|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:02 am
Ozzwald Falcone Ozzwald ale ja go w polowie napisalem... sweatdrop i jeszcze jak to pislame bylem pod wplywem alkoholu... sweatdrop nie słyszałes ze alkochol rozluznia umysł blaugh w poniedzialek zobaczymy czy oby w pozytywny sposob sie ten umysl rozluznil... a co juz w poniedzialek sie kłania maturka question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:07 am
Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald ale ja go w polowie napisalem... sweatdrop i jeszcze jak to pislame bylem pod wplywem alkoholu... sweatdrop nie słyszałes ze alkochol rozluznia umysł blaugh w poniedzialek zobaczymy czy oby w pozytywny sposob sie ten umysl rozluznil... a co juz w poniedzialek sie kłania maturka question niestety tak sie nieszczesliwnie dla mnie sklada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:07 am
Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald ale ja go w polowie napisalem... sweatdrop i jeszcze jak to pislame bylem pod wplywem alkoholu... sweatdrop nie słyszałes ze alkochol rozluznia umysł blaugh w poniedzialek zobaczymy czy oby w pozytywny sposob sie ten umysl rozluznil... a co juz w poniedzialek sie kłania maturka question moja w środe xp Ozziu !! bede za ciebie tajniascie kciooki trzymać :> !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:09 am
Lethiel Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald ale ja go w polowie napisalem... sweatdrop i jeszcze jak to pislame bylem pod wplywem alkoholu... sweatdrop nie słyszałes ze alkochol rozluznia umysł blaugh w poniedzialek zobaczymy czy oby w pozytywny sposob sie ten umysl rozluznil... a co juz w poniedzialek sie kłania maturka question moja w środe xp Ozziu !! bede za ciebie tajniascie kciooki trzymać :> !!!! oby to pomoglo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siema ludziki ;d *pojawia sie z nikad*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:12 am
Ozzwald Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald ale ja go w polowie napisalem... sweatdrop i jeszcze jak to pislame bylem pod wplywem alkoholu... sweatdrop nie słyszałes ze alkochol rozluznia umysł blaugh w poniedzialek zobaczymy czy oby w pozytywny sposob sie ten umysl rozluznil... a co juz w poniedzialek sie kłania maturka question niestety tak sie nieszczesliwnie dla mnie sklada i tryt maszczas zeby na Gaii siedziec .......... xd poucz sie ........ bo zdac zdasz ...... ale liczy sie jak zdasz 3nodding .............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pada smiechem* buhahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oczywiscie whee 3nodding a jak by cio to moge ci sie na szyji uwiesić jako talizman na szczescie xd Mciu *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:13 am
witam M-teen ........ i zarazem zegnam zgromadzonych ............. ide bye bye narazie wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:15 am
Falcone witam M-teen ........ i zarazem zegnam zgromadzonych ............. ide bye bye narazie wampapatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:17 am
Lethiel oczywiscie whee 3nodding a jak by cio to moge ci sie na szyji uwieciś jako talizman na szczescie xd Mciu *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee heeeeeeeeeeeeej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:17 am
Lethiel oczywiscie whee 3nodding a jak by cio to moge ci sie na szyji uwieciś jako talizman na szczescie xd Mciu *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee na szczescie to ja na egzaminy zabieram ze soba prezerwatywy i zdjecie osoby ktora kocham najbardziej czyli mnie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:18 am
M-Teen Lethiel oczywiscie whee 3nodding a jak by cio to moge ci sie na szyji uwieciś jako talizman na szczescie xd Mciu *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee heeeeeeeeeeeeej ^^ pijcie mleko Hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|