|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:34 am
Liilith Lethiel Liilith nie plakusiaj- nie widzialas mnie ^_^O.o ... pepe ?? *confused* hmm? O_o niewashne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald AAA musze mowic jedna strone w 3 min a mi wychodza 4 wrrr... O.o .. hm.. poskracaj blaugh 3nodding lepiej mieć wiecej nish mniej.. albo w moim przypadq ninja nic ninja juz bardziej skrocic nie moge... wywalilem jeszcze kawalek i teraz mam 4,5 strony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam............ ah uwielbiam matury bo mamy mało lekcji w szkole whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:35 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald AAA musze mowic jedna strone w 3 min a mi wychodza 4 wrrr... O.o .. hm.. poskracaj blaugh 3nodding lepiej mieć wiecej nish mniej.. albo w moim przypadq ninja nic ninja juz bardziej skrocic nie moge... wywalilem jeszcze kawalek i teraz mam 4,5 strony... A jaki temat wybrales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:36 am
Falcone Witam............ ah uwielbiam matury bo mamy mało lekcji w szkole whee stare ... domokun domokun domokun *pac poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Witam............ ah uwielbiam matury bo mamy mało lekcji w szkole whee Czesc Falc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:37 am
]Goth bless[ Falcone Witam............ ah uwielbiam matury bo mamy mało lekcji w szkole whee Czesc Falc wink ho ho ho................ dawno zem cie nie widział sweatdrop *rzuca w Lethiel poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:39 am
Goth bless Niezle.. ja jeszcze sie zastanawiam nad swoim tematem... w koncu maturka juz za rok.. powiem tak... jesli mozesz juz wybrac to to zrob i zacznij sie przygotowywac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ]Goth bless[ Falcone Witam............ ah uwielbiam matury bo mamy mało lekcji w szkole whee Czesc Falc wink ho ho ho................ dawno zem cie nie widział sweatdrop *rzuca w Lethiel poduchą* O.o *unik* *skok na Falca* twisted *pac poducha* blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Goth bless Niezle.. ja jeszcze sie zastanawiam nad swoim tematem... w koncu maturka juz za rok.. ja tam dopiero za dwa .............. ale i tak mozna by juz sie zaczac pozadnie uczyc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:40 am
Lethiel O.o *unik* *skok na Falca* twisted *pac poducha* blaugh whee *z pod poduchy* dobra poddaje sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:41 am
Falcone Goth bless Niezle.. ja jeszcze sie zastanawiam nad swoim tematem... w koncu maturka juz za rok.. ja tam dopiero za dwa .............. ale i tak mozna by juz sie zaczac pozadnie uczyc 3nodding powiem ci ze masz racje.. ja sobie leserowalem i teraz mam wielki problem... ale moze uda sie przez to przebrnac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:42 am
Ozzwald Goth bless Niezle.. ja jeszcze sie zastanawiam nad swoim tematem... w koncu maturka juz za rok.. powiem tak... jesli mozesz juz wybrac to to zrob i zacznij sie przygotowywac... Taki mam tez zamiar... chociaz bardziej boje sie matury z histy i z angola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|