|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:02 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel *przytuuuuuuuul pisia* 4laugh whee 4laugh witaj !!! *leje sie ze śmiechu* Błagam... Tylko nie mow do niego "pisiu" BUAHAHAHAHAAGH coz miło byc kojazony z muszelka- zawsze to jakas pochwała ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ]Goth bless[ Hejka! Jak wam sie podoba moja najnowsza pracka? ^_^  shliczne heart ale poprzednia była ładniejsza a wedlug mnie ta jest lepsha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel ~~lena-undesaid~~ racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie?? sie witam z tymi z ktorymi czasem rozmawiam, z wami nie bo sie boje zebyscie mnie nie zasciskaly i oprzytulaly na smierc. Jak tylko sie pojawiacie to od razu przechodze w lurkmode i dolaczam do opcego na szczycie szafy (a juz tam ledwo miejsca jest na nas dwoch). bo sie boje. czulosci... stare to wystarczyło powiedziec... *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:03 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ ]Goth bless[ Hejka! Jak wam sie podoba moja najnowsza pracka? ^_^ shliczne heart ale poprzednia była ładniejsza a mi sie ta bardziej podoba whee whee whee mi tez 3nodding jest sliczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:03 pm
racqel ~~lena-undesaid~~ racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie?? sie witam z tymi z ktorymi czasem rozmawiam, z wami nie bo sie boje zebyscie mnie nie zasciskaly i oprzytulaly na smierc. Jak tylko sie pojawiacie to od razu przechodze w lurkmode i dolaczam do opcego na szczycie szafy (a juz tam ledwo miejsca jest na nas dwoch). bo sie boje. czulosci... Tez mnie przeraza nadmiar ich czulosci, ale co poradzic ze one sie ciesza na widok karzdej osoby, ktora sie tu pojawia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:04 pm
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Lethiel *przytuuuuuuuul pisia* 4laugh whee 4laugh witaj !!! *leje sie ze śmiechu* Błagam... Tylko nie mow do niego "pisiu" BUAHAHAHAHAAGH coz miło byc kojazony z muszelka- zawsze to jakas pochwała ;c) wiesz co znaczy po lwowsku "pisiu"?;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ WITAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!! JAK CIE TU DAWNO NIE BYŁO!!!!!!!! no troszeczke- hej słońce :c) *SWIECI... xd * *siada kolo niego* Co powiesz na spaghetti?? xd mm brzmi pysznie-- a zrobisz? :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald nie koniecznie o takim rozwiazaniu mysle... O.o ... ninja ... jejq.. ja cie znac tajniaste sposoby ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein *siada przy nim z trzepaczką w łapie* *cmok* co bedziesz trzepać? Raczej kogo XD nie pytam wiecej :cP brzmi jakoś niecnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie?? sie witam z tymi z ktorymi czasem rozmawiam, z wami nie bo sie boje zebyscie mnie nie zasciskaly i oprzytulaly na smierc. Jak tylko sie pojawiacie to od razu przechodze w lurkmode i dolaczam do opcego na szczycie szafy (a juz tam ledwo miejsca jest na nas dwoch). bo sie boje. czulosci... stare to wystarczyło powiedziec... *gleba* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald nie koniecznie o takim rozwiazaniu mysle... O.o ... ninja ... jejq.. ja cie znac tajniaste sposoby ninja Tak, ale opisze ci je pozniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedwab... *schowała się pod garnkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ WITAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!! JAK CIE TU DAWNO NIE BYŁO!!!!!!!! no troszeczke- hej słońce :c) *SWIECI... xd * *siada kolo niego* Co powiesz na spaghetti?? xd mm brzmi pysznie-- a zrobisz? :cD Jesli mo pomozesz, to tak blaugh To wiesz co "pisiu" znaczy po lwowsku??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:06 pm
Ozzwald Tez mnie przeraza nadmiar ich czulosci, ale co poradzic ze one sie ciesza na widok karzdej osoby, ktora sie tu pojawia. eme.. nie kashdej ninja xd i cio poradze ze was lubiu !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|