|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:04 am
*przytuuuuuuuuuuuul* whee :* heart witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:05 am
opcy Lethiel yay !! 4laugh twisted *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh oh jejq jej... I owned opcy xd *wlazi mu na glowe* witaj blaugh  xd domokun whee domokun xd mraauuuuuurrr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:07 am
Lethiel *przytuuuuuuuuuuuul* whee :* heart witaj 4laugh ano witaj whee :* *przytuuuuuuuuuul* heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:08 am
Azram Lethiel *przytuuuuuuuuuuuul* whee :* heart witaj 4laugh ano witaj whee :* *przytuuuuuuuuuul* heart xd whee zrobiles prezetacje na polski ?? ... bo mi sie strashnie nie chce xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:10 am
spadam na obiad.......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:11 am
Lethiel whee zrobiles prezetacje na polski ?? ... bo mi sie strashnie nie chce xp xd crying NIEEE!!! crying crying crying jestem zbyt lenivy na to sad crying sad nie chce mi sie tego robic sweatdrop navet nie wiem jak rozloshyc ta wypoviedz sweatdrop jeszcze tsha zassac ten milion fotek do PP... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:12 am
opcy spadam na obiad.......... 3nodding smacznego whee ninja .. powinnam zjesc śniadanie .. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:13 am
Azram Lethiel whee zrobiles prezetacje na polski ?? ... bo mi sie strashnie nie chce xp xd crying NIEEE!!! crying crying crying jestem zbyt lenivy na to sad crying sad nie chce mi sie tego robic sweatdrop navet nie wiem jak rozloshyc ta wypoviedz sweatdrop jeszcze tsha zassac ten milion fotek do PP... sweatdrop dokladnie !! xd .. zostalo mi 6 dni a jeszcze nawet podpoonktoow konspektu nie mam opisanych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:16 am
Lethiel dokladnie !! xd .. zostalo mi 6 dni a jeszcze nawet podpoonktoow konspektu nie mam opisanych xp mam jush dosc sweatdrop jeszcze po matooshe z polaka czeka mnie koshmar w postaci matoory z matmy crying sniadanko wlasnie zjadlem (danie gotove kogos tam xp ogoolnie smaczne poza jakims mieskiem ktoore chyba bylo zepsoote xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:18 am
Azram Lethiel dokladnie !! xd .. zostalo mi 6 dni a jeszcze nawet podpoonktoow konspektu nie mam opisanych xp mam jush dosc sweatdrop jeszcze po matooshe z polaka czeka mnie koshmar w postaci matoory z matmy crying sniadanko wlasnie zjadlem (danie gotove kogos tam xp ogoolnie smaczne poza jakims mieskiem ktoore chyba bylo zepsoote xd ) O.o ... feee xd xp xd ja wlasnie zasheram sie pyshniootkim nesqikiem z mleczkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:20 am
Lethiel O.o ... feee xd xp xd ja wlasnie zasheram sie pyshniootkim nesqikiem z mleczkiem blaugh eek ... miesko mi sie... tak dzivnie ... obija... eek sweatdrop smacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:23 am
Azram Lethiel O.o ... feee xd xp xd ja wlasnie zasheram sie pyshniootkim nesqikiem z mleczkiem blaugh eek ... miesko mi sie... tak dzivnie ... obija... eek sweatdrop smacznego xd OMG !!! eek to alien !! gonk gonk gonk wyplooj to szybko !!! *klep klep po plecach* dziekooje xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:28 am
Lethiel OMG !!! eek to alien !! gonk gonk gonk wyplooj to szybko !!! *klep klep po plecach* dziekooje xd xp Ty mash swojego ja tesh chce cos miec xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|