Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 106 107 108 109 110 111 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

Kasmizar
Crew

PostPosted: Thu Mar 25, 2010 3:59 pm

adekx
Ignacy Wieniawa
adekx
ja się pochwale moim dzisiejszym osiągnięciem.
chciałem się ustatkować, nawet się w garnitur ubrałem, kwiatki kupiłem, wszystko jak w filmie... ale zostałem olany sweatdrop czarna polewka confused

A długo się znacie?
Znać to się znamy nawet spory kawałek. Próby bycia razem były, ale z tym różnie bywało. Ostatnie 3 miesiące starałem się być w porządku nawet zacząłem interesować się tym co robi w czasie wolnym, tak by okazać zainteresowanie. Myślałem że dobrze robię. Okazuje się że jestem podłym samcem który kontroluje kobietę. Nie wiem za głupi jestem by to zrozumieć. O co chodzi? Może to ta emancypacja? confused

4laugh oj ty słodziaku malutki. Kolejny który próbuje zrozumieć kobiety. Nie da się.

I za żadne skarby nie analizuj czy coś zrobiłeś żle czy nie i ponownie do niej uderzać, bo dostaniesz etykietkę "desperat".

A ile lat miała ta dziewoja?
PostPosted: Thu Mar 25, 2010 4:07 pm

Kasmizar
adekx
Ignacy Wieniawa
adekx
ja się pochwale moim dzisiejszym osiągnięciem.
chciałem się ustatkować, nawet się w garnitur ubrałem, kwiatki kupiłem, wszystko jak w filmie... ale zostałem olany sweatdrop czarna polewka confused

A długo się znacie?
Znać to się znamy nawet spory kawałek. Próby bycia razem były, ale z tym różnie bywało. Ostatnie 3 miesiące starałem się być w porządku nawet zacząłem interesować się tym co robi w czasie wolnym, tak by okazać zainteresowanie. Myślałem że dobrze robię. Okazuje się że jestem podłym samcem który kontroluje kobietę. Nie wiem za głupi jestem by to zrozumieć. O co chodzi? Może to ta emancypacja? confused

4laugh oj ty słodziaku malutki. Kolejny który próbuje zrozumieć kobiety. Nie da się.

I za żadne skarby nie analizuj czy coś zrobiłeś żle czy nie i ponownie do niej uderzać, bo dostaniesz etykietkę "desperat".

A ile lat miała ta dziewoja?
23
Możliwe że jestem desperat. Skoro tu siedzę i pisze z ludźmi młodszymi od siebie, którzy na dobrą sprawę co drugi mógłby mi mówić tato. xp
Dobra to szczegół, ja zwyczajnie nie rozumiem dlaczego tak jest ze chce dobrze a wychodzi źle.

adekx

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 6:00 am

adekx
Skoro tu siedzę i pisze z ludźmi młodszymi od siebie, którzy na dobrą sprawę co drugi mógłby mi mówić tato. xp

Tatoooo! blaugh rofl
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 6:35 am

@kasmizar: ~nieprawda~

@kisamur: hmm? podziel się tym co widziałaś, bo mnie zaciekawiłaś ninja

hela bertz

adekx

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 9:18 am

Lady Majorie
adekx
Skoro tu siedzę i pisze z ludźmi młodszymi od siebie, którzy na dobrą sprawę co drugi mógłby mi mówić tato. xp

Tatoooo! blaugh rofl
ładne rajstopki córuś blaugh
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 10:48 am

adekx
Lady Majorie
adekx

Tatoooo! blaugh rofl
ładne rajstopki córuś blaugh

Wiem whee Tatuś, a chcesz papierosa? mrgreen

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 2:07 pm

No to rzeczywiście przesrana sprawa. Nie mam zupełnie doświadczenia w takich rzeczach, więc mogę się opierać tylko na moich domysłach. Mi się wydaje, że jak już dwie osoby ze sobą dosyć długo żyją, to jakby naturalnie zaczynają rozmawiać o przyszłości, co dalej itp. i w gruncie rzeczy gdy przychodzi czas na oświadczyny, to jest to tylko formalność, coś co i tak było już tym dwóm osobom wiadome.

Jak to było u ciebie? Rozmawiałeś z nią już na przykład o wspólnym mieszkaniu, czy takich rzeczach?

kISaMur
question ichus o co chodzi z tym cytowaniem i nie pisaniem nic stare

Miałem skomentować i wkleiłem sobie do posta, ale widocznie się troszkę pogubiłem i tak zostało xd
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 3:05 pm

Ignacy Wieniawa

Jak to było u ciebie? Rozmawiałeś z nią już na przykład o wspólnym mieszkaniu, czy takich rzeczach?

kISaMur

Miałem skomentować i wkleiłem sobie do posta, ale widocznie się troszkę pogubiłem i tak zostało xd

ah te wymówki.

kISaMur

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 3:16 pm

kISaMur
Ignacy Wieniawa

kISaMur

ah te wymówki.

Myślisz, że coś przed tobą ukrywam? ;P
PostPosted: Sun Mar 28, 2010 2:07 am

hela bertz

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Sun Mar 28, 2010 6:08 am

Pochwalę sie wam, że jestem wściekła jak diabli na samą siebie ;/
PostPosted: Sun Mar 28, 2010 6:14 am

Ignacy Wieniawa
No to rzeczywiście przesrana sprawa. Nie mam zupełnie doświadczenia w takich rzeczach, więc mogę się opierać tylko na moich domysłach. Mi się wydaje, że jak już dwie osoby ze sobą dosyć długo żyją, to jakby naturalnie zaczynają rozmawiać o przyszłości, co dalej itp. i w gruncie rzeczy gdy przychodzi czas na oświadczyny, to jest to tylko formalność, coś co i tak było już tym dwóm osobom wiadome.

Mieszkamy razem, ja mam taką robotę że raczej mnie w domu nie ma niż jestem, a Ona też rzadko bywa.

adekx

kISaMur

PostPosted: Sun Mar 28, 2010 6:27 am

Ignacy Wieniawa
kISaMur
Ignacy Wieniawa

kISaMur

ah te wymówki.

Myślisz, że coś przed tobą ukrywam? ;P

ho, a ukrywasz? ;P
PostPosted: Sun Mar 28, 2010 6:52 am

adekx
Ignacy Wieniawa

Mieszkamy razem, ja mam taką robotę że raczej mnie w domu nie ma niż jestem, a Ona też rzadko bywa.

hm, no to w sumie wiadomo czemu mogła się nie zgodzić.

hela bertz

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Mar 28, 2010 12:04 pm

Lady Majorie
Pochwalę sie wam, że jestem wściekła jak diabli na samą siebie ;/

why? ;/

adekx

No to bardzo dziwny przypadek. Tak dużo zmiennych, że nawet matematyk mógłby się pogubić ;o

kISaMur

ho, a ukrywasz? ;P

...

...

...

xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 106 107 108 109 110 111 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games