|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:01 am
YumiTao Ozzwald YumiTao echem....Ozzy czy ty cos planujesz nie dobrego ? ja chce jeszcze dziewica pozostac (przynajmiej narazie xp ) ja.. cos niedobrego... *przytula* ja przecie spokojy, uczciwy, niesmialy chlopak jestem... tja....a po co ci ta pałka w ręce ? xd on sobie lubi potrzymać pałkę w ręku xp to go, że tak powiem, odpręża
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:01 am
*zajmooje swoja mioejscoowke na glowie opcego* :] *przygląda sie sytuacji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:02 am
Vykk YumiTao Ozzwald YumiTao echem....Ozzy czy ty cos planujesz nie dobrego ? ja chce jeszcze dziewica pozostac (przynajmiej narazie xp ) ja.. cos niedobrego... *przytula* ja przecie spokojy, uczciwy, niesmialy chlopak jestem... tja....a po co ci ta pałka w ręce ? xd samoobrona xd ugabuga.... bo ja sie cofnolem w ewolucji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:02 am
Kukus YumiTao Ozzwald YumiTao echem....Ozzy czy ty cos planujesz nie dobrego ? ja chce jeszcze dziewica pozostac (przynajmiej narazie xp ) ja.. cos niedobrego... *przytula* ja przecie spokojy, uczciwy, niesmialy chlopak jestem... tja....a po co ci ta pałka w ręce ? xd on sobie lubi potrzymać pałkę w ręku xp to go, że tak powiem, odpręża *ROTFL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:05 am
Ozzwald ugabuga.... bo ja sie cofnolem w ewolucji... Ugabuga partizane!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:06 am
Kukus YumiTao opcy Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* wiedział ze to powiesz.... blaugh i bardzo, kurrr...de, dobrze, że to powiedział, bo mój drogi brat się z fiutem na głowy chyba pozamieniał, podrywa ostatnio same małolaty i panny o urodzie bulldoga wcinającego majonez nie przepadam za majonezem....ani nie sadze zeby moja uroda była podobna do bulldoga stare zreszta sadz sobie co chcesz ...akurat twoje zdanie bedzie mnie cos obchodziło....napewno pojedziesz mi po ambicji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:07 am
YumiTao Kukus YumiTao opcy Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* wiedział ze to powiesz.... blaugh i bardzo, kurrr...de, dobrze, że to powiedział, bo mój drogi brat się z fiutem na głowy chyba pozamieniał, podrywa ostatnio same małolaty i panny o urodzie bulldoga wcinającego majonez nie przepadam za majonezem....ani nie sadze zeby moja uroda była podobna do bulldoga stare zreszta sadz sobie co chcesz ...akurat twoje zdanie bedzie mnie cos obchodziło....napewno pojedziesz mi po ambicji... czego wy wszyscy chcecie od majonezu ??!! scream xd ja lubiu kanapeczki z majonezem whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:08 am
YumiTao Kukus YumiTao opcy Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* wiedział ze to powiesz.... blaugh i bardzo, kurrr...de, dobrze, że to powiedział, bo mój drogi brat się z fiutem na głowy chyba pozamieniał, podrywa ostatnio same małolaty i panny o urodzie bulldoga wcinającego majonez nie przepadam za majonezem....ani nie sadze zeby moja uroda była podobna do bulldoga stare zreszta sadz sobie co chcesz ...akurat twoje zdanie bedzie mnie cos obchodziło....napewno pojedziesz mi po ambicji... dziewczyno, czytaj uważnie zanim zaczniesz pyskować... serio, to zapobiega nieporozumieniom sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel czego wy wszyscy chcecie od majonezu ??!! scream xd ja lubiu kanapeczki z majonezem whee heart whee ale takim świeżo trzepanym? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel YumiTao Kukus YumiTao opcy Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* wiedział ze to powiesz.... blaugh i bardzo, kurrr...de, dobrze, że to powiedział, bo mój drogi brat się z fiutem na głowy chyba pozamieniał, podrywa ostatnio same małolaty i panny o urodzie bulldoga wcinającego majonez nie przepadam za majonezem....ani nie sadze zeby moja uroda była podobna do bulldoga stare zreszta sadz sobie co chcesz ...akurat twoje zdanie bedzie mnie cos obchodziło....napewno pojedziesz mi po ambicji... czego wy wszyscy chcecie od majonezu ??!! scream xd ja lubiu kanapeczki z majonezem whee heart whee Da! ruskij majonez oczień haraszo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:10 am
chyba nie wszyscy wiedza o co chodzi z majonezem i buldogiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|