|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:30 pm
opcy Lethiel hehe .. nie ma czym whee *schyl* *przytuuuuuul* whee 4laugh *wyjmooje grzebyczek* :> yeah! czeeesh mnie bejbe! xd xd *czesze go* mraaauuuuuur !!! :> 4laugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:31 pm
racqel to sie musi strasznie ciezko skanowac, w takim formacie, klejone. Zeby skanowac, trzebaby cale podrzec... zle, zle! Gdzie pomieszkujesz opc? moze sie spotkamy jak bede wracal z Litwy w wakacje. na Śląsku...wiec raczej nie po drodze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder fanki co wy na to?  lekko przesadzone xp sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Lethiel hehe .. nie ma czym whee *schyl* *przytuuuuuul* whee 4laugh *wyjmooje grzebyczek* :> yeah! czeeesh mnie bejbe! xd xd *czesze go* mraaauuuuuur !!! :> 4laugh xd xd xd prywatna fryzjerka pana opcego? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:32 pm
opcy racqel to sie musi strasznie ciezko skanowac, w takim formacie, klejone. Zeby skanowac, trzebaby cale podrzec... zle, zle! Gdzie pomieszkujesz opc? moze sie spotkamy jak bede wracal z Litwy w wakacje. na Śląsku...wiec raczej nie po drodze...... pogadamy jak bede mniej senny i quoty sie naprawia. Go Sushi! Go!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:34 pm
Mnie pewnie wyślą w wakacje na litwę... SWM domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:34 pm
Now Playing: Fisz Emade [F3 #11] Loff [5:19] ten kawalek zle na mnie dziala......... chyba zaraz dostana ataku cholernej mizantropii stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:36 pm
opcy Now Playing: Fisz Emade [F3 #11] Loff [5:19] ten kawalek zle na mnie dziala......... chyba zaraz dostana ataku cholernej mizantropii stare mi co?? i co to za typ muzyki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:37 pm
Vykk opcy Now Playing: Fisz Emade [F3 #11] Loff [5:19] ten kawalek zle na mnie dziala......... chyba zaraz dostana ataku cholernej mizantropii stare mi co?? i co to za typ muzyki?? Mizantropia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:41 pm
opcy Vykk opcy Now Playing: Fisz Emade [F3 #11] Loff [5:19] ten kawalek zle na mnie dziala......... chyba zaraz dostana ataku cholernej mizantropii stare mi co?? i co to za typ muzyki?? Mizantropia xd zalosne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:44 pm
tym poprzednim kawalkiem sie odtruwałem po "sytuacji" z eks dlatego jest dosyc traumatyczny
Husky [Czy słyszysz? #02] Chaos Chaos in my head [5:51] od razu lepiej...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:45 pm
opcy tym poprzednim kawalkiem sie odtruwałem po "sytuacji" z eks dlatego jest dosyc traumatycznyHusky [Czy słyszysz? #02] Chaos Chaos in my head [5:51] od razu lepiej........... tez nie znam xd papa Jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:46 pm
*wychodzi z transparentem "OPCY NA IDOLA"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:46 pm
Jaswinder *wychodzi z transparentem "OPCY NA IDOLA"* Jas....... to sie robi krepujace..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|