|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:12 am
popraw sobie sygnature bo chyba cos nie tak jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:15 am
Now Playing : Nine Inch Nails - Sin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:15 am
Ozzwald popraw sobie sygnature bo chyba cos nie tak jest... wiem.. ale wyobraz sobie ze moje lenistwo przesiknelo moj organizm i ... nie, nie bede niz zmieniac, jak ktos ma problem to ma wała blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:16 am
M-Teen Ozzwald popraw sobie sygnature bo chyba cos nie tak jest... wiem.. ale wyobraz sobie ze moje lenistwo przesiknelo moj organizm i ... nie, nie bede niz zmieniac, jak ktos ma problem to ma wała blaugh xp .... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:18 am
[ Kaku ] M-Teen Ozzwald popraw sobie sygnature bo chyba cos nie tak jest... wiem.. ale wyobraz sobie ze moje lenistwo przesiknelo moj organizm i ... nie, nie bede niz zmieniac, jak ktos ma problem to ma wała blaugh xp ziom, po prostu usuń spację po  mooooooże razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:18 am
M-Teen Ozzwald popraw sobie sygnature bo chyba cos nie tak jest... wiem.. ale wyobraz sobie ze moje lenistwo przesiknelo moj organizm i ... nie, nie bede niz zmieniac, jak ktos ma problem to ma wała blaugh xp no tak.. chcialem byc mily ale co mi tam.. teraz bede nie mily...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:20 am
Ozzwald M-Teen Ozzwald popraw sobie sygnature bo chyba cos nie tak jest... wiem.. ale wyobraz sobie ze moje lenistwo przesiknelo moj organizm i ... nie, nie bede niz zmieniac, jak ktos ma problem to ma wała blaugh xp no tak.. chcialem byc mily ale co mi tam.. teraz bede nie mily... łuhu ozz pokazuje pazurki biggrin blaugh Happysad - Jeszcze, jeszcze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:22 am
M-Teen Ozzwald M-Teen Ozzwald popraw sobie sygnature bo chyba cos nie tak jest... wiem.. ale wyobraz sobie ze moje lenistwo przesiknelo moj organizm i ... nie, nie bede niz zmieniac, jak ktos ma problem to ma wała blaugh xp no tak.. chcialem byc mily ale co mi tam.. teraz bede nie mily... łuhu ozz pokazuje pazurki biggrin blaugh Happysad - Jeszcze, jeszcze heart ssij
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:22 am