|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:39 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy, dostałes tego trade;a?? chyba ci juz pisalem ze masz to potraktowac jako donejszon! 3nodding no opcoś... no ale... No dobra, jak chcesz. Ja spadam. Paps
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:41 pm
racqel opcy racqel a tak browsuje. dla sportu. /edit to nie ja. ja jestem w tym sezonie kulturalny, polowe czasu spedzam zapiety w garniturek, za biurkiem w szklanej wiezy. nie mam czasu ani cierpliwosci na kolczyki, tatuaze itp. A nawet wlosy mam krotkie teraz. Troche krotsze niz avatar. pelna kultura......... gonk ta scream a dzis bylem w pracy w zestawie "Agent Smith" (bez okularkow) i pytali sie mnie czy ide na pogrzeb : ))) mnie sie tak pytali jak bylem na slubie mojej siostry czy zaraz po ide na jakis pogrzeb... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:42 pm
Now playing: Happysad - Jeszcze jeszcze
przefantastyczna piosenki..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:47 pm
Ozzwald racqel opcy racqel a tak browsuje. dla sportu. /edit to nie ja. ja jestem w tym sezonie kulturalny, polowe czasu spedzam zapiety w garniturek, za biurkiem w szklanej wiezy. nie mam czasu ani cierpliwosci na kolczyki, tatuaze itp. A nawet wlosy mam krotkie teraz. Troche krotsze niz avatar. pelna kultura......... gonk ta scream a dzis bylem w pracy w zestawie "Agent Smith" (bez okularkow) i pytali sie mnie czy ide na pogrzeb : ))) mnie sie tak pytali jak bylem na slubie mojej siostry czy zaraz po ide na jakis pogrzeb... sweatdrop a czlowiek chce dobrze, ubrac sie w koncu tak, zeby go wszyscy akceptowali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:48 pm
Welcome racqel, your Gaia Gold: 777
Ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:51 pm
M-Teen Now playing: Happysad - Jeszcze jeszcze przefantastyczna piosenki.. O? Akurat dzis sluchalem Pizzicato 5 i mlaczyl mi sie kawalek "Hammy Sad" btw. opc znasz Pizzicato5?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Welcome racqel, your Gaia Gold: 777 Ha! Welcome opcy, your Gaia Gold: 757 prawie! edit: racqel btw. opc znasz Pizzicato5? niestety nie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Welcome racqel, your Gaia Gold: 777 Ha! Welcome M-Teen , your Gaia Gold: 7846 sweatdrop jeszcze jakies 20 k i bede mięc Golden Laureal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:52 pm
racqel Welcome racqel, your Gaia Gold: 777 Ha! hm... bogaczem to ty nie jestes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:55 pm
Ozzwald racqel Welcome racqel, your Gaia Gold: 777 Ha! hm... bogaczem to ty nie jestes... bo nie warto : ) nie lowie, ostatnio jakos w ogole opuscilem "normalne" fora na Gai. siedze tylko tu i zarabiam tylko z minuty na minute. nie chce mi sie i nie mam po co. A z tej torby na ktora mi ostatnio podarowales troche kasy, to wlosy mi wystaja i jej nie nosze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:57 pm
racqel Ozzwald racqel Welcome racqel, your Gaia Gold: 777 Ha! hm... bogaczem to ty nie jestes... bo nie warto : ) nie lowie, ostatnio jakos w ogole opuscilem "normalne" fora na Gai. siedze tylko tu i zarabiam tylko z minuty na minute. nie chce mi sie i nie mam po co. A z tej torby na ktora mi ostatnio podarowales troche kasy, to wlosy mi wystaja i jej nie nosze. ja dzis powrocilem do zrodel i lurkuje na czaterboksie.......... a z kasa u mnie kiepsko bo: -na nic nie zbieram --co mam to rozdaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:02 pm
hejhej....... *przygotuje sglowe na ladowanie Lethi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:03 pm
*podskakuje w jej strone* heeeeeeeej! jak matura!? biggrin biggrin biggrin opowiadaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 2:05 pm
opcy racqel Ozzwald racqel Welcome racqel, your Gaia Gold: 777 Ha! hm... bogaczem to ty nie jestes... bo nie warto : ) nie lowie, ostatnio jakos w ogole opuscilem "normalne" fora na Gai. siedze tylko tu i zarabiam tylko z minuty na minute. nie chce mi sie i nie mam po co. A z tej torby na ktora mi ostatnio podarowales troche kasy, to wlosy mi wystaja i jej nie nosze. ja dzis powrocilem do zrodel i lurkuje na czaterboksie.......... a z kasa u mnie kiepsko bo: -na nic nie zbieram --co mam to rozdaje u mnie podobnie sytuacja wyglada... siedzie i rozdaje kase... bo na nic nie zbieram... mam wszystko co chce miec i do niczego wiecej sie nie przymierzam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|