|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:49 am
Ozzwald revcat 5 hmmm ale sama elita wsrod partyzantow.... xd powiedz czy mam racje czy sie myle: w sprawie poland gaia, dzisiaj zostalismy zaszykanowani na ogolnym...przesz sei chan oraz czarnego...moim zdaniem to wlasnie takie osoby doprowadzily do upadku poniekad poleskiej gildii....a napewno sie do tego w duzej mierze przyczynily... co o tym sadzisz? nie wiem co oni tam wypisywali... ale celem ktory byl powodem powstania RP.. bylo to ze nie chcielismy zadnych cukierkow tutaj... a oni upadaja bo nie umieja przy sobie ciekawych ludzi utrzymac.. czesc jest u nas.. czesc na Elit(ale i tam sie trafily nieciekawe osoby, ale to tylko moje i Bee zdanie) no tak to byl glowny cel..... a ze na elite trafily sie nieciekawe osoby to rowniez sie zgodze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:50 am
Baliaur ajm bak
bo na POGG 3ba zrobic porzadek....
Kukus by sie przydal sweatdrop
bo Omi raczej nikogo nie zbanuje....
witay chodzi ci o ten piekne teksty czarnego i sei stare mad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:51 am
Real_Twisted revcat pamietaj ozz ze 5 + 1 = rowne glosowanie za wydaleniem lub przyjeciem xd a bany nie sa "losowe" xd eek twisted bany sa losowe ja mialem na mysli wydalanie i przyjmowanie wodki w siebie zwanej dalej "bimbrem kota" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:52 am
Ozzwald revcat pamietaj ozz ze 5 + 1 = rowne glosowanie za wydaleniem lub przyjeciem xd a co tam... jestes jeden z moich faworytow tutaj... m.in dlatego cie tu przyjalem... wiec zagadam do Bee zeby nadal ci uprawnienia biggrin oi! coz za zaszczyt..... mrgreen dziekuje generale Ozz, obiecuje sumienne wykonywanie swoich obowiazkow! (jak dotychczas zreszta) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:52 am
Real_Twisted Baliaur ajm bak
witay chodzi ci o ten piekne teksty czarnego i sei stare mad twisted a mozecie mi dac link na polska gildie bo bym chetnie przeczytal co oni tam kombinuja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:54 am
oggłaszam wszem i w obec ze do elyarnej jednostki modów dołaczył revcat ura ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:54 am
revcat Ozzwald revcat pamietaj ozz ze 5 + 1 = rowne glosowanie za wydaleniem lub przyjeciem xd a co tam... jestes jeden z moich faworytow tutaj... m.in dlatego cie tu przyjalem... wiec zagadam do Bee zeby nadal ci uprawnienia biggrin oi! coz za zaszczyt..... mrgreen dziekuje generale Ozz, obiecuje sumienne wykonywanie swoich obowiazkow! (jak dotychczas zreszta) mrgreen zostal pan modem biggrin zaslugujesz na ten tytul.. jak by nie bylo my tu jako pierwsi pisalismy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:57 am
Ozzwald Real_Twisted Baliaur ajm bak
witay chodzi ci o ten piekne teksty czarnego i sei stare mad twisted a mozecie mi dac link na polska gildie bo bym chetnie przeczytal co oni tam kombinuja.. http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=11796&start=234135 prosiu whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:59 am
Ozzwald revcat Ozzwald revcat pamietaj ozz ze 5 + 1 = rowne glosowanie za wydaleniem lub przyjeciem xd a co tam... jestes jeden z moich faworytow tutaj... m.in dlatego cie tu przyjalem... wiec zagadam do Bee zeby nadal ci uprawnienia biggrin oi! coz za zaszczyt..... mrgreen dziekuje generale Ozz, obiecuje sumienne wykonywanie swoich obowiazkow! (jak dotychczas zreszta) mrgreen zostal pan modem biggrin zaslugujesz na ten tytul.. jak by nie bylo my tu jako pierwsi pisalismy biggrin dziekuje bardzo mrgreen to jakby to powiedziec trzeba to bezapelacyjnie opic! *polewa do szklanek wszystkim* no to zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:59 am
moze zamiast elity nalezaloby zalozyc "Polish Suckers Glut/Guilt" tam gdzie wszystkie te cukiereczki mogly sie powyrzywac.....
Ja chyba napisze cos do MissTao.... stare o wprowadzenie paru nowych udogoniej na POGG lol
i zeby tym lamom moze zalozyc temat na chatterboxie? stare
Hey Bee
//edit: Gratulacje Rev mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:00 am
czesc bal, ugabula .... maluj sciane maluj sciane ozzy jutro malujemy sciany biggrin cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:04 am
revcat Ozzwald revcat Ozzwald revcat pamietaj ozz ze 5 + 1 = rowne glosowanie za wydaleniem lub przyjeciem xd a co tam... jestes jeden z moich faworytow tutaj... m.in dlatego cie tu przyjalem... wiec zagadam do Bee zeby nadal ci uprawnienia biggrin oi! coz za zaszczyt..... mrgreen dziekuje generale Ozz, obiecuje sumienne wykonywanie swoich obowiazkow! (jak dotychczas zreszta) mrgreen zostal pan modem biggrin zaslugujesz na ten tytul.. jak by nie bylo my tu jako pierwsi pisalismy biggrin dziekuje bardzo mrgreen to jakby to powiedziec trzeba to bezapelacyjnie opic! *polewa do szklanek wszystkim* no to zdrowie! *pije* mowia ze tu nie ma zadnej organizacji, a nawet nie wiedza jak tu jest... i jeszcze zostalem nazwany motlochem.. zreszta wy tez... ja raczej poland bym tak nazwal.. bo pelno ludu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:06 am
jeszcze jedno przewinienie i Sei leci
Bee madra ta Twoja Omi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:06 am
Ozzwald revcat dziekuje bardzo mrgreen to jakby to powiedziec trzeba to bezapelacyjnie opic! *polewa do szklanek wszystkim* no to zdrowie! *pije* mowia ze tu nie ma zadnej organizacji, a nawet nie wiedza jak tu jest... i jeszcze zostalem nazwany motlochem.. zreszta wy tez... ja raczej poland bym tak nazwal.. bo pelno ludu... nie nazwalabym tego ludem :/ raczej zgraja rozhisteryzowanych i zakompleksionych gnojkow domokun ale to moje zdanie.... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:09 am
Baliaur jeszcze jedno przewinienie i Sei leci Bee madra ta Twoja Omi 3nodding potwierdzam whee heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|