|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:21 am
Widzial ktos w "blizej"? (film)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:23 am
Wiecie co? Dochodze do wniosku, ze jwiekszosc osob z gai jest 100x lepsza niz moja klasa............. (i szkoła- -')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:24 am
~~lena-undesaid~~ Wiecie co? Dochodze do wniosku, ze jwiekszosc osob z gai jest 100x lepsza niz moja klasa............. (i szkoła- -') Ja wole dochodzic z innych powodow i do innych rzeczy... Ale jesli chodzi o klase to jestem szczesciarzem XDD Orgazmiczni ludzie. Hey wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:24 am
racqel Widzial ktos w "blizej"? (film) ja osobiscie nie..... @Lena: dopiero teraz zuwazylas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:25 am
wroocilam 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:26 am
Ibris ~~lena-undesaid~~ Wiecie co? Dochodze do wniosku, ze jwiekszosc osob z gai jest 100x lepsza niz moja klasa............. (i szkoła- -') Ja wole dochodzic z innych powodow i do innych rzeczy... Ale jesli chodzi o klase to jestem szczesciarzem XDD Orgazmiczni ludzie. Hey wszystkim ^^ hejhej......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:26 am
~~lena-undesaid~~ Wiecie co? Dochodze do wniosku, ze jwiekszosc osob z gai jest 100x lepsza niz moja klasa............. (i szkoła- -') no bo taka prawda na Gaii jest cała smietanka towarzyska .............. pozatym fani m&a sa o stopien wyzej w ewolucji niz normalni ludzie 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:27 am
Heyka Leth ^.^
Rac - nie ma czegos takiego jak Opeth XDDD Tzn. zalezy... ale u nich praktycznie kazda plytka jest inna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris ~~lena-undesaid~~ Wiecie co? Dochodze do wniosku, ze jwiekszosc osob z gai jest 100x lepsza niz moja klasa............. (i szkoła- -') Ja wole dochodzic z innych powodow i do innych rzeczy... Ale jesli chodzi o klase to jestem szczesciarzem XDD Orgazmiczni ludzie. Hey wszystkim ^^ a u mnie nie... Boze, co za bachory! Nawet dziewczyny... Wredne ludzie... Przeraza mnie ich nieodpowiedzialnosc i bezmyslnosc... Jeden cieszy sie, ze mowi "kurwa" drugi zabiera mi czapke, mowiac ze chce taka miec, a trzecia (!) wali w ławke zerwana gałezia... Nie chce mi sie wierzyc, ze to jest m,oja klasa..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Heyka Leth ^.^ Rac - nie ma czegos takiego jak Opeth XDDD Tzn. zalezy... ale u nich praktycznie kazda plytka jest inna. helo artystko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:28 am
Falcone ~~lena-undesaid~~ Wiecie co? Dochodze do wniosku, ze jwiekszosc osob z gai jest 100x lepsza niz moja klasa............. (i szkoła- -') no bo taka prawda na Gaii jest cała smietanka towarzyska .............. pozatym fani m&a sa o stopien wyzej w ewolucji niz normalni ludzie 3nodding biggrin ludzie z gai nie wykradaja mi wódki...... a kumplom z licka sie zdazalo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Heyka Leth ^.^ Rac - nie ma czegos takiego jak Opeth XDDD Tzn. zalezy... ale u nich praktycznie kazda plytka jest inna. witaj Ib wink 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wroocilam 4laugh whee 4laugh *przyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytul* dla innych też xd *przyyyyyyyyyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:29 am
~~lena-undesaid~~ Wiecie co? Dochodze do wniosku, ze jwiekszosc osob z gai jest 100x lepsza niz moja klasa............. (i szkoła- -') Bo sie na zywo nie znamy... Hej Ibri! Ale to nie o Opethy chodzilo. Falcone - w takim razie jestem nizej niz wy, bo w wiekszosci przypadkow manga mnie tylko smieszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:29 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel wroocilam 4laugh whee 4laugh *przyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytul* dla innych też xd *przyyyyyyyyyyytul* 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|