|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:11 am
Kukus Lethiel czego wy wszyscy chcecie od majonezu ??!! scream xd ja lubiu kanapeczki z majonezem whee heart whee ale takim świeżo trzepanym? wink xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:12 am
opcy Da! ruskij majonez oczień haraszo!  O.o ... xd xd xd whee xd xd xd masz za to u mnie czesa :> *wyciaga grzebyczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:12 am
Kukus YumiTao Kukus YumiTao opcy Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* wiedział ze to powiesz.... blaugh i bardzo, kurrr...de, dobrze, że to powiedział, bo mój drogi brat się z fiutem na głowy chyba pozamieniał, podrywa ostatnio same małolaty i panny o urodzie bulldoga wcinającego majonez nie przepadam za majonezem....ani nie sadze zeby moja uroda była podobna do bulldoga stare zreszta sadz sobie co chcesz ...akurat twoje zdanie bedzie mnie cos obchodziło....napewno pojedziesz mi po ambicji... dziewczyno, czytaj uważnie zanim zaczniesz pyskować... serio, to zapobiega nieporozumieniom sweatdrop z tego winika ze jedna z tych małotat jestem ja....wiec ci grzecznie odpisałam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:16 am
Lethiel Kukus Lethiel czego wy wszyscy chcecie od majonezu ??!! scream xd ja lubiu kanapeczki z majonezem whee heart whee ale takim świeżo trzepanym? wink xd ... bo wiesz, Kochanie... ja to ze słodyczy lubię śledzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:18 am
Kukus Lethiel Kukus Lethiel czego wy wszyscy chcecie od majonezu ??!! scream xd ja lubiu kanapeczki z majonezem whee heart whee ale takim świeżo trzepanym? wink xd ... bo wiesz, Kochanie... ja to ze słodyczy lubię śledzie blaugh eme.. sweatdrop pyszności xp xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Kukus Lethiel czego wy wszyscy chcecie od majonezu ??!! scream xd ja lubiu kanapeczki z majonezem whee heart whee ale takim świeżo trzepanym? wink xd ... bo wiesz, Kochanie... ja to ze słodyczy lubię śledzie blaugh ale takie w smietanie ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:19 am
YumiTao z tego winika ze jedna z tych małotat jestem ja....wiec ci grzecznie odpisałam.... czyli skoro zapisalaś się do grupy pierwszej [i słusznie, bo tam właśnie cie plokowałem, jako że jesteś małolatą] co w wypadku mojego brata może się dla niego skończyć nawiązeniem przyjacielskich kontaktów z Prokuraturą rejonową rewiru Warszawa Mokotów oraz obsługą i gośmi hotelu na Rakowieckiej to na jaki wał się jeszcze do drugiej wpisałaś? czy ty masz jakieś zapędy megalomaniackie? [Ozzy, zawżyj sznupę] ... powiedziałem coś o twoim wyglądzie, nie wkurzaj mnie, bo mnie ryj boli i jestem zły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:21 am
Lethiel Kukus bo wiesz, Kochanie... ja to ze słodyczy lubię śledzie blaugh eme.. sweatdrop pyszności xp xd xp taaaaa... ty też lubisz sobie śledzika machnąć na dzień dobry czy inną małżę wyłowić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:22 am
AGRRRR.... *zacyzna sie slinic i machac pala*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:23 am
Ozzwald AGRRRR.... *zacyzna sie slinic i machac pala* BADUMBUM!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|