|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:34 pm
novelin Taa... ja w liceum znienawidziłam prkatycznie każdy przedmiot... z małymi wyjątkami ;] Brywiecz�r wink bry! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:35 pm
opcy Eurina Vam Ibris Ja nie chce chemii, franca, matmy, dojcza, polaka, histy i jeszcze to razy 2 ==' *wylania sie z cienia* Nie jestes sama ......... Tyle tylko, ze nienawidze matmy, niemca, chemii i bioli z moja baba bio-fanatyczka!ja znienawidzialem matme na pierwszym semestrze....... w licku nawet lubilem..... //edit: na drugim tez........ xp co matematyka dyskretna cie wykonczyla ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:39 pm
Ozzwald co matematyka dyskretna cie wykonczyla ? delikatnie mowiac........ jeden z dwoch egzaminow na ktorych mialem III termin.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:40 pm
opcy Ozzwald co matematyka dyskretna cie wykonczyla ? delikatnie mowiac........ jeden z dwoch egzaminow na ktorych mialem III termin....... no faktycznie... mozna sie zniechecic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:40 pm
Bry wieczor przybylym.. jezeli tylko znajdziecie czas, to bylbym bardzo wdzieczny za bumpy na aukcji ^_~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:44 pm
]Goth bless[ Bry wieczor przybylym.. jezeli tylko znajdziecie czas, to bylbym bardzo wdzieczny za bumpy na aukcji ^_~ bumpy juz leca.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:57 pm
No to ja ide grzac tylek pod kolderka ;> yhm... Branoc ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:57 pm
Ibris No to ja ide grzac tylek pod kolderka ;> yhm... Branoc ^.^ kolorowych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:13 pm
4laugh HAVE A NICE DAY 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:19 pm
eek ee? pada śnieg? O K***A!!! ŚNIEG PADA!!! śnieg w kwietniu?!?!?!
znowu aniołki trzepią poduszki... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:46 am
Jaswinder eek ee? pada śnieg? O K***A!!! ŚNIEG PADA!!! śnieg w kwietniu?!?!?! znowu aniołki trzepią poduszki... stare wszytko sie moze zdazyc ............... gdy dupa ci sie oparzy ...... ho ho ho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|