|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:11 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai nie pytam wiecej :cP brzmi jakoś niecnie Zachowujesz się jak nie ty XD Bartka nie ma- to jego brat- dziendobry :c] Lenka- pomoge- jestem w tm dobry :cD Aya witaj No właśnie widzę, że Bartek sobie umknął. zart-- to ja- w koncu nikt nie przedstawia sobie w wyobrazni trzepiacej ciebie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:12 pm
~~lena-undesaid~~ *looka na Aye* Witka. Ayuś, pamietasz?? *buahahah* LH, "pisiu" to znaczy delikatnie "mocz" xd a dokladniej "sikac" xd raqel - ok ok xD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:12 pm
Okej, ja na razie mykam z gai... Jakby ktoś miał do mnie bardzo ważną sprwaę typu eksterminacja kolibrów to na gadulca bitte. Narazie! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:13 pm
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ *looka na Aye* Witka. Ayuś, pamietasz?? *buahahah* LH, "pisiu" to znaczy delikatnie "mocz" xd :c( niezalamoj sie smile *pszytulas* iii *pac poducha twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:13 pm
Delein Okej, ja na razie mykam z gai... Jakby ktoś miał do mnie bardzo ważną sprwaę typu eksterminacja kolibrów to na gadulca bitte. Narazie! *puff* *znika* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:14 pm
Delein Okej, ja na razie mykam z gai... Jakby ktoś miał do mnie bardzo ważną sprwaę typu eksterminacja kolibrów to na gadulca bitte. Narazie! *puff* *znika* ja tez znikam.. no moze nie znika... bede rozgrywac samotna partie w GO i patrzec co tu ciekawego robicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:15 pm
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ *looka na Aye* Witka. Ayuś, pamietasz?? *buahahah* LH, "pisiu" to znaczy delikatnie "mocz" xd :c( niezalamoj sie smile *pszytulas* iii *pac poducha twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:15 pm
Ozzwald Delein Okej, ja na razie mykam z gai... Jakby ktoś miał do mnie bardzo ważną sprwaę typu eksterminacja kolibrów to na gadulca bitte. Narazie! *puff* *znika* ja tez znikam.. no moze nie znika... bede rozgrywac samotna partie w GO i patrzec co tu ciekawego robicie... powodzenia biggrin papa wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:16 pm
Ozzwald Delein Okej, ja na razie mykam z gai... Jakby ktoś miał do mnie bardzo ważną sprwaę typu eksterminacja kolibrów to na gadulca bitte. Narazie! *puff* *znika* ja tez znikam.. no moze nie znika... bede rozgrywac samotna partie w GO i patrzec co tu ciekawego robicie... papatki ... tylko pamietaj ze miales mnie nauczyć wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:16 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ *looka na Aye* Witka. Ayuś, pamietasz?? *buahahah* LH, "pisiu" to znaczy delikatnie "mocz" xd :c( niezalamoj sie smile *pszytulas* iii *pac poducha twisted * 0_o nic Ci nie jest? 0_o cos sie pacac dzisiaj nie chcesz xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:17 pm
Lethiel Ozzwald Delein Okej, ja na razie mykam z gai... Jakby ktoś miał do mnie bardzo ważną sprwaę typu eksterminacja kolibrów to na gadulca bitte. Narazie! *puff* *znika* ja tez znikam.. no moze nie znika... bede rozgrywac samotna partie w GO i patrzec co tu ciekawego robicie... papatki ... tylko pamietaj ze miales mnie nauczyć wink whee Nic trudnego, zasady sa proste 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:17 pm
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ *looka na Aye* Witka. Ayuś, pamietasz?? *buahahah* LH, "pisiu" to znaczy delikatnie "mocz" xd :c( niezalamoj sie smile *pszytulas* iii *pac poducha twisted * 0_o nic Ci nie jest? 0_o cos sie pacac dzisiaj nie chcesz xd blaugh nie nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:19 pm
]Goth bless[ Lethiel Ozzwald Delein Okej, ja na razie mykam z gai... Jakby ktoś miał do mnie bardzo ważną sprwaę typu eksterminacja kolibrów to na gadulca bitte. Narazie! *puff* *znika* ja tez znikam.. no moze nie znika... bede rozgrywac samotna partie w GO i patrzec co tu ciekawego robicie... papatki ... tylko pamietaj ze miales mnie nauczyć wink whee Nic trudnego, zasady sa proste 3nodding ale ja nie o GO cio kolwiek to jest XD moowie xd argh.. nie moge sie napatshec na tą twoja sygnatoorke xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:19 pm
]Goth bless[ Lethiel Ozzwald Delein Okej, ja na razie mykam z gai... Jakby ktoś miał do mnie bardzo ważną sprwaę typu eksterminacja kolibrów to na gadulca bitte. Narazie! *puff* *znika* ja tez znikam.. no moze nie znika... bede rozgrywac samotna partie w GO i patrzec co tu ciekawego robicie... papatki ... tylko pamietaj ze miales mnie nauczyć wink whee Nic trudnego, zasady sa proste 3nodding jej nie chodzi chyba o GO tylko o metody wielokrotnego glosowania w sondach.. a zasady GO faktycznie sa proste... a gra sama w sobie jest trudna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|