|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:56 am
Dobra , lecę. Żegnam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:56 am
PointZer0 Dobra , lecę. Żegnam wszystkich. narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:57 am
PointZer0 Dobra , lecę. Żegnam wszystkich. papatkii skończmy jush temat matoor cio ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:58 am
Lethiel PointZer0 Dobra , lecę. Żegnam wszystkich. papatkii skończmy jush temat matoor cio ?? sweatdrop oki... wymysl jakis nowy a ja skocze sobie zrobic sniadanko... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:58 am
Lethiel PointZer0 Dobra , lecę. Żegnam wszystkich. papatkii skończmy jush temat matoor cio ?? sweatdrop Ok, wcale nie musimy o tym rozmawiac 3nodding Tylko zaproponuj nowy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:59 am
Ozzwald oki... wymysl jakis nowy a ja skocze sobie zrobic sniadanko... biggrin smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:00 am
O.o .. ups .. nowy temat ?? .. eeee... sweatdrop *myslu myslu* eee... to moze ja tesh zrobie sobie sniadanko ?? *wyszczerz* *zika w koochni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:02 am
Omega Sun Ozzwald oki... wymysl jakis nowy a ja skocze sobie zrobic sniadanko... biggrin smacznego dziekuje... coz za porzywne sniadanie... matka nie zrobila zakowpow i jem chleb z coca cola.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:04 am
Ozzwald Omega Sun Ozzwald oki... wymysl jakis nowy a ja skocze sobie zrobic sniadanko... biggrin smacznego dziekuje... coz za porzywne sniadanie... matka nie zrobila zakowpow i jem chleb z coca cola.. sweatdrop O.o .. smacznego a ja smashu jajecznice blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:07 am
Lethiel Ozzwald Omega Sun Ozzwald oki... wymysl jakis nowy a ja skocze sobie zrobic sniadanko... biggrin smacznego dziekuje... coz za porzywne sniadanie... matka nie zrobila zakowpow i jem chleb z coca cola.. sweatdrop O.o .. smacznego a ja smashu jajecznice blaugh whee zazdroszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:09 am
Ozzy , to nie możesz sam skoczyć po coś do sklepu ? Ja właśnie tak uczyniłem i wszamałem fasolkę po bretońsku xd
Witam ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:09 am
Ozzwald Omega Sun Ozzwald oki... wymysl jakis nowy a ja skocze sobie zrobic sniadanko... biggrin smacznego dziekuje... coz za porzywne sniadanie... matka nie zrobila zakowpow i jem chleb z coca cola.. sweatdrop bardzo oryginalne polaczenie sweatdrop A moze znajdziesz w domku polprodukty, ktore mozna przerobic np. na jakies placki, frytki, jajecznice itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:11 am
PointZer0 Ozzy , to nie możesz sam skoczyć po coś do sklepu ? Ja właśnie tak uczyniłem i wszamałem fasolkę po bretońsku xd Witam ponownie mam sie okryć hanba takim czynem... blaugh jeszcze ze swoich pieniedzy mam placic.. o nigdy w zyciu... moje pieniadze mi sa potrzebne na alkohol i na mandaty za picie w miejscach publicznych... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:12 am
PointZer0 Ozzy , to nie możesz sam skoczyć po coś do sklepu ? Ja właśnie tak uczyniłem i wszamałem fasolkę po bretońsku xd Witam ponownie O.o faaaasoooolka.. jejq.. narobiles mi ochoty !!! xd xd xd gloopia jajecznica jush nie jest taka smaczna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|