|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:47 am
hejka wszystkim...
Kage...fotka wypasiona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:49 am
]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ Witam wszystkich... tak sie sklada ze skradlem sie pare stron wczesniej i pstryknalem zdjecie ^___^' Jak sie podoba? 3nodding  zaaaaaaaaaaaaaajeeefajne......... moge sobie wrzucic do siga???????? Jezeli Ci sie podoba ^_^ whee THX!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:51 am
]Goth bless[ Witam wszystkich... tak sie sklada ze skradlem sie pare stron wczesniej i pstryknalem zdjecie ^___^' Jak sie podoba? 3nodding  eek eek eek heart heart heart mraaauuuuuuur !!! sliczne !!!!!!!! whee whee whee *przytuuuuuuuuuuuuul* moge do siga ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:54 am
YumiTao echem....Ozzy czy ty cos planujesz nie dobrego ? ja chce jeszcze dziewica pozostac (przynajmiej narazie xp ) ja.. cos niedobrego... *przytula* ja przecie spokojy, uczciwy, niesmialy chlopak jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:55 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao ee...moze innym razem aktulanie jestm mi troche zimno xd *zakłada gruby sweter* zapewniam cie nie zmarzniesz.... tak...a w jaki spos�b mnie rozgrzejesz ? biggrin bliskoscia naszych cial... Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:57 am
opcy Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao ee...moze innym razem aktulanie jestm mi troche zimno xd *zakłada gruby sweter* zapewniam cie nie zmarzniesz.... tak...a w jaki spos�b mnie rozgrzejesz ? biggrin bliskoscia naszych cial... Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* wiedział ze to powiesz.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:58 am
opcy Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao ee...moze innym razem aktulanie jestm mi troche zimno xd *zakłada gruby sweter* zapewniam cie nie zmarzniesz.... tak...a w jaki spos�b mnie rozgrzejesz ? biggrin bliskoscia naszych cial... Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* ee.. ee... wyjmuje kalkulator... ee... cholera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:59 am
Ozzwald opcy Ozzwald bliskoscia naszych cial... Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* ee.. ee... wyjmuje kalkulator... ee... cholera... ale juz niedlugo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao echem....Ozzy czy ty cos planujesz nie dobrego ? ja chce jeszcze dziewica pozostac (przynajmiej narazie xp ) ja.. cos niedobrego... *przytula* ja przecie spokojy, uczciwy, niesmialy chlopak jestem... tja....a po co ci ta pałka w ręce ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao opcy Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* wiedział ze to powiesz.... blaugh i bardzo, kurrr...de, dobrze, że to powiedział, bo mój drogi brat się z fiutem na głowy chyba pozamieniał, podrywa ostatnio same małolaty i panny o urodzie bulldoga wcinającego majonez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao opcy Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao ee...moze innym razem aktulanie jestm mi troche zimno xd *zakłada gruby sweter* zapewniam cie nie zmarzniesz.... tak...a w jaki spos�b mnie rozgrzejesz ? biggrin bliskoscia naszych cial... Ozz...... *kaszl*prokurator*kaszl* wiedział ze to powiesz.... blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:00 am
YumiTao Ozzwald YumiTao echem....Ozzy czy ty cos planujesz nie dobrego ? ja chce jeszcze dziewica pozostac (przynajmiej narazie xp ) ja.. cos niedobrego... *przytula* ja przecie spokojy, uczciwy, niesmialy chlopak jestem... tja....a po co ci ta pałka w ręce ? xd samoobrona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|