|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:50 am
a ja sobie jestem muchomorem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:51 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san a ty masz jakis spisik ??
Smarka na podłoge i wyciera stopa ... feee gonk
heloł Geralt feeeee gonk gonk gonk xd ja nic nie mam.. Chobits Fruit Basket kawalek Hellsinga i kilka odcinkoow DiGi charat xp GłasQ GłasQ. Biedactwo czemu tak malutko przeciez to profanacja. ja zeby wpasc na gaie chwilowo przerwalem ogladnie Lodossa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san a ty masz jakis spisik ??
Smarka na podłoge i wyciera stopa ... feee gonk
heloł Geralt feeeee gonk gonk gonk xd ja nic nie mam.. Chobits Fruit Basket kawalek Hellsinga i kilka odcinkoow DiGi charat xp GłasQ GłasQ. Biedactwo czemu tak malutko przeciez to profanacja. crying crying crying nio wiem sad .. ale cio poradze sad tio cio ogladalam tio tylko na hyperze bylo.. a teraz nawet tego nie mam xp a sciaganie za dloogo trwa xd XD a nie mozesz porzyczac wink ... hihi.... Ja nie mam Hypera a AJNE PYTANIE czy jak na tym programie leciał LAst Exile to po japońsku z napisami czy po polku ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus a ja sobie jestem muchomorem eek 4laugh *skok na kukusa* *przytuuuuuuuul* whee witaj 4laugh eme... muchomorem O.o ?? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:52 am
Kukus a ja sobie jestem muchomorem eek a ja jestem wodorostem... nawet moja polonistka o tym wie bo jej tez to powiedzialem na lekcji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:52 am
Ozzwald Azram no niby tak ... ale pouczyc by sie jeszcze mozna sweatdrop tylko ze sie nie chce xd ja to znam... tez mi sie nie chce... ale po fatalnym 1 egzaminie za polski troszu sie wziolem... ja jush w tym roq sil nie mam sweatdrop potrzebuje kilq jakichs parodniowych imprez do odreagowania tego wshystkiego a potem jeszcze jakichs dloogich vakacji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:53 am
BeeWolf_san XD a nie mozesz porzyczac wink ... hihi.... Ja nie mam Hypera a AJNE PYTANIE czy jak na tym programie leciał LAst Exile to po japońsku z napisami czy po polku ?? nio przecie poshyczam xd ale w domq mam tylko to cio wymienilam blaugh EDIT: a nie wiem.. na to sie jush nie zalapalam sweatdrop sad chociash... chyba ze na jakies pierwsze odcinki.. ale nie pamietam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:54 am
Azram Ozzwald Azram no niby tak ... ale pouczyc by sie jeszcze mozna sweatdrop tylko ze sie nie chce xd ja to znam... tez mi sie nie chce... ale po fatalnym 1 egzaminie za polski troszu sie wziolem... ja jush w tym roq sil nie mam sweatdrop potrzebuje kilq jakichs parodniowych imprez do odreagowania tego wshystkiego a potem jeszcze jakichs dloogich vakacji xd wakacje beda pozniej do pazdziernika... biggrin 3 miesiace... a nawet wiecej bo sesja maturalna konczy sie w polowie maja.. a ze ty zdajesz matme to nawet skonczy ci sie na poczatku maja bo juz 9
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:56 am
Geralt ja zeby wpasc na gaie chwilowo przerwalem ogladnie Lodossa A ja niewiem co mam oglądać sad ... łuu scagnoł sie 131 odcinek Naruto ale RAW ... crying ... Beewolfik lubie rawiki..niam niam.... moze sobie obejze ...hmm ... crying pogubiłem filmy na liscie crying musze zrobić od nowa gonk sweatdrop xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:57 am
Ozzwald wakacje beda pozniej do pazdziernika... biggrin 3 miesiace... a nawet wiecej bo sesja maturalna konczy sie w polowie maja.. a ze ty zdajesz matme to nawet skonczy ci sie na poczatku maja bo juz 9 niby jeszcze po matmie mam jeszcze gegre ale to aqrat nie problem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:58 am
Ozzwald Azram Ozzwald Azram no niby tak ... ale pouczyc by sie jeszcze mozna sweatdrop tylko ze sie nie chce xd ja to znam... tez mi sie nie chce... ale po fatalnym 1 egzaminie za polski troszu sie wziolem... ja jush w tym roq sil nie mam sweatdrop potrzebuje kilq jakichs parodniowych imprez do odreagowania tego wshystkiego a potem jeszcze jakichs dloogich vakacji xd wakacje beda pozniej do pazdziernika... biggrin 3 miesiace... a nawet wiecej bo sesja maturalna konczy sie w polowie maja.. a ze ty zdajesz matme to nawet skonczy ci sie na poczatku maja bo juz 9 ninja 16 ninja .. jeszcze geografia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:59 am
BeeWolf_san Geralt ja zeby wpasc na gaie chwilowo przerwalem ogladnie Lodossa A ja niewiem co mam oglądać sad ... łuu scagnoł sie 131 odcinek Naruto ale RAW ... crying ... Beewolfik lubie rawiki..niam niam.... moze sobie obejze ...hmm ... crying pogubiłem filmy na liscie crying musze zrobić od nowa gonk sweatdrop xp xd xd xd xd ... szpaaner :> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Ozzwald wakacje beda pozniej do pazdziernika... biggrin 3 miesiace... a nawet wiecej bo sesja maturalna konczy sie w polowie maja.. a ze ty zdajesz matme to nawet skonczy ci sie na poczatku maja bo juz 9 niby jeszcze po matmie mam jeszcze gegre ale to aqrat nie problem xd no cos ty... dwa przedmioty dodatkowe wzioles ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Geralt ja zeby wpasc na gaie chwilowo przerwalem ogladnie Lodossa A ja niewiem co mam oglądać sad ... łuu scagnoł sie 131 odcinek Naruto ale RAW ... crying ... Beewolfik lubie rawiki..niam niam.... moze sobie obejze ...hmm ... crying pogubiłem filmy na liscie crying musze zrobić od nowa gonk sweatdrop xp xd kumpel mowil ze znowu same retrospekcje.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Geralt ja zeby wpasc na gaie chwilowo przerwalem ogladnie Lodossa A ja niewiem co mam oglądać sad ... łuu scagnoł sie 131 odcinek Naruto ale RAW ... crying ... Beewolfik lubie rawiki..niam niam.... moze sobie obejze ...hmm ... crying pogubiłem filmy na liscie crying musze zrobić od nowa gonk sweatdrop xp xd a przez co sciagasz naruta question ........ masz jakas stronke z direct czy przez p2p question na hyperze leciał Last Exile z lektorem polskim ............... tak wogule siema sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|