij potem obrazek jak urzadziłas strych ^^ Taki mam zamiar *przytula się* Jeśli masz jakieś specjalne życzenia co do strychu, to mów. :3 jesli mozna to chciałbym biórko, gdzie mógłbym szkrabać, moze jakies orientalne klimaty wink z gory ziekuje Się robie....w miarę możliwości programu *^^* wierze w mozliwosci swojej elfki ^^ Danii, pajaki moga pomieskac sobie w piwnicy ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:36 am
Danii Pisarz o urzadzaniu strychu i innych ciekawych rzeczach wink a nielepiej zostawić strych i pajączki w spokoju Nie ma mowy...my tam mieszkamy ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:38 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Nike Cię nie am zamiaru ułaskawiać ^^ *przytula się* no i bardzo dobrze ściągam program do projektowania wnętrz *^^* o to przyslij potem obrazek jak urzadziłas strych ^^ Taki mam zamiar *przytula się* Jeśli masz jakieś specjalne życzenia co do strychu, to mów. :3 jesli mozna to chciałbym biórko, gdzie mógłbym szkrabać, moze jakies orientalne klimaty wink z gory ziekuje Się robie....w miarę możliwości programu *^^* wierze w mozliwosci swojej elfki ^^ Danii, pajaki moga pomieskac sobie w piwnicy ^_^ ich jest tak durzo że sie nadole nie smjeszczą a co będzie z mjeszkającymi na dole skorpionami ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:40 am
o ile wiem ten dom był budowany dla nas a nie dla pajaków blaugh
witeczka Setsuna ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:40 am
Danii Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Nike Cię nie am zamiaru ułaskawiać ^^ *przytula się* no i bardzo dobrze ściągam program do projektowania wnętrz *^^* o to przyslij potem obrazek jak urzadziłas strych ^^ Taki mam zamiar *przytula się* Jeśli masz jakieś specjalne życzenia co do strychu, to mów. :3 jesli mozna to chciałbym biórko, gdzie mógłbym szkrabać, moze jakies orientalne klimaty wink z gory ziekuje Się robie....w miarę możliwości programu *^^* wierze w mozliwosci swojej elfki ^^ Danii, pajaki moga pomieskac sobie w piwnicy ^_^ ich jest tak durzo że sie nadole nie smjeszczą a co będzie z mjeszkającymi na dole skorpionami ? przeniosą się do katakumb 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:41 am
Pisarz wierze w mozliwosci swojej elfki ^^ Danii, pajaki moga pomieskac sobie w piwnicy ^_^ Kapitalny jest ten program *^^* Zaiste dobrze prawisz XD Avsko Setsuna!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:42 am
Delein Pisarz wierze w mozliwosci swojej elfki ^^ Danii, pajaki moga pomieskac sobie w piwnicy ^_^ Kapitalny jest ten program *^^* Zaiste dobrze prawisz XD Avsko Setsuna! a jak sie zwie? bo kiedys tez sie jednym bawiłem robiac basen w salonie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 5:43 am
wiesz, tak patrząc na ciebie doszłam do wniosku że znowu cos mnie minęło... w związku z gaią oczywiście... znowu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|