|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:58 am
*przytuuuuuuuul pisia* 4laugh whee 4laugh witaj !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:58 am
]Goth bless[ Hejka! Jak wam sie podoba moja najnowsza pracka? ^_^  shliczne heart ale poprzednia była ładniejsza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:59 am
~~lena-undesaid~~ WITAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!! JAK CIE TU DAWNO NIE BYŁO!!!!!!!! no troszeczke- hej słońce :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *zaczyna merdac.. eee swoja pala* blaugh xd xd xd slodkie .. *przytuuuuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada przy nim z trzepaczką w łapie* *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie?? eeee.. przeciesh ja moge oddac tylko 1 glos sweatdrop jak bys sie postarala troche pobuszowala w sieci to bys sie dowiedziala ze mozesz wiecej oddac glosow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ]Goth bless[ Hejka! Jak wam sie podoba moja najnowsza pracka? ^_^  shliczne heart ale poprzednia była ładniejsza a mi sie ta bardziej podoba whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:00 pm
~~lena-undesaid~~ racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie?? sie witam z tymi z ktorymi czasem rozmawiam, z wami nie bo sie boje zebyscie mnie nie zasciskaly i oprzytulaly na smierc. Jak tylko sie pojawiacie to od razu przechodze w lurkmode i dolaczam do opcego na szczycie szafy (a juz tam ledwo miejsca jest na nas dwoch). bo sie boje. czulosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *przytuuuuuuuul pisia* 4laugh whee 4laugh witaj !!! *leje sie ze śmiechu* Błagam... Tylko nie mow do niego "pisiu" BUAHAHAHAHAAGH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *siada przy nim z trzepaczką w łapie* *cmok* co bedziesz trzepać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:01 pm
racqel ~~lena-undesaid~~ racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie?? sie witam z tymi z ktorymi czasem rozmawiam, z wami nie bo sie boje zebyscie mnie nie zasciskaly i oprzytulaly na smierc. Jak tylko sie pojawiacie to od razu przechodze w lurkmode i dolaczam do opcego na szczycie szafy (a juz tam ledwo miejsca jest na nas dwoch). bo sie boje. czulosci... Jaki z tego wniosek? Faceci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel ~~lena-undesaid~~ racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie?? eeee.. przeciesh ja moge oddac tylko 1 glos sweatdrop jak bys sie postarala troche pobuszowala w sieci to bys sie dowiedziala ze mozesz wiecej oddac glosow... .. hm.. ninja znaczy.. ma niby dodatkowe konta.. ale to smietniki na itemki xd i nie maja prawa glosu !! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ WITAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!! JAK CIE TU DAWNO NIE BYŁO!!!!!!!! no troszeczke- hej słońce :c) *SWIECI... xd * *siada kolo niego* Co powiesz na spaghetti?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Lethiel ~~lena-undesaid~~ racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie?? eeee.. przeciesh ja moge oddac tylko 1 glos sweatdrop jak bys sie postarala troche pobuszowala w sieci to bys sie dowiedziala ze mozesz wiecej oddac glosow... .. hm.. ninja znaczy.. ma niby dodatkowe konta.. ale to smietniki na itemki xd i nie maja prawa glosu !! blaugh nie koniecznie o takim rozwiazaniu mysle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:02 pm
Lavagetas_heqetai Delein *siada przy nim z trzepaczką w łapie* *cmok* co bedziesz trzepać? Raczej kogo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|