|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:31 am
BeeWolf_san Oh naprawde, podlewa sokiem biggrin ..i sie patrzy łuuu slicznie biggrin Tak, Tobie zdecydowanie powinni za to płacić blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:32 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? tak.. ale wybacz to nie twoja wina my poprostu do siebie nie pasujemy... blaugh xd ... jestes okrootny!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:33 am
~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? Nie (mam uzasadnic xp ? )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:33 am
Delein ~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? Miłość to może od razu, nie ale coś więcej niż zauroczenie tak. 3nodding ... pooxniej moze sie zamienic w milosc.. ale najpierw zauroczenie.. nie mozna sie w kimś tak od razu zakochać xp ... to nie bylaby prawdziwa miośc chyba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:34 am
Lethiel Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? tak.. ale wybacz to nie twoja wina my poprostu do siebie nie pasujemy... blaugh xd ... jestes okrootny!! xd No i złamałeś Leyhi serce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? tak.. ale wybacz to nie twoja wina my poprostu do siebie nie pasujemy... blaugh xd ... jestes okrootny!! xd liczy sie to ze jestem szczery i na samym poczatku naszego zwiazku wyjasnilem jej ze nie ma sensu tego ciagnac dalej... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf_san Oh naprawde, podlewa sokiem biggrin ..i sie patrzy łuuu slicznie biggrin Tak, Tobie zdecydowanie powinni za to płacić blaugh Dzienkoojem biggrin Patrzy na sok ... Szybko szybko szaropie Delein patrz podłoga pije sok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? tak.. ale wybacz to nie twoja wina my poprostu do siebie nie pasujemy... blaugh xd ... jestes okrootny!! xd liczy sie to ze jestem szczery i na samym poczatku naszego zwiazku wyjasnilem jej ze nie ma sensu tego ciagnac dalej... blaugh nio.. tesh racja wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:35 am
Delein Lethiel Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? tak.. ale wybacz to nie twoja wina my poprostu do siebie nie pasujemy... blaugh xd ... jestes okrootny!! xd No i złamałeś Leyhi serce XD nie moje !! leny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:36 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Oh naprawde, podlewa sokiem biggrin ..i sie patrzy łuuu slicznie biggrin Tak, Tobie zdecydowanie powinni za to płacić blaugh Dzienkoojem biggrin Patrzy na sok ... Szybko szybko szaropie Delein patrz podłoga pije sok biggrin Ot, skubana, osiągnęła nowy stopień ewolucji... Szybko, zrób zdjęcie! Dostaniemy Nobla! xd *biega w kółko* Kto ma zdjęcioroba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:37 am
BeeWolf_san Dzienkoojem biggrin Patrzy na sok ... Szybko szybko szaropie Delein patrz podłoga pije sok biggrin wierze, ze Ci sie uda wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:37 am
No, o Lene mi chodziło, a napisałam Lethiel XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:38 am
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Oh naprawde, podlewa sokiem biggrin ..i sie patrzy łuuu slicznie biggrin Tak, Tobie zdecydowanie powinni za to płacić blaugh Dzienkoojem biggrin Patrzy na sok ... Szybko szybko szaropie Delein patrz podłoga pije sok biggrin Ot, skubana, osiągnęła nowy stopień ewolucji... Szybko, zrób zdjęcie! Dostaniemy Nobla! xd *biega w kółko* Kto ma zdjęcioroba? NAserio XD ... biaga z nia ... siada na podłodze i wyciaga gliniana tablicze i gwoździa zaraz uwiecznie to biggrin ... "czy to jest zdieciorob?" Podłoga 21 wieku zmutofana genetycne biggrin Ide na kolacje .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:39 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? tak.. ale wybacz to nie twoja wina my poprostu do siebie nie pasujemy... blaugh ty.. tu brutalu! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:39 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? tak.. ale wybacz to nie twoja wina my poprostu do siebie nie pasujemy... blaugh xd ... jestes okrootny!! xd liczy sie to ze jestem szczery i na samym poczatku naszego zwiazku wyjasnilem jej ze nie ma sensu tego ciagnac dalej... blaugh nio.. tesh racja wink 3nodding no.. raz przeciagnolem zbyd dlugo z panna i pozniej jak jej powiedzialem po dluzszym czasie czulem sie jak prawdziwa swinia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|