|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:40 am
BeeWolf_san NAserio XD ... biaga z nia ... siada na podłodze i wyciaga gliniana tablicze i gwoździa zaraz uwiecznie to biggrin ... "czy to jest zdieciorob?" Podłoga 21 wieku zmutofana genetycne biggrin Ide na kolacje . Zdjęciorób to jak widać pojęcie względne...ale kij z tym! Smacznego :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:41 am
Ozzwald no.. raz przeciagnolem zbyd dlugo z panna i pozniej jak jej powiedzialem po dluzszym czasie czulem sie jak prawdziwa swinia... ech.. tak to jest.. nie wolno igrac z uczuciami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:42 am
Lethiel Ozzwald no.. raz przeciagnolem zbyd dlugo z panna i pozniej jak jej powiedzialem po dluzszym czasie czulem sie jak prawdziwa swinia... ech.. tak to jest.. nie wolno igrac z uczuciami 3nodding ja nie igralem.. nie wiedzialem jak to zalatwic.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:43 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald no.. raz przeciagnolem zbyd dlugo z panna i pozniej jak jej powiedzialem po dluzszym czasie czulem sie jak prawdziwa swinia... ech.. tak to jest.. nie wolno igrac z uczuciami 3nodding ja nie igralem.. nie wiedzialem jak to zalatwic.... sweatdrop xd .. ciiiii... ja tu zyciowe mądrosci prawie :> xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:48 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald no.. raz przeciagnolem zbyd dlugo z panna i pozniej jak jej powiedzialem po dluzszym czasie czulem sie jak prawdziwa swinia... ech.. tak to jest.. nie wolno igrac z uczuciami 3nodding ja nie igralem.. nie wiedzialem jak to zalatwic.... sweatdrop xd .. ciiiii... ja tu zyciowe mądrosci prawie :> xd xd xd prosze.. przestancie... Ja juz tego nie chce dzisiaj słuchac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:49 am
Aj tam kto by cichał! *wyciąga garnek i ubijaczkę do jajek* *garnek na łeb, ubijaczka w łapę* Nu, teraz czuję się bezpiecznie...to tak na wypadek ataku zdegenerowanych genetycznie kolibrów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:49 am
~~lena-undesaid~~ prosze.. przestancie... Ja juz tego nie chce dzisiaj słuchac... przeciesh przestalismy xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:50 am
Delein Aj tam kto by cichał! *wyciąga garnek i ubijaczkę do jajek* *garnek na łeb, ubijaczka w łapę* Nu, teraz czuję się bezpiecznie...to tak na wypadek ataku zdegenerowanych genetycznie kolibrów... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:51 am
przecierz mi kazalas... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:52 am
Delein Aj tam kto by cichał! *wyciąga garnek i ubijaczkę do jajek* *garnek na łeb, ubijaczka w łapę* Nu, teraz czuję się bezpiecznie...to tak na wypadek ataku zdegenerowanych genetycznie kolibrów... a co z pajakami w piwinicy?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:52 am
a teraz czas na post-konsumpcje. siema Del, Ozz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:53 am
Ozzwald przecierz mi kazalas... xp ale nie musisz mnie sloochac wink blaugh xd witaj setsu 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|