|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:16 am
EWitka Del biggrin *przyyyyyyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:17 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel Ozzwald tyz za ludzmi teskienie... ale za malym gronem ludzi... niom.. gdyby z mojej klasy pozbyc sie groopki .."yoo Ziooooooom xp " i paru yo ziooomalek.. to byla naprawde fajna groopka ludzi wink whee .. ech... sad U mnie w kalsie są 22 osoby... I chyba 5 albo 6 jest fajnych.......... Reszte tez lubie... Ale jest po****na Moja klasa liczy 14 osób i są to najbardziej zajebiści ludzie jakich kiedykolwiek miałam zaszczyt poznać. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:18 am
~~lena-undesaid~~ EWitka Del biggrin *przyyyyyyyytul* *uściiiisk* Widzę zmianę ubranek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:20 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Ty druidka krzyczy scream Czesc biggrin xd heart patrz zasadziłem Drzewko soczkowe biggrin ... patrz jak rosnie ... "patrzy na plame soku na klepce" XD Nie no jestem z ciebie dumna blaugh Może za zasadzane drzew dostaniesz dotację z UE whee xd Turla sie po dywanie... łuuuu �o� myslisz biggrin Turla sie po suficie wspaniale ... ide to zgłosić albo i nie bo wykiełkuje a ja tegoniezobacze ty idź biggrin *łazi za nim* *tak, po suficie też blaugh * Ja mam iść? Ale ja się boję, tam jest strasznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:20 am
BeeWolf_san Ty druidka krzyczy scream Czesc biggrin xd heart patrz zasadziłem Drzewko soczkowe biggrin ... patrz jak rosnie ... "patrzy na plame soku na klepce" ono nie rosnie, tylko sie rozmazalo bo w to wdepnales wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:22 am
Delein ~~lena-undesaid~~ EWitka Del biggrin *przyyyyyyyytul* *uściiiisk* Widzę zmianę ubranek 3nodding niom:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san Ty druidka krzyczy scream Czesc biggrin xd heart patrz zasadziłem Drzewko soczkowe biggrin ... patrz jak rosnie ... "patrzy na plame soku na klepce" ono nie rosnie, tylko sie rozmazalo bo w to wdepnales wink *bęc* XD Wydało się XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *łazi za nim* *tak, po suficie też blaugh * Ja mam iść? Ale ja się boję, tam jest strasznie xd XD ÓoÓ .... nie bojaj sie ... zwisa z sufitu jak nietoperz i patrzy na wyschnienta juz plame soku .. kiedy onno urosnie no .... powiec ty sie znasz... a tam nie jest stsrasznie to tylko w TV tak pokazuja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:24 am
BeeWolf_san Delein *łazi za nim* *tak, po suficie też blaugh * Ja mam iść? Ale ja się boję, tam jest strasznie xd XD ÓoÓ .... nie bojaj sie ... zwisa z sufitu jak nietoperz i patrzy na wyschnienta juz plame soku .. kiedy onno urosnie no .... powiec ty sie znasz... a tam nie jest stsrasznie to tylko w TV tak pokazuja No tak, telewizja KŁAMIE... Hmm...*patrzy na plamę* Ależ to nie może być suche, to nie sukulent żeby sobie wodę gromadził, musisz go podlać XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:27 am
OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:27 am
Uwielbiam gdy mnie budzisz, kolejny dzień na jawie śnię Gdy po pokoju chodzisz, lubię wtedy śledzić cię Uwielbiam mocną kawę, nikt nie robi jej jak ty A kiedy szepczesz: "jestem", to dla mnie najwspanialszy dźwięk
Tylko ty i ja - najmniejsze państwo świata Poza nami nic dzisiaj się nie liczy Tylko ty i ja - najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy
Już tyle razy chcieli podbić je - nie mieli sił Do zdrady namawiali, ale nie udało się Upadły już imperia, nasze państwo ciągle trwa I choćby świat się skończył, z nami zawsze będzie tak
Tylko ty i ja - najmniejsze państwo świata Poza nami nic dzisiaj się nie liczy Tylko ty i ja - najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy
Varius Manx .... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:28 am
~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? Miłość to może od razu, nie ale coś więcej niż zauroczenie tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:29 am
Delein BeeWolf_san Delein *łazi za nim* *tak, po suficie też blaugh * Ja mam iść? Ale ja się boję, tam jest strasznie xd XD ÓoÓ .... nie bojaj sie ... zwisa z sufitu jak nietoperz i patrzy na wyschnienta juz plame soku .. kiedy onno urosnie no .... powiec ty sie znasz... a tam nie jest stsrasznie to tylko w TV tak pokazuja No tak, telewizja KŁAMIE... Hmm...*patrzy na plamę* Ależ to nie może być suche, to nie sukulent żeby sobie wodę gromadził, musisz go podlać XD Oh naprawde, podlewa sokiem biggrin ..i sie patrzy łuuu slicznie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:30 am
~~lena-undesaid~~ OK, przeprowadzam ankiete: czy wierzycie w miłośc od pierwszego wejrzenia?? tak.. ale wybacz to nie twoja wina my poprostu do siebie nie pasujemy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|