|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:19 am
Lethiel Omega Sun Lethiel powinnam sie wreszcie wziaśc z matoore ustna z polskiego... ale.. jakos mi sie nie chce xp xd .. i chyba w końcu zostawie wszystko jak zwykle na ostatni dzień.. witaj Falc *przytuuuuuuuuul* whee tez tak zawsze robie- wszystko zawsze odwlekam a potem mi czasu nie starcza wink ech.... lol... musze sie zaczać przygotowywać na mega histerie za ok.2 dni xd .. iedy do mnie dotrze ze mam matoore xp Do mnie dotarło na dzień przed i było dobrze... z polskiego... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:22 am
PointZer0 Lethiel Omega Sun Lethiel powinnam sie wreszcie wziaśc z matoore ustna z polskiego... ale.. jakos mi sie nie chce xp xd .. i chyba w końcu zostawie wszystko jak zwykle na ostatni dzień.. witaj Falc *przytuuuuuuuuul* whee tez tak zawsze robie- wszystko zawsze odwlekam a potem mi czasu nie starcza wink ech.... lol... musze sie zaczać przygotowywać na mega histerie za ok.2 dni xd .. iedy do mnie dotrze ze mam matoore xp Do mnie dotarło na dzień przed i było dobrze... z polskiego... :/ ech.. ale ty potrafish kontrolowac emocje i stres blaugh .. a ja... O_o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:23 am
Lethiel ech.. ale ty potrafish kontrolowac emocje i stres blaugh .. a ja... O_o ... Ty też potrafisz , każdy potrafi , trzeba tylko wziąć się w garść , spiąć śliczne pośladki i będzie ok domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:26 am
PointZer0 Do mnie dotarło na dzień przed i było dobrze... z polskiego... :/ W LO nas w sumie dobrze przygotowali do ustnej matury ale mimo to powtarzanie 150 pytan zaczelam ostatniego dnia gonk , siedzialam nad tym do rana, spalam 2h a przed samym egzaminem mialam wrazenie, ze nic nie umiem, ale bylam zbyt spiaca aby sie tym denerwowac xp Na szczescie wszystko poszlo ok. , wylosowalam latwe pytania, dopytali z jakiejs biografii, tla historycznego wydarzen i po egzaminie. Nie bylo czym sie stresowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:27 am
PointZer0 Lethiel ech.. ale ty potrafish kontrolowac emocje i stres blaugh .. a ja... O_o ... Ty też potrafisz , każdy potrafi , trzeba tylko wziąć się w garść , spiąć śliczne pośladki i będzie ok domokun xd xd xd *powtasha sobie pod nosem* nie bede siedenerwować.. nie ma sie czym denerwować.. to tylko gloopia matoora.. jak nie zdam.. O.o ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:29 am
Omega Sun PointZer0 Do mnie dotarło na dzień przed i było dobrze... z polskiego... :/ W LO nas w sumie dobrze przygotowali do ustnej matury ale mimo to powtarzanie 150 pytan zaczelam ostatniego dnia gonk , siedzialam nad tym do rana, spalam 2h a przed samym egzaminem mialam wrazenie, ze nic nie umiem, ale bylam zbyt spiaca aby sie tym denerwowac xp Na szczescie wszystko poszlo ok. , wylosowalam latwe pytania, dopytali z jakiejs biografii, tla historycznego wydarzen i po egzaminie. Nie bylo czym sie stresowac. Twoja maturka Omi była ze 20 razy trudniejsza niż nasza , u nas to w zasadzie referat a nie matura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:29 am
Lethiel xd xd xd *powtasha sobie pod nosem* nie bede siedenerwować.. nie ma sie czym denerwować.. to tylko gloopia matoora.. jak nie zdam.. O.o ... gonk naprawde nie ma sie czym denerwowac, 90% zdaje, wiec dlaczego Ty mialabys oblac skoro bedziesz dobrze przygotowana 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:30 am
Omega Sun Lethiel xd xd xd *powtasha sobie pod nosem* nie bede siedenerwować.. nie ma sie czym denerwować.. to tylko gloopia matoora.. jak nie zdam.. O.o ... gonk naprawde nie ma sie czym denerwowac, 90% zdaje, wiec dlaczego Ty mialabys oblac skoro bedziesz dobrze przygotowana 3nodding Inaczej - ja nie słyszałem żeby ktos NIE ZDAŁ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:31 am
Omega Sun Lethiel xd xd xd *powtasha sobie pod nosem* nie bede siedenerwować.. nie ma sie czym denerwować.. to tylko gloopia matoora.. jak nie zdam.. O.o ... gonk naprawde nie ma sie czym denerwowac, 90% zdaje, wiec dlaczego Ty mialabys oblac skoro bedziesz dobrze przygotowana 3nodding eme.. ja nawet nie opisalam poonktoow konspektu O_O ... musze sie wziaść za power pointa.. termin oddawania prezentacji byl do wczoraj xd .. ale jak zrobie to jakoś im wcisne blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:32 am
PointZer0 Omega Sun Lethiel xd xd xd *powtasha sobie pod nosem* nie bede siedenerwować.. nie ma sie czym denerwować.. to tylko gloopia matoora.. jak nie zdam.. O.o ... gonk naprawde nie ma sie czym denerwowac, 90% zdaje, wiec dlaczego Ty mialabys oblac skoro bedziesz dobrze przygotowana 3nodding Inaczej - ja nie słyszałem żeby ktos NIE ZDAŁ xd O.o .... naprawde ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:33 am
Tak xd Więc nie masz sie co denerwować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:34 am
Kurde , paczę i paczę na tego twojego avka Omega , i mi sie zajebiście podoba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:34 am
PointZer0 Tak xd Więc nie masz sie co denerwować 3nodding O.o ... ufff...... jush i troshq lepiej !! 4laugh ale zawsze moze być ta pierwsza osoba O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:35 am
PointZer0 Twoja maturka Omi była ze 20 razy trudniejsza niż nasza , u nas to w zasadzie referat a nie matura... Jak sobie pomysle o tych wszystkich epokach, lekturach, wierszach, biografiach, cwiczeniach.... gonk Dobrze, ze mam to juz za soba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:35 am
PointZer0 Kurde , paczę i paczę na tego twojego avka Omega , i mi sie zajebiście podoba xd 3nodding 3nodding 3nodding ładniusi whee nawt z Nerai o nim gadalysmy wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|