|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:03 pm
lofca Lethiel lofca ałć .. te poduszki sa tfarde... wypelza, lapie za pluszowego misia i jak łofce poluje na Lethiel, a przyznaj sie gdzie twoja wspulniczka ?? ninja wskakooje w swoja sterte poduszek* *noorkooje* ninja anie powiem ninja *daje tajniaste znaki lenie* atak !! SZtuka foojny...ukrywa sie za misiami daje znak jednemu zeby skoczył na poduchy, rzuca miskiem. Atak... Wybiega i potyka sie o własne noki..ał... crying O.o ... sloooooodkie !!! whee xd whee *wybiega spod poduch* *pomaga mu wstać* 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:03 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel lofca ałć .. te poduszki sa tfarde... wypelza, lapie za pluszowego misia i jak łofce poluje na Lethiel, a przyznaj sie gdzie twoja wspulniczka ?? ninja wskakooje w swoja sterte poduszek* *noorkooje* ninja anie powiem ninja *daje tajniaste znaki lenie* atak !! *wyskakuje z goory poduszek jako nietoperz* NIGDY NIE UFAJ NIEZNAJOMYM!!!!!!!!! *wlatuje do swojego komina, po chwili słychać szum...* PODUCHY, ATAK NA LOWCE!!!!!!!!! twisted *100 poduch wylatuje z kimna prosto na lowce* Napomoc. .... crying te poduski sa straszne... misie ratujcie mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:04 pm
Ueh, tu sie robi coraz niebezpieczniej XDD *robi unik przed latajacymi poduszkami* Tak, bardzo niebezpiecznie *patrzy na zasliniony rekaw polarku* ;* Kage...
Opcy - wiem, ze nic nie wiem razz cos juz wiesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:04 pm
dokladnie....... lepij zyc w pieprzonej nieswiadaomosci.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:05 pm
lofca ~~lena-undesaid~~ Lethiel lofca ałć .. te poduszki sa tfarde... wypelza, lapie za pluszowego misia i jak łofce poluje na Lethiel, a przyznaj sie gdzie twoja wspulniczka ?? ninja wskakooje w swoja sterte poduszek* *noorkooje* ninja anie powiem ninja *daje tajniaste znaki lenie* atak !! *wyskakuje z goory poduszek jako nietoperz* NIGDY NIE UFAJ NIEZNAJOMYM!!!!!!!!! *wlatuje do swojego komina, po chwili słychać szum...* PODUCHY, ATAK NA LOWCE!!!!!!!!! twisted *100 poduch wylatuje z kimna prosto na lowce* :Xd wystarczy, jak ci leti pomogła wstac blaugh Napomoc. .... crying te poduski sa straszne... misie ratujcie mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:06 pm
Lethiel lofca Lethiel lofca ałć .. te poduszki sa tfarde... wypelza, lapie za pluszowego misia i jak łofce poluje na Lethiel, a przyznaj sie gdzie twoja wspulniczka ?? ninja wskakooje w swoja sterte poduszek* *noorkooje* ninja anie powiem ninja *daje tajniaste znaki lenie* atak !! SZtuka foojny...ukrywa sie za misiami daje znak jednemu zeby skoczył na poduchy, rzuca miskiem. Atak... Wybiega i potyka sie o własne noki..ał... crying O.o ... sloooooodkie !!! whee xd whee *wybiega spod poduch* *pomaga mu wstać* 3nodding 3nodding 3nodding redface sierotka zemnie gramoli sie Lethiel na głowe...bry zimno bez ciuszkuf zawija sie we włosy. AaaAaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:06 pm
Ibris Ueh, tu sie robi coraz niebezpieczniej XDD *robi unik przed latajacymi poduszkami* Tak, bardzo niebezpiecznie *patrzy na zasliniony rekaw polarku* ;* Kage... Opcy - wiem, ze nic nie wiem razz cos juz wiesz. *sciska Ibi bardzo mocno* Wiecie dla czego na tym pieprzonym Swiecie warto zyc?!! DLA MILOSCI!!! domokun domokun scream scream heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:07 pm
czy mi sie zdaje czy cos rozdupia wszystkie quote'y ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:07 pm
lofca redface sierotka zemnie gramoli sie Lethiel na głowe...bry zimno bez ciuszkuf zawija sie we włosy. AaaAaaa xd O.o ... whee 4laugh whee *glasq glasq* 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:09 pm
opcy czy mi sie zdaje czy cos rozdupia wszystkie quote'y ???? nie wydaje ci sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:09 pm
]Goth bless[ Ibris Ueh, tu sie robi coraz niebezpieczniej XDD *robi unik przed latajacymi poduszkami* Tak, bardzo niebezpiecznie *patrzy na zasliniony rekaw polarku* ;* Kage... Opcy - wiem, ze nic nie wiem razz cos juz wiesz. *sciska Ibi bardzo mocno* Wiecie dla czego na tym pieprzonym Swiecie warto zyc?!! DLA MILOSCI!!! domokun domokun scream scream heart heart z pewnoscia... tylko nie wyszyscy o tym jeszcze wiedcza/nie chca wiedziec/zapomnieli/zmieniaja poglady... Opcy calkiem mozliwe ze gaia nawala znowu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:10 pm
Lethiel lofca redface sierotka zemnie gramoli sie Lethiel na głowe...bry zimno bez ciuszkuf zawija sie we włosy. AaaAaaa xd O.o ... whee 4laugh whee *glasq glasq* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh whee dzienkuju... heart xd papa musy znikać ninja tajniacko sie rozpływa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:11 pm
]Goth bless[ Ibris Ueh, tu sie robi coraz niebezpieczniej XDD *robi unik przed latajacymi poduszkami* Tak, bardzo niebezpiecznie *patrzy na zasliniony rekaw polarku* ;* Kage... Opcy - wiem, ze nic nie wiem razz cos juz wiesz. *sciska Ibi bardzo mocno* Wiecie dla czego na tym pieprzonym Swiecie warto zyc?!! DLA MILOSCI!!! domokun domokun scream scream heart heart teraz sie kapnałes wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:11 pm
To ja was moze zostawie z ta miloscia i zabiore tylko to, co moje XD *ciagnie Cienia za rekaw* Dobranocki wszystkim ^____^
Vykk, napisalam Ci list XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|