|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Delein Aj tam kto by cichał! *wyciąga garnek i ubijaczkę do jajek* *garnek na łeb, ubijaczka w łapę* Nu, teraz czuję się bezpiecznie...to tak na wypadek ataku zdegenerowanych genetycznie kolibrów... eek Tak tak, moja droga ty też się powinnać uchronić od ataku! Avsko Setsu! Avsko Rac! Lena- pająki to już się boją wystawić swoje szczękoczółki i nogogłaszczki za próg piwnicy mwahahaahah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka! Jak wam sie podoba moja najnowsza pracka? ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Delein Aj tam kto by cichał! *wyciąga garnek i ubijaczkę do jajek* *garnek na łeb, ubijaczka w łapę* Nu, teraz czuję się bezpiecznie...to tak na wypadek ataku zdegenerowanych genetycznie kolibrów... a co z pajakami w piwinicy?? blaugh gonk gonk crying gonk gonk *wskakooje na szafe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald przecierz mi kazalas... xp ale nie musisz mnie sloochac wink blaugh xd witaj setsu 4laugh *przytuuuuul* ja jestem bardzo posluszna bestja... (zawsze gdy nie trzeba blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:55 am
]Goth bless[ Hejka! Jak wam sie podoba moja najnowsza pracka? ^_^  eek eek eek eek eek ........ *zaniemoowila* heart heart eek eek heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uważaj, KOLIBER! PADNIIIIJ! Avsko Kage! Uroczy pic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:56 am
]Goth bless[ Hejka! Jak wam sie podoba moja najnowsza pracka? ^_^  wporzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:56 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald przecierz mi kazalas... xp ale nie musisz mnie sloochac wink blaugh xd witaj setsu 4laugh *przytuuuuul* ja jestem bardzo posluszna bestja... (zawsze gdy nie trzeba blaugh ) *drapu drapu za uchem* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:57 am
no witka witka.. ninja
Kage: fajny rysuneczek ninja zrobisz dla mnie? : P xp >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ racqel a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz ! A ja i Leti to co?! Stajace rzeźby?! Witka Setsu *przyyyyytul* Leti, czy mi sie wydaje, czy wszystkie głosy na ankiecie w naszym sklepie na mnie sa od ciebie?? eeee.. przeciesh ja moge oddac tylko 1 glos sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald przecierz mi kazalas... xp ale nie musisz mnie sloochac wink blaugh xd witaj setsu 4laugh *przytuuuuul* ja jestem bardzo posluszna bestja... (zawsze gdy nie trzeba blaugh ) *drapu drapu za uchem* 4laugh whee *zaczyna merdac.. eee swoja pala* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
WITAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!! JAK CIE TU DAWNO NIE BYŁO!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|