|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:55 pm
Lethiel lofca Lethiel lofca Hie. napomoc.... szuca sie po dposłoce. O.o .. *przestaje łaskotac* xd .. dobra .. wystarczy ci blaugh xd whee łuush... dzienqje... wpelza pod knapqe. whee nio xd tu jest bespiećnie najwyshej mnie szczury pogryza. *wlazi z droogiej strony* ninja *pac poduchą* blaugh whee *ucieka pod fotel* *pakuje se na goore poduszek Leti, zakopuje sie, lurka na cała sytuacje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ WIECIE CO?! eek eek eek JESTEM CHOLERA JASNA, NAJSZCZESLIWSZYM CIENIEM NA TYM PIEPRZONYM SWIECIE!!!! 4laugh 4laugh 4laugh domokun heart heart heart niedziwie ci sie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lofca Lethiel lofca Hie. napomoc.... szuca sie po dposłoce. O.o .. *przestaje łaskotac* xd .. dobra .. wystarczy ci blaugh xd whee łuush... dzienqje... wpelza pod knapqe. whee nio xd tu jest bespiećnie najwyshej mnie szczury pogryza. *wlazi z droogiej strony* ninja *pac poduchą* blaugh whee *ucieka pod fotel* ałć .. te poduszki sa tfarde... wypelza, lapie za pluszowego misia i jak łofce poluje na Lethiel, a przyznaj sie gdzie twoja wspulniczka ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:56 pm
]Goth bless[ WIECIE CO?! eek eek eek JESTEM CHOLERA JASNA, NAJSZCZESLIWSZYM CIENIEM NA TYM PIEPRZONYM SWIECIE!!!! 4laugh 4laugh 4laugh domokun heart heart heart O_o a co sie stało??:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:57 pm
Vykk ]Goth bless[ WIECIE CO?! eek eek eek JESTEM CHOLERA JASNA, NAJSZCZESLIWSZYM CIENIEM NA TYM PIEPRZONYM SWIECIE!!!! 4laugh 4laugh 4laugh domokun heart heart heart niedziwie ci sie... xd eek heart Ona... Ona jest C-U-D-O-W-N-A !! 4laugh 4laugh 4laugh heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lofca Lethiel lofca Lethiel lofca Hie. napomoc.... szuca sie po dposłoce. O.o .. *przestaje łaskotac* xd .. dobra .. wystarczy ci blaugh xd whee łuush... dzienqje... wpelza pod knapqe. whee nio xd tu jest bespiećnie najwyshej mnie szczury pogryza. *wlazi z droogiej strony* ninja *pac poduchą* blaugh whee *ucieka pod fotel* Mnie szukasz?? *wyglada spot poduszek, blaugh . .. i znowu sie chowa blaugh * ałć .. te poduszki sa tfarde... wypelza, lapie za pluszowego misia i jak łofce poluje na Lethiel, a przyznaj sie gdzie twoja wspulniczka ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lofca ałć .. te poduszki sa tfarde... wypelza, lapie za pluszowego misia i jak łofce poluje na Lethiel, a przyznaj sie gdzie twoja wspulniczka ?? ninja wskakooje w swoja sterte poduszek* *noorkooje* ninja anie powiem ninja *daje tajniaste znaki lenie* atak !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:59 pm
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ WIECIE CO?! eek eek eek JESTEM CHOLERA JASNA, NAJSZCZESLIWSZYM CIENIEM NA TYM PIEPRZONYM SWIECIE!!!! 4laugh 4laugh 4laugh domokun heart heart heart niedziwie ci sie... xd eek heart Ona... Ona jest C-U-D-O-W-N-A !! 4laugh 4laugh 4laugh heart heart heart Aha, to juz wiem, o kogo chodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:59 pm
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ WIECIE CO?! eek eek eek JESTEM CHOLERA JASNA, NAJSZCZESLIWSZYM CIENIEM NA TYM PIEPRZONYM SWIECIE!!!! 4laugh 4laugh 4laugh domokun heart heart heart niedziwie ci sie... xd eek heart Ona... Ona jest C-U-D-O-W-N-A !! 4laugh 4laugh 4laugh heart heart heart nie obraz sie ale nie ebde jej komplenmentowal bo po ostatnim razie dales mi do zrozumienia ze nie chcesz klopotow xd xd xd a ja i tak wiem swoje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:00 pm
nie wiem o co chodzi i dobrze mi z tym.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 2:01 pm
Lethiel lofca ałć .. te poduszki sa tfarde... wypelza, lapie za pluszowego misia i jak łofce poluje na Lethiel, a przyznaj sie gdzie twoja wspulniczka ?? ninja wskakooje w swoja sterte poduszek* *noorkooje* ninja anie powiem ninja *daje tajniaste znaki lenie* atak !! *wyskakuje z goory poduszek jako nietoperz* NIGDY NIE UFAJ NIEZNAJOMYM!!!!!!!!! *wlatuje do swojego komina, po chwili słychać szum...* PODUCHY, ATAK NA LOWCE!!!!!!!!! twisted *100 poduch wylatuje z kimna prosto na lowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LATAJACY MLOOOOT!!!!!!!! *rzuca sie na nia i caluje* 4laugh 4laugh 4laugh exclaim exclaim heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy nie wiem o co chodzi i dobrze mi z tym......... czasem lepiej nie wiedziec wszystkiego... xd xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lofca ałć .. te poduszki sa tfarde... wypelza, lapie za pluszowego misia i jak łofce poluje na Lethiel, a przyznaj sie gdzie twoja wspulniczka ?? ninja wskakooje w swoja sterte poduszek* *noorkooje* ninja anie powiem ninja *daje tajniaste znaki lenie* atak !! SZtuka foojny...ukrywa sie za misiami daje znak jednemu zeby skoczył na poduchy, rzuca miskiem. Atak... Wybiega i potyka sie o własne noki..ał... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|