|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:35 am
Lethiel O.o ... ufff...... jush i troshq lepiej !! 4laugh ale zawsze moze być ta pierwsza osoba O_oStatystycznie tak. Ale statystyką to sie nie przejmuj , bo jeżeli facet idzie na spacer z psem to statystycznie każdy z nich ma 3 nogi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:36 am
PointZer0 Omega Sun Lethiel xd xd xd *powtasha sobie pod nosem* nie bede siedenerwować.. nie ma sie czym denerwować.. to tylko gloopia matoora.. jak nie zdam.. O.o ... gonk naprawde nie ma sie czym denerwowac, 90% zdaje, wiec dlaczego Ty mialabys oblac skoro bedziesz dobrze przygotowana 3nodding Inaczej - ja nie słyszałem żeby ktos NIE ZDAŁ xd a ja slyszalem moj kumpel nie zdal z angola... odpadl na tym samym temacie co ja mialem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kurde , paczę i paczę na tego twojego avka Omega , i mi sie zajebiście podoba xd Lethiel 3nodding 3nodding 3nodding ładniusi 3nodding nawt z Nerai o nim gadalysmy wink 3nodding dziekuje redface heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel O.o ... ufff...... jush i troshq lepiej !! 4laugh ale zawsze moze być ta pierwsza osoba O_oStatystycznie tak. Ale statystyką to sie nie przejmuj , bo jeżeli facet idzie na spacer z psem to statystycznie każdy z nich ma 3 nogi... eek ....... sweatdrop .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:39 am
PointZer0 Ozzwald a ja slyszalem moj kumpel nie zdal z angola... odpadl na tym samym temacie co ja mialem... Angol jest dziwny na zaawansowanym - miałem gadać o przyczynach nietolerancji polak�w , oraz kampanii mass-medi�w w sprawie anty-narkotykowej :/ Nie jestem zadowolony z rezultatu delikatnie m�wiąc... ja tez nie gadalem na temat wydobycia surowcow naturalnych... znaczy sie dukalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:40 am
Ozzwald PointZer0 Omega Sun Lethiel xd xd xd *powtasha sobie pod nosem* nie bede siedenerwować.. nie ma sie czym denerwować.. to tylko gloopia matoora.. jak nie zdam.. O.o ... gonk naprawde nie ma sie czym denerwowac, 90% zdaje, wiec dlaczego Ty mialabys oblac skoro bedziesz dobrze przygotowana 3nodding Inaczej - ja nie słyszałem żeby ktos NIE ZDAŁ xd a ja slyszalem moj kumpel nie zdal z angola... odpadl na tym samym temacie co ja mialem... z angielskiego u mnie nie zdaly jak narazie 3 osoby.. z klasy sportowej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:44 am
Omega Sun PointZer0 Angol jest dziwny na zaawansowanym - miałem gadać o przyczynach nietolerancji polak�w , oraz kampanii mass-medi�w w sprawie anty-narkotykowej :/ Nie jestem zadowolony z rezultatu delikatnie m�wiąc... Mielismy podobne topiki na ustnej z angola i niemca, tylko ze u nas to bylo rozbite na "media" "reklama" "uzaleznienia" "tolerancja" 3nodding . A ja wylosowalam: "Mein Hobby" -na niemieckim "What would you do if you won a lot of money" -na angielskim xd takie cos bylo by latwiejsze... ale te tematy na nowa sa beznadziejne ... znajomy musial gadac o ukladzie nerwowym... ledwo zaliczyl... wogule nie wiedzial co powiedziec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:48 am
zero jak myslisz 5,5 strony da sie powiedziec w 15 min... no moze 17 min...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:50 am
Omega Sun Mi ten komplet pasowal bardzo, bo jest banalny, ale jak opracowywalam topiki to przy tych akurat bylo to na zasadzie: "eee na takie latwe to zawsze sie cos powie" i w ogole je ominelam uczac sie tych dziwnych i trudnych a potem na egzaminie zaczelo sie kombinowanie i improwizacja wink ja tez odstawialem improwizacje... jeszcze przed mialem 15 min na przygotowanie sie ale przez te 15 min jak zobaczylem o czym mam mowic to zaczolem sobie wlosy z glowy rwac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:50 am
Ozzwald Omega Sun PointZer0 Angol jest dziwny na zaawansowanym - miałem gadać o przyczynach nietolerancji polak�w , oraz kampanii mass-medi�w w sprawie anty-narkotykowej :/ Nie jestem zadowolony z rezultatu delikatnie m�wiąc... Mielismy podobne topiki na ustnej z angola i niemca, tylko ze u nas to bylo rozbite na "media" "reklama" "uzaleznienia" "tolerancja" 3nodding . A ja wylosowalam: "Mein Hobby" -na niemieckim "What would you do if you won a lot of money" -na angielskim xd takie cos bylo by latwiejsze... ale te tematy na nowa sa beznadziejne ... znajomy musial gadac o ukladzie nerwowym... ledwo zaliczyl... wogule nie wiedzial co powiedziec... O.o... przeciesh.. O.o .. z takimi tematam jak wy moowicie.. ja bym nawet slowa nie wygookala.. gonk .. ech..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:51 am
Ozzwald zero jak myslisz 5,5 strony da sie powiedziec w 15 min... no moze 17 min...? Spokojnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|