|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:39 am
To zamist ich klikać kopiuj i wklejaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:42 am
BeeWolf_san To zamist ich klikać kopiuj i wklejaj biggrin ech... gonk praca, praca, ptraca... *odwala jej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:46 am
opcy musze spadac.... bede pozniej narka! xp PA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:52 am
*skok na Ozza* 4laugh whee witaj !!! whee *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:55 am
Witam Ozz ninja I zapadla cisza........... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:55 am
Lethiel *skok na Ozza* 4laugh whee witaj !!! whee *przytuuuuuul* no czesc... malo brakowala a bym juz nie wrocil... strasznie duzo czubkow na drogach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:56 am
ja nie wrocilam, ja tylko sie ucze, jakichs bzdur po co mi fizyka, hemia... rozumiem geografia, jakbym chciala gdzies wyjechac... biologia jak se noge zlamie... ale fizyka? chemia? sweatdrop crying domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:57 am
Ozzwald Lethiel *skok na Ozza* 4laugh whee witaj !!! whee *przytuuuuuul* no czesc... malo brakowala a bym juz nie wrocil... strasznie duzo czubkow na drogach... O.o ... ze niby jak ?? ...chcieli nam Ozza przejechac !! O.o nie darooje !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:57 am
Jaswinder ja nie wrocilam, ja tylko sie ucze, jakichs bzdur po co mi fizyka, hemia... rozumiem geografia, jakbym chciala gdzies wyjechac... biologia jak se noge zlamie... ale fizyka? chemia? sweatdrop crying domokun w sumie na biologii nie nauczysz sie co zrobic jak noge zlamiesz... co najwyrzej dowiesz sie jak bedzie sie zrastac kosc... a jak sobie pomuc to na lekcjach PO ale to tez nie zabardzo ale zawsze cos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:58 am
Jaswinder ja nie wrocilam, ja tylko sie ucze, jakichs bzdur po co mi fizyka, hemia... rozumiem geografia, jakbym chciala gdzies wyjechac... biologia jak se noge zlamie... ale fizyka? chemia? sweatdrop crying domokun Fizyka po to zebys wiedziała jaka siłe przyłorzyć aby komus słamac noge a chemia zeby wiedziec jak zrobic proch biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:58 am
Lethiel Ozzwald Lethiel *skok na Ozza* 4laugh whee witaj !!! whee *przytuuuuuul* no czesc... malo brakowala a bym juz nie wrocil... strasznie duzo czubkow na drogach... O.o ... ze niby jak ?? ...chcieli nam Ozza przejechac !! O.o nie darooje !! xd nie jechalem z ojcem po matke do pracy... a jakis jebany frajer 3 pasy scial i by sie nam w bok wpakowal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:59 am
Jaswinder ja nie wrocilam, ja tylko sie ucze, jakichs bzdur po co mi fizyka, hemia... rozumiem geografia, jakbym chciala gdzies wyjechac... biologia jak se noge zlamie... ale fizyka? chemia? sweatdrop crying domokun witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:59 am
Ozzwald Jaswinder ja nie wrocilam, ja tylko sie ucze, jakichs bzdur po co mi fizyka, hemia... rozumiem geografia, jakbym chciala gdzies wyjechac... biologia jak se noge zlamie... ale fizyka? chemia? sweatdrop crying domokun w sumie na biologii nie nauczysz sie co zrobic jak noge zlamiesz... co najwyrzej dowiesz sie jak bedzie sie zrastac kosc... a jak sobie pomuc to na lekcjach PO ale to tez nie zabardzo ale zawsze cos... na lekcjach po, to my sie bawimy lalkami slooodkie dzidzie 3nodding a na biologii to... lepiej nie mowic - tu sa nieletni... ech... ide przepisywac zeszyty... stressed gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|