|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:26 pm
racqel opcy racqel jaki jest zwiazek frazeologiczny jest w jez. angielskim odpowiednikiem: "dac z siebie wszystko" ??? cos w stylu "give it all you've got" ?? moze? pytalem, bo nie mam slownika pod reka. dzieki, to powinno byc to. do your best? mrrrau...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Lethiel ooo.. jak slodko.. ktos mnie widzi xd *przytuuuuuul* whee 4laugh stare lofca, to ja cxie tak enty\uzjastycznie witam a ty nic? crying psheciesz łotpiszalem ci wcesniej, nie bij proshu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej Ib.... long tajm nou si!
//Now Playing: Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #10] The Clean Up [7:00]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:27 pm
lofca ~~lena-undesaid~~ Lethiel ooo.. jak slodko.. ktos mnie widzi xd *przytuuuuuul* whee 4laugh stare lofca, to ja cxie tak enty\uzjastycznie witam a ty nic? crying psheciesz łotpiszalem ci wcesniej, nie bij proshu oj, e bedu, ni\e bedu... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:28 pm
lofca Lethiel ooo.. jak slodko.. ktos mnie widzi xd *przytuuuuuul* whee 4laugh redface "cegła" O.o ... nio nie roomień sie wink slodki jesteś 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:29 pm
Lethiel lofca Lethiel ooo.. jak slodko.. ktos mnie widzi xd *przytuuuuuul* whee 4laugh redface "cegła" O.o ... nio nie roomień sie wink slodki jesteś 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee redface Aaaajjj xd xd xd rozpłyffa sie. ~~lena-undesaid~~ Dzinkuju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:30 pm
Lethiel lofca Lethiel ooo.. jak slodko.. ktos mnie widzi xd *przytuuuuuul* whee 4laugh redface "cegła" O.o ... nio nie roomień sie wink slodki jesteś 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee Leti, myslisz o ty samym co ja:>? łaskotki!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejhej! @Rac: skoro siedzisz w anglii to rzuc jakies typowo angielskie przeklenstwa (bo moim zdaniem brzmia duzo lepiej niz amerykanskie) np. takie "t**t" albo "p***k" to sa lingwistyczne cuda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris racqel opcy racqel jaki jest zwiazek frazeologiczny jest w jez. angielskim odpowiednikiem: "dac z siebie wszystko" ??? cos w stylu "give it all you've got" ?? moze? pytalem, bo nie mam slownika pod reka. dzieki, to powinno byc to. do your best? mrrrau... siemanko! a 2podwojne dno" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:32 pm
lofca Lethiel lofca Lethiel ooo.. jak slodko.. ktos mnie widzi xd *przytuuuuuul* whee 4laugh redface "cegła" O.o ... nio nie roomień sie wink slodki jesteś 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee redface Aaaajjj xd xd xd rozpłyffa sie. ~~lena-undesaid~~ Dzinkuju Po prostu:Lena wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:32 pm
racqel Ibris racqel opcy racqel jaki jest zwiazek frazeologiczny jest w jez. angielskim odpowiednikiem: "dac z siebie wszystko" ??? cos w stylu "give it all you've got" ?? moze? pytalem, bo nie mam slownika pod reka. dzieki, to powinno byc to. do your best? mrrrau... siemanko! a 2podwojne dno" ? sth have 2nd deep[meaning] xd nie no nei wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|