|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:56 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Kukus Lethiel O.o ... on jest malym bezbronnym niewinnym 8 tygodniowym koteczkiem !!! gonk nie pozwolu skrzywdzic mojego maleństwa whee sam się skrzywdzi, my mu tylko to umożliwimy biggrin xd a mozna wiedziec jak:>? doprowadzimy go do skrajnej depresji i sie sam zabije... aaa... aha.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:57 am
Lethiel hm... .. czy to normalne zeby maly kot zjadal slownik O_o ... nie, chyba, że to instrukcja obsługi magnetowidu Panasonic z resztą sierściuchy mają nawalone pod deklem i dlatego jestem za ich natychmiastową eksterminacją... to znaczy dezynfekcją w komorach gazowych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:57 am
Ozzwald Lethiel hm... .. czy to normalne zeby maly kot zjadal slownik O_o ... zabij drania to juz nic nie zje.. OMG !! wygryzl dzioore !! xd zabijać..?? takie male niewinne stworzonko ??!! whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:58 am
~~lena-undesaid~~ Kukus ~~lena-undesaid~~ I... I POWIEDZIELI, ZE HAPPYSAD TO GÓWNO!!! scream gonk crying ponieważ mamusia mnie dobrze wychowała nie zaprzeczę Ale mi chodzi bardziej o to, ze oni tego w zyciu nie słycszeli, i sie wypowiadaja... jestem skłonny im zaufać na słowo blaugh wyglądają na godnych zaufania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:58 am
Kukus Lethiel hm... .. czy to normalne zeby maly kot zjadal slownik O_o ... nie, chyba, że to instrukcja obsługi magnetowidu Panasonic z resztą sierściuchy mają nawalone pod deklem i dlatego jestem za ich natychmiastową eksterminacją... to znaczy dezynfekcją w komorach gazowych Cyklon B
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:00 am
Ozzwald Kukus z resztą sierściuchy mają nawalone pod deklem i dlatego jestem za ich natychmiastową eksterminacją... to znaczy dezynfekcją w komorach gazowych Cyklon B nein... cyklon cacy, sierściuch be
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:00 am
Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus ~~lena-undesaid~~ I... I POWIEDZIELI, ZE HAPPYSAD TO GÓWNO!!! scream gonk crying ponieważ mamusia mnie dobrze wychowała nie zaprzeczę Ale mi chodzi bardziej o to, ze oni tego w zyciu nie słycszeli, i sie wypowiadaja... jestem skłonny im zaufać na słowo blaugh wyglądają na godnych zaufania nawet inch nie widziałes blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:01 am
~~lena-undesaid~~ Kukus jestem skłonny im zaufać na słowo blaugh wyglądają na godnych zaufania nawet inch nie widziałes blaugh mimo wszystko wierzę ich osądowi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:02 am
Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus jestem skłonny im zaufać na słowo blaugh wyglądają na godnych zaufania nawet inch nie widziałes blaugh mimo wszystko wierzę ich osądowi hm! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:03 am
Opc... miałeś rację... zrobiłem to z dziką rozkoszą :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:05 am
Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus jestem skłonny im zaufać na słowo blaugh wyglądają na godnych zaufania nawet inch nie widziałes blaugh mimo wszystko wierzę ich osądowi happysad fajniusie !! 4laugh heart heart heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:05 am
Kukus Opc... miałeś rację... zrobiłem to z dziką rozkoszą :] topic tego niubika?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:06 am
opcy Kukus Opc... miałeś rację... zrobiłem to z dziką rozkoszą :] topic tego niubika? jaki topic? żadnego topicu nie widzę? *szyderczy śmiech* ja nic nie wiem o żadnym topicu *krztusi się* nic a nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|