|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:34 am
Kukus Lethiel ~~lena-undesaid~~ O_o LETIŚŚ!! TAM SĄ WSZY!!!!!!!!!!!!! xd O.o .. wcale nie !! wyczesalam mu grzebieniem xd *czesu czesu grzywke* blaugh Opc... ale masz, że się tak wyrażę, wyczesaną fryzurę blaugh xd .. nio Daaaa.. staram sie xd whee xd *robi mu irokeza* blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:35 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ O_o LETIŚŚ!! TAM SĄ WSZY!!!!!!!!!!!!! xd O.o .. wcale nie !! wyczesalam mu grzebieniem xd *czesu czesu grzywke* blaugh Hheh... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:35 am
lol.. cos mis ie psooje O.o ...musze resecik zrobic... z/w whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:36 am
Kukus Lethiel ~~lena-undesaid~~ O_o LETIŚŚ!! TAM SĄ WSZY!!!!!!!!!!!!! xd O.o .. wcale nie !! wyczesalam mu grzebieniem xd *czesu czesu grzywke* blaugh Opc... ale masz, że się tak wyrażę, wyczesaną fryzurę blaugh No sie wie... MojA psiapsioła ma talent fryzjerski blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:39 am
Kukus YumiTao z tego winika ze jedna z tych małotat jestem ja....wiec ci grzecznie odpisałam.... czyli skoro zapisalaś się do grupy pierwszej [i słusznie, bo tam właśnie cie plokowałem, jako że jesteś małolatą] co w wypadku mojego brata może się dla niego skończyć nawiązeniem przyjacielskich kontaktów z Prokuraturą rejonową rewiru Warszawa Mokotów oraz obsługą i gośmi hotelu na Rakowieckiej to na jaki wał się jeszcze do drugiej wpisałaś? czy ty masz jakieś zapędy megalomaniackie? [Ozzy, zawżyj sznupę] ... powiedziałem coś o twoim wyglądzie, nie wkurzaj mnie, bo mnie ryj boli i jestem zły eee...wiesz nie zorumeim cie ? po jakiego grzyba sie wogóle wtrącasz to Ozzy bedzie miec problema... xd nie wiem serio za kogo sie uwazasz...myslisz ze bogiem jestes...jezeli sadzisz ze nie bede reagowac na twoje wciny to sie myslisz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:40 am
~~lena-undesaid~~ No sie wie... MojA psiapsioła ma talent fryzjerski blaugh a jak u niej z płucami? zdrowe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:40 am
opcy ~~lena-undesaid~~ O_o LETIŚŚ!! TAM SĄ WSZY!!!!!!!!!!!!! xd sama masz wszy xp --' Przeciez nie mowie tego na powaznie... KUKUS!! ŻE CO?! JA...?! WSZY NA BRZUCHU :XP?!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:41 am
YumiTao eee...wiesz nie zorumeim cie ? po jakiego grzyba sie wogóle wtrącasz to Ozzy bedzie miec problema... xd nie wiem serio za kogo sie uwazasz...myslisz ze bogiem jestes...jezeli sadzisz ze nie bede reagowac na twoje wciny to sie myslisz.... hmmmmm... niech pomyślę... to jest mój młodszy brat? sweatdrop dla niego jestem bogiem, panią z mięsnego, Leninem i panem z ramki do zdjęć w jednej osobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:42 am
Kukus ~~lena-undesaid~~ No sie wie... MojA psiapsioła ma talent fryzjerski blaugh a jak u niej z płucami? zdrowe? eek Eee... A co to ma do rzeczy?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:42 am
~~lena-undesaid~~ --' Przeciez nie mowie tego na powaznie... KUKUS!! ŻE CO?! JA...?! WSZY NA BRZUCHU :XP?!?!? na pępku, na pępku... gdzie indziej nie zaobserwowałem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:43 am
wroocilam ninja
tak to jest jak kot zaczyna po klawiaturze skakać sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:44 am
Kukus YumiTao eee...wiesz nie zorumeim cie ? po jakiego grzyba sie wogóle wtrącasz to Ozzy bedzie miec problema... xd nie wiem serio za kogo sie uwazasz...myslisz ze bogiem jestes...jezeli sadzisz ze nie bede reagowac na twoje wciny to sie myslisz.... hmmmmm... niech pomyślę... to jest mój młodszy brat? sweatdrop dla niego jestem bogiem, panią z mięsnego, Leninem i panem z ramki do zdjęć w jednej osobie z tym bogiem to przegioles troszeczke... wiesz jakie ja mam nastawienie do wiary... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kukus ~~lena-undesaid~~ No sie wie... MojA psiapsioła ma talent fryzjerski blaugh a jak u niej z płucami? zdrowe? eek Eee... A co to ma do rzeczy?? sweatdrop wszystko... poszukuję wszystkich talentów Lethi... a potem zamknę ją w piwnicy i będę wykorzystywał... talenty, się rozumie choć znajać życie ją samą też wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ~~lena-undesaid~~ --' Przeciez nie mowie tego na powaznie... KUKUS!! ŻE CO?! JA...?! WSZY NA BRZUCHU :XP?!?!? na pępku, na pępku... gdzie indziej nie zaobserwowałem xd *patrzy na swoj widocznby pepekowija sie swoim recznikiem* Taak?> niby kiedy zauwarzyłeś?!? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:45 am
YumiTao eee...wiesz nie zorumeim cie ? po jakiego grzyba sie wogóle wtrącasz to Ozzy bedzie miec problema... xd nie wiem serio za kogo sie uwazasz...myslisz ze bogiem jestes...jezeli sadzisz ze nie bede reagowac na twoje wciny to sie myslisz.... za przeproszeniem.... dramatyzujesz..... i to niepotrzebnie.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|