|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:13 pm
Ibris To ja was moze zostawie z ta miloscia i zabiore tylko to, co moje XD *ciagnie Cienia za rekaw* Dobranocki wszystkim ^____^ Vykk, napisalam Ci list XDDD biggrin twisted whee tsuuuke!!!!!! teraz czekam tylko na reszte...papatki i slodkich znow z kagem*patrzy na opuszczonego grenda...*widzisz stary taki los...kobiety przychodza zabieraja to co najlepsze[w twoim wypadku swierzosc i puch xd ] a potem odchodza...nietety sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:14 pm
lofca Lethiel lofca redface sierotka zemnie gramoli sie Lethiel na głowe...bry zimno bez ciuszkuf zawija sie we włosy. AaaAaaa xd O.o ... whee 4laugh whee *glasq glasq* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh whee dzienkuju... heart xd papa musy znikać ninja tajniacko sie rozpływa. sad .. papacie milo cie bylo poznać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:15 pm
O_o to dla mnie?? dziekooje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:17 pm
//Now Playing: DJ Krush [Zen LP#06] Vision Of Art (feat Company Flow) [4:09]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:21 pm
opcy //Now Playing: DJ Krush [Zen LP#06] Vision Of Art (feat Company Flow) [4:09] *rzoots na opcego* 4laugh wreszcie mam plakietke :> *wdrapooje mu sie na glowe* mraaauuuur.. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:22 pm
Lethiel opcy //Now Playing: DJ Krush [Zen LP#06] Vision Of Art (feat Company Flow) [4:09] *rzoots na opcego* 4laugh wreszcie mam plakietke :> *wdrapooje mu sie na glowe* mraaauuuur.. :] jestem zaszczycony....... speszony tez zreszta......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:25 pm
opcy Lethiel opcy //Now Playing: DJ Krush [Zen LP#06] Vision Of Art (feat Company Flow) [4:09] *rzoots na opcego* 4laugh wreszcie mam plakietke :> *wdrapooje mu sie na glowe* mraaauuuur.. :] jestem zaszczycony....... speszony tez zreszta......hehe .. nie ma czym whee *schyl* *przytuuuuuul* whee 4laugh *wyjmooje grzebyczek* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:26 pm
morfeusz wzywa... (a przed snem jeszcze FLCL - znalazlem w Watersone's) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:27 pm
Lethiel hehe .. nie ma czym whee *schyl* *przytuuuuuul* whee 4laugh *wyjmooje grzebyczek* :> yeah! czeeesh mnie bejbe! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:28 pm
racqel morfeusz wzywa... (a przed snem jeszcze FLCL - znalazlem w Watersone's) blaugh bosko!! ja niestety widzialem tylko dwa pierwsze rozdzialy mangi...... bo nawet skanow nie mozna znalezc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:28 pm
zniku na chwilq .. zaraz wracam.. chyba.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:30 pm
opcy racqel morfeusz wzywa... (a przed snem jeszcze FLCL - znalazlem w Watersone's) blaugh bosko!! ja niestety widzialem tylko dwa pierwsze rozdzialy mangi...... bo nawet skanow nie mozna znalezc crying to sie musi strasznie ciezko skanowac, w takim formacie, klejone. Zeby skanowac, trzebaby cale podrzec... zle, zle! Gdzie pomieszkujesz opc? moze sie spotkamy jak bede wracal z Litwy w wakacje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|