|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:06 am
Lethiel Ozzwald Lethiel whee heart whee goodnight, goodnight. You're embarassing me, you're embarassing you. So goodnight, goodnight. Walk away from the door, walk away from my life. So goodnight. whee heart whee
mraauuuuuur :] ... witajcie blaugh whee 3nodding 4laugh czesc.. moge zadac ci pytanie ? O.o ... uh... ninja *wskok pod fotel* *zaslania sie poduchami* *ominowooje teren dookola* oki... pytaj ninja jaka masz teraz na sobie blielizne w realu ? kolor, kruj, itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:08 am
sniadanie zjadlem to teray czas na PanaAdolfa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:08 am
Ozzwald jaka masz teraz na sobie blielizne w realu ? kolor, kruj, itd. stare .. dlaczego mnie to nie dziwi.. rolleyes ech... *wylazi ostroshnie spod fotela* *wywala miny przez okno* eek eek eek ups... redface whee xd nio wiec.. ech.. po co ci to ?? gonk czerwone.. figi .. z lewej z przodu maja naszyte takie fajne 3 kwiatki wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:09 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel whee heart whee goodnight, goodnight. You're embarassing me, you're embarassing you. So goodnight, goodnight. Walk away from the door, walk away from my life. So goodnight. whee heart whee
mraauuuuuur :] ... witajcie blaugh whee 3nodding 4laugh Ehh.. heloł... domokun heart witaj wilczq 4laugh whee *przytuuuuuuul* whee whee whee hejka... Przychulem sie do pytania ozzego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:09 am
Lethiel Ozzwald jaka masz teraz na sobie blielizne w realu ? kolor, kruj, itd. stare .. dlaczego mnie to nie dziwi.. rolleyes ech... *wylazi ostroshnie spod fotela* *wywala miny przez okno* eek eek eek ups... redface whee xd nio wiec.. ech.. po co ci to ?? gonk czerwone.. figi .. z lewej z przodu maja naszyte takie fajne 3 kwiatki wink 3nodding ja poprostu lubie takie rzeczy wiedziec... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:10 am
BeeWolf_san hejka... Przychulem sie do pytania ozzego. przeciesh powiedzialam xp cos jeszcze chcecie wiedzieć ?? xd *wdrapooje sie na zyrandol* *huśtu hustu* wheeeeeee !! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:11 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald jaka masz teraz na sobie blielizne w realu ? kolor, kruj, itd. stare .. dlaczego mnie to nie dziwi.. rolleyes ech... *wylazi ostroshnie spod fotela* *wywala miny przez okno* eek eek eek ups... redface whee xd nio wiec.. ech.. po co ci to ?? gonk czerwone.. figi .. z lewej z przodu maja naszyte takie fajne 3 kwiatki wink 3nodding ja poprostu lubie takie rzeczy wiedziec... biggrin aha.. oki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:12 am
Lethiel BeeWolf_san hejka... Przychulem sie do pytania ozzego. przeciesh powiedzialam xp cos jeszcze chcecie wiedzieć ?? xd *wdrapooje sie na zyrandol* *huśtu hustu* wheeeeeee !! whee whee whee tak..czy prucz nich masz jeszcze cos na sobie..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:14 am
Ozzwald Lethiel BeeWolf_san hejka... Przychulem sie do pytania ozzego. przeciesh powiedzialam xp cos jeszcze chcecie wiedzieć ?? xd *wdrapooje sie na zyrandol* *huśtu hustu* wheeeeeee !! whee whee whee tak..czy prucz nich masz jeszcze cos na sobie..? nio niestety tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:15 am
Ozzwald *ugina sie pod ciezarem i upada* *zlazi* *pomaga mu wstac* przeprasham xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:15 am
w twojej wypowiedzi widze ze to tez dla ciebie problem... rozwiazanie jest zrzucenie z siebie ciuszkow... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|