|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:45 am
Ozzwald Kukus YumiTao eee...wiesz nie zorumeim cie ? po jakiego grzyba sie wogóle wtrącasz to Ozzy bedzie miec problema... xd nie wiem serio za kogo sie uwazasz...myslisz ze bogiem jestes...jezeli sadzisz ze nie bede reagowac na twoje wciny to sie myslisz.... hmmmmm... niech pomyślę... to jest mój młodszy brat? sweatdrop dla niego jestem bogiem, panią z mięsnego, Leninem i panem z ramki do zdjęć w jednej osobie z tym bogiem to przegioles troszeczke... wiesz jakie ja mam nastawienie do wiary... sweatdrop dobra, skreśl boga i wstaw tam "producentem soku z ziemniaków i zboża"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:46 am
Lethiel wroocilam ninja tak to jest jak kot zaczyna po klawiaturze skakać sweatdrop xd dostałaś fuchę w klubie trzeba jeszcze tylko wypełnić kwestionariusz osobowy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wroocilam ninja tak to jest jak kot zaczyna po klawiaturze skakać sweatdrop xd ja bym zabil siersciucha za taki wystepek przeciwko mojej osobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus ~~lena-undesaid~~ No sie wie... MojA psiapsioła ma talent fryzjerski blaugh a jak u niej z płucami? zdrowe? eek Eee... A co to ma do rzeczy?? sweatdrop wszystko... poszukuję wszystkich talentów Lethi... a potem zamknę ją w piwnicy i będę wykorzystywał... talenty, się rozumie choć znajać życie ją samą też wink Ty... ty materialisto !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Kukus YumiTao eee...wiesz nie zorumeim cie ? po jakiego grzyba sie wogóle wtrącasz to Ozzy bedzie miec problema... xd nie wiem serio za kogo sie uwazasz...myslisz ze bogiem jestes...jezeli sadzisz ze nie bede reagowac na twoje wciny to sie myslisz.... hmmmmm... niech pomyślę... to jest mój młodszy brat? sweatdrop dla niego jestem bogiem, panią z mięsnego, Leninem i panem z ramki do zdjęć w jednej osobie z tym bogiem to przegioles troszeczke... wiesz jakie ja mam nastawienie do wiary... sweatdrop dobra, skreśl boga i wstaw tam "producentem soku z ziemniaków i zboża" najlepszy na swiecie sok to "sok makrelowy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel wroocilam ninja tak to jest jak kot zaczyna po klawiaturze skakać sweatdrop xd ja bym zabil siersciucha za taki wystepek przeciwko mojej osobie... ja tam bym śierściucha za byle gówno zatłukł domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:47 am
Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus ~~lena-undesaid~~ No sie wie... MojA psiapsioła ma talent fryzjerski blaugh a jak u niej z płucami? zdrowe? eek Eee... A co to ma do rzeczy?? sweatdrop wszystko... poszukuję wszystkich talentów Lethi... a potem zamknę ją w piwnicy i będę wykorzystywał... talenty, się rozumie choć znajać życie ją samą też wink O.o ... do piwnicy ??!! chyba sobie zartoojesh !!! scream .. tam jest zimno.. mokro.. i sa przebrzydle pajaki crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Kukus YumiTao eee...wiesz nie zorumeim cie ? po jakiego grzyba sie wogóle wtrącasz to Ozzy bedzie miec problema... xd nie wiem serio za kogo sie uwazasz...myslisz ze bogiem jestes...jezeli sadzisz ze nie bede reagowac na twoje wciny to sie myslisz.... hmmmmm... niech pomyślę... to jest mój młodszy brat? sweatdrop dla niego jestem bogiem, panią z mięsnego, Leninem i panem z ramki do zdjęć w jednej osobie z tym bogiem to przegioles troszeczke... wiesz jakie ja mam nastawienie do wiary... sweatdrop dobra, skreśl boga i wstaw tam "producentem soku z ziemniaków i zboża" hm.. tez bedzie ciezko... tylko nie probuj robi z siebie sponsora tych ze sokow bo ta posada tez jest zarezerwowana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy najlepszy na swiecie sok to "sok makrelowy" najlepiej wchodzi pod świeżą małżę o posmaku wiosennego poranka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:49 am
opcy YumiTao eee...wiesz nie zorumeim cie ? po jakiego grzyba sie wogóle wtrącasz to Ozzy bedzie miec problema... xd nie wiem serio za kogo sie uwazasz...myslisz ze bogiem jestes...jezeli sadzisz ze nie bede reagowac na twoje wciny to sie myslisz.... za przeproszeniem.... dramatyzujesz..... i to niepotrzebnie......... wcale nie dramatyzuje...tylko pisze co sadze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Lethiel wroocilam ninja tak to jest jak kot zaczyna po klawiaturze skakać sweatdrop xd ja bym zabil siersciucha za taki wystepek przeciwko mojej osobie... ja tam bym śierściucha za byle gówno zatłukł domokun O.o ... on jest malym bezbronnym niewinnym 8 tygodniowym koteczkiem !!! gonk nie pozwolu skrzywdzic mojego maleństwa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald hm.. tez bedzie ciezko... tylko nie probuj robi z siebie sponsora tych ze sokow bo ta posada tez jest zarezerwowana... ja tam się do sponsoringu nie rwę... ooooooo, mam... minister do spraw ogarniania Ozzwalda gdy ten znów zapomni, że z wódką i grawitacją jednocześnie nie wygra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:50 am
Kukus Ozzwald hm.. tez bedzie ciezko... tylko nie probuj robi z siebie sponsora tych ze sokow bo ta posada tez jest zarezerwowana... ja tam się do sponsoringu nie rwę... ooooooo, mam... minister do spraw ogarniania Ozzwalda gdy ten znów zapomni, że z wódką i grawitacją jednocześnie nie wygra no to moge przyjac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Lethiel wroocilam ninja tak to jest jak kot zaczyna po klawiaturze skakać sweatdrop xd dostałaś fuchę w klubie trzeba jeszcze tylko wypełnić kwestionariusz osobowy blaugh yay !! 4laugh whee 4laugh ... chwila.. w jakim klubie ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o ... on jest malym bezbronnym niewinnym 8 tygodniowym koteczkiem !!! gonk nie pozwolu skrzywdzic mojego maleństwa whee sam się skrzywdzi, my mu tylko to umożliwimy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|