|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:06 pm
opcy! swietna sygnaturka! Tez chce taka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:08 pm
ide sobie stare *wychodiz, trzaska drzwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:09 pm
Eurina Vam opcy! swietna sygnaturka! Tez chce taka crying musisz czesciej Lethi na głowie nosic (jak Kage obserwuje) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:09 pm
opcy hejhej....... *przygotuje sglowe na ladowanie Lethi* mrrrrauu 4laugh *wdrapooje sie na swoje miejsce* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:11 pm
opcy Eurina Vam opcy! swietna sygnaturka! Tez chce taka crying musisz czesciej Lethi na głowie nosic (jak Kage obserwuje) xd To ja zaczne sie popisywac twisted Zaczynamy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:12 pm
M-Teen *podskakuje w jej strone* heeeeeeeej! jak matura!? biggrin biggrin biggrin opowiadaj biggrin *przytuuuuuuuuuul* 4laugh totalnie zarazilaś mnie happysadem !!!! xd whee heart xd matoorka: 80% ==> 16/20 whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:15 pm
Lethiel M-Teen *podskakuje w jej strone* heeeeeeeej! jak matura!? biggrin biggrin biggrin opowiadaj biggrin *przytuuuuuuuuuul* 4laugh totalnie zarazilaś mnie happysadem !!!! xd whee heart xd matoorka: 80% ==> 16/20 whee heart whee hehe mnie zaraził Kaku wink no chyba b.dobrze prawda!? biggrin ciesze się i gratuluje wink 4laugh wink a etraz juz serio ide papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:16 pm
M-Teen Lethiel M-Teen *podskakuje w jej strone* heeeeeeeej! jak matura!? biggrin biggrin biggrin opowiadaj biggrin *przytuuuuuuuuuul* 4laugh totalnie zarazilaś mnie happysadem !!!! xd whee heart xd matoorka: 80% ==> 16/20 whee heart whee hehe mnie zaraził Kaku wink no chyba b.dobrze prawda!? biggrin ciesze się i gratuluje wink 4laugh wink a etraz juz serio ide papa wink branoć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:17 pm
wlasnie gadam z jakas lalom o Primusie.......... nie ma to jak czaterboks...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:18 pm
Ja chce sig!!! Łeeeeeeeeeeee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:20 pm
Eurina Vam Ja chce sig!!! Łeeeeeeeeeeee crying musisz z nim po prostu pogadac.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:21 pm
Eurina Vam Ja chce sig!!! Łeeeeeeeeeeee crying oh !! ah !! tylko nie to !!! crying gonk xd xd xd *podbiega z mleczkiem do demakijashu i kosmetyczka* nie ruszaj sie twisted *machu machu* poprawione.. no :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:21 pm
Welcome Akiko Tamashii, your Gaia Gold: 16546 gonk
ja nie chce miec jutro lekcji!!! crying dzis bylo tak fajnie....matma i wok na ktorym ogladalismu zabytki watykanu eh....tak powinno byc zawsze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|