|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 9:38 am
opcy wlasnie przeczytalem 171 rozdzial bleacha 3nodding Zawsze wiedziałem ze jestes fantastyczny ale nie ze aż tak ... bije brawo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 9:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:00 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Baju Baju ... zaczyna sie kiwac i spiewa baju baju ..tralala mamw nosie pchłe aaaa... biega po pokoju ona mnie gryzła crying eek Bawelna jest pewnie zapchlony xp :* ... hehe pewnie wink .... Falcone no nieprzejmuj sie wink czy ja sie przejmuje *para z uszy leci* ............. tak wogule sorka ale net nawalił stare ale powrociłem jesli ktos tu jeszcze jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:01 am
Omega Sun Falcone a nie mowie ze to musisz byc ty moze ktos sie skusi i tez dostane czekoladke xd podziele sie z Toba thanks heart .............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:04 am
Falcone BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Baju Baju ... zaczyna sie kiwac i spiewa baju baju ..tralala mamw nosie pchłe aaaa... biega po pokoju ona mnie gryzła crying eek Bawelna jest pewnie zapchlony xp :* ... hehe pewnie wink .... Falcone no nieprzejmuj sie wink czy ja sie przejmuje *para z uszy leci* ............. tak wogule sorka ale net nawalił stare ale powrociłem jesli ktos tu jeszcze jest sweatdrop wink tak ... No ja jestem i siedze bo nie wiem co mam robić ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:04 am
przegladalem inne fora i mnie wcielo........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:05 am
opcy wlasnie przeczytalem 171 rozdzial bleacha 3nodding Łonie i Słasice!!! Wrocilem do Smashingow! corgan wymiata. (+ Zwan) Fooly Cooly jest zaprawde wykrecony. Jak sie wczoraj opamietalem, to zauwazylem ze juz koncze pierwszy tom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:07 am
btw twoj sig totally wicked!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:11 am
racqel opcy wlasnie przeczytalem 171 rozdzial bleacha 3nodding Łonie i Słasice!!! Wrocilem do Smashingow! corgan wymiata. (+ Zwan) Fooly Cooly jest zaprawde wykrecony. Jak sie wczoraj opamietalem, to zauwazylem ze juz koncze pierwszy tom... FLCL to jest arcydzielo! a Smashingow tez lubie...... ale Zwan slyszalem tylko te singlowa piosenke z teledysku.......... siga zrobil Kage.......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:11 am
BeeWolf_san wink tak ... No ja jestem i siedze bo nie wiem co mam robić ... spoko ja tez nie wiem co ze soba poczac ....... ale na szczescie Drew carey sie zaczyna ............... ogladałem to juz z 6 razy ale nigdy mi sie to nie znudzi 3nodding siema Racqel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:15 am
Falcone BeeWolf_san wink tak ... No ja jestem i siedze bo nie wiem co mam robić ... spoko ja tez nie wiem co ze soba poczac ....... ale na szczescie Drew carey sie zaczyna ............... ogladałem to juz z 6 razy ale nigdy mi sie to nie znudzi 3nodding siema Racqel johoho! ale sig opcego ma przeciez podpis Gothblessa? Czyli to Kage? btw. opc znasz kapele 'slumber' ? to cos ze Szwecji, chyba w klimatach opeth??? Pytam bo koles mnie meczy zebym sluchal a mi sie nie chce jak nie wiem co to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:17 am
racqel ale sig opcego ma przeciez podpis Gothblessa? Czyli to Kage? Tak GothBless to Kage ............ zmienił postac bo na tamtym zepsułu mu sie cos i nie zarabiał kasy ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:17 am
racqel johoho! ale sig opcego ma przeciez podpis Gothblessa? Czyli to Kage? btw. opc znasz kapele 'slumber' ? to cos ze Szwecji, chyba w klimatach opeth??? Pytam bo koles mnie meczy zebym sluchal a mi sie nie chce jak nie wiem co to. nie znam kapeli....... no wiesz ja zakladam ze Kage = Gothbless = Cień......... ale ja sie nie znam ja tu od niedawna jestem..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 10:18 am
opcy racqel johoho! ale sig opcego ma przeciez podpis Gothblessa? Czyli to Kage? btw. opc znasz kapele 'slumber' ? to cos ze Szwecji, chyba w klimatach opeth??? Pytam bo koles mnie meczy zebym sluchal a mi sie nie chce jak nie wiem co to. nie znam kapeli....... no wiesz ja zakladam ze Kage = Gothbless = Cień......... ale ja sie nie znam ja tu od niedawna jestem..... 3nodding dobrze rozumujesz ......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|