|
|
|
|
Posted: Sun Oct 11, 2009 1:26 pm
LOL xd ...hát ez nagyon poén xd
mivel csináltad ha szabad kérdezni???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 12, 2009 5:48 am
vrobi LOL xd ...hát ez nagyon poén xd mivel csináltad ha szabad kérdezni??? háááát... semmivel... WMM-ben a vidit, és csak képekből áll... >< pontosan 95ből, és van ami többx van >< csak annyi időm volt, hogy unalmamban soksok képet csináljak, és összevágjam ps-ben >< na így már mindjár szörnyűbb, nem? gonk xd mint valami ősrégi rajzfilm... öhm... mégrégibb kiadása ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 12, 2009 6:37 am
Ha ez béna akkor az én két vidire amit versenyre csináltam rég kapnia kellene jó sok egyes csillagot http://www.youtube.com/user/lurztmagic#p/a/u/1/uKQ7Qv6yFtY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 13, 2009 9:08 am
Tamcsi büszkeségem, hogy felraktam ezt a béna vidit youtube-ra >< Köszi a videót, Tamcsi! Tiszta rossz napom volt, mikor megnéztem, és végre nevettem a jót! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 13, 2009 11:37 am
Raveny91 Tamcsi büszkeségem, hogy felraktam ezt a béna vidit youtube-ra >< Köszi a videót, Tamcsi! Tiszta rossz napom volt, mikor megnéztem, és végre nevettem a jót! biggrin nagyon szívesen ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 13, 2009 1:25 pm
Tamcsi büszkeségem, hogy felraktam ezt a béna vidit youtube-ra >< nekem tetszett a vidit, jót vihorásztam és feldobott így a nap végén. szerintem nagyon ügyes vagy. csináltál már többet is?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 2:18 pm
Büszkeségem, hogy nagyon jól sikerült a Gaia találkozó!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 5:09 am
Hát arra büszke is lehetsz! Malrenivel nagyon jól megszerveztétek! 3nodding
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 13, 2009 1:16 am
Büszkeségem, hogy mély depresszióm mellett Néha még fel látogatok a céhhez. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 2:04 am
Büszke vagyok, hogy végig csináltam a Halloween-t. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 02, 2009 1:24 pm
Büszkeségem (amit nem kellene) hogy holnaptól megélem 21-ik évemet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 02, 2009 1:58 pm
Lurzt Büszkeségem (amit nem kellene) hogy holnaptól megélem 21-ik évemet  Boldog szülinapot!!!! Nyugi lesz majd valaki aki még jobban fel fog egyszer köszönteni rofl cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 03, 2009 3:54 am
Igen boldog szülinapot (itt is) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 25, 2009 1:06 am
Büszkeségem hogy a saját laptopom keresztül írom a büszkeségemet twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 25, 2009 5:05 am
Lurzt Büszkeségem hogy a saját laptopom keresztül írom a büszkeségemet twisted Gratuu!! ^^ Tökjó lehet smile Itt is fontolgatunk nekem egy laptopot egyébként... Csak hát.. nem mindegy milyen laptop és milyen ár. Büszkeségem, hogy ultraselymes tapintású a karácsonyra kapott pizsamám ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|