|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:54 am
a juz myslalam, ze nikogo nie ma... Czesc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:01 am
Omega Sun a juz myslalam, ze nikogo nie ma... Czesc smile witaj Omi biggrin *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:06 am
Lethiel witaj Omi biggrin *przytuuuuuuuul* whee pusto tu dzisiaj ninja Co tam u Ciebie ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:07 am
helo wam jestem na chwile bo zaraz sie szkołą kłania sweatdrop .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:09 am
Omega Sun Lethiel witaj Omi biggrin *przytuuuuuuuul* whee pusto tu dzisiaj ninja Co tam u Ciebie ? smile powinnam sie wreszcie wziaśc z matoore ustna z polskiego... ale.. jakos mi sie nie chce xp xd .. i chyba w końcu zostawie wszystko jak zwykle na ostatni dzień.. witaj Falc *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:10 am
ej ile przewaznie kosztuja Coon taile ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:10 am
Zieeew , ja na chwilę , ide pozatym zrobić sobie szamę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:12 am
dobra ide bo matka krzyczy sweatdrop ....... bye you all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:14 am
Falcone helo wam jestem na chwile bo zaraz sie szkołą kłania sweatdrop ......... a ja jestem znowu chora, mam zwolnienie lekarskie a facet z teorii zarzadzania mnie zabije, ze znow opuszczam jego zajecia bo on nie uznaje zadnych zwolnien i ma byc 100% frekwencji na zajeciach gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:15 am
Omega Sun Falcone helo wam jestem na chwile bo zaraz sie szkołą kłania sweatdrop ......... a ja jestem znowu chora, mam zwolnienie lekarskie a facet z teorii zarzadzania mnie zabije, ze znow opuszczam jego zajecia bo on nie uznaje zadnych zwolnien i ma byc 100% frekwencji na zajeciach gonk Taa , tacy też są. Jak moja matka studiowała to jeden wykładowca krzyczał na grupę " Szanowni słuchacze i słuchawkiiii !!! " i rzucał w nich książkami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:16 am
Lethiel powinnam sie wreszcie wziaśc z matoore ustna z polskiego... ale.. jakos mi sie nie chce xp xd .. i chyba w końcu zostawie wszystko jak zwykle na ostatni dzień.. witaj Falc *przytuuuuuuuuul* whee tez tak zawsze robie- wszystko zawsze odwlekam a potem mi czasu nie starcza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:17 am
PointZer0 Zieeew , ja na chwilę , ide pozatym zrobić sobie szamę xd *skok na Zero* :> *porzewraca* xd witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:18 am
Omega Sun Lethiel powinnam sie wreszcie wziaśc z matoore ustna z polskiego... ale.. jakos mi sie nie chce xp xd .. i chyba w końcu zostawie wszystko jak zwykle na ostatni dzień.. witaj Falc *przytuuuuuuuuul* whee tez tak zawsze robie- wszystko zawsze odwlekam a potem mi czasu nie starcza wink ech.... lol... musze sie zaczać przygotowywać na mega histerie za ok.2 dni xd .. iedy do mnie dotrze ze mam matoore xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|