|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:01 pm
sweet_chii sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? HALO? ja tam juz nic nie wiem... mi sie to kojarzy ze skradaniem... ale to nie to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:02 pm
racqel sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? osoba ktora za toba chodzi, sledzi cie, podaza za toba... jak w filmie 'fan' tak myslalam, ale ja musze miec to w jednym polskim slowie.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel O.o ... redface ... mmmrrrraaaaauuur :> :* *przytuuuul* witaj kochanie xd xd xd whee heart Tesknilem xd xp xd heart :*** *przytuuuuuuuuuul* whee heart whee nie tesknij wink .. jutro sie widzimy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Heyka biggrin *Przytul* A ktos Ty?? biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:03 pm
Irinn agut sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? hmm...w slowniQ jest tylko stalk i to znaczy lodyga, badyl albo zdzblo razz biorac to pod uwage to 'stalker; moze znaczyc np 'lodygowiec' xp mozna roznie to interpretowac biggrin Moze to znaczy badylowac?? biggrin Ale zdzblowac biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:04 pm
sweet_chii racqel sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? osoba ktora za toba chodzi, sledzi cie, podaza za toba... jak w filmie 'fan' tak myslalam, ale ja musze miec to w jednym polskim slowie.... sweatdrop to napisz śledzić xd razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:04 pm
sweet_chii racqel sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? osoba ktora za toba chodzi, sledzi cie, podaza za toba... jak w filmie 'fan' tak myslalam, ale ja musze miec to w jednym polskim slowie.... sweatdrop to mi sie wydaje ze moze byc ciezko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:05 pm
Lethiel *przytuuuuuuuuuul* whee heart whee nie tesknij wink .. jutro sie widzimy 3nodding ale aby dojsc do jutra naleshy przejsc przez dlooga i noodna noc ... :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Irinn agut sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? hmm...w slowniQ jest tylko stalk i to znaczy lodyga, badyl albo zdzblo razz biorac to pod uwage to 'stalker; moze znaczyc np 'lodygowiec' xp mozna roznie to interpretowac biggrin Moze to znaczy badylowac?? biggrin Ale zdzblowac biggrin biggrin tylko ciekawe co to znaczy 'zdzblowac' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn sweet_chii sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? HALO? czy czujesz sie niezauwazana xp ?? nie skadze, nie chodzi mi o zauwazenie i przytulasy od wszystkich tylko o mala pomoc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn sweet_chii racqel sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? osoba ktora za toba chodzi, sledzi cie, podaza za toba... jak w filmie 'fan' tak myslalam, ale ja musze miec to w jednym polskim slowie.... sweatdrop to napisz śledzić xd razz to by bylo stalk....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii racqel sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? osoba ktora za toba chodzi, sledzi cie, podaza za toba... jak w filmie 'fan' tak myslalam, ale ja musze miec to w jednym polskim slowie.... sweatdrop To moze w jednym slowie to ujmiemy jako...sledczy, albo hmm....detektyw biggrin ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii racqel sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? osoba ktora za toba chodzi, sledzi cie, podaza za toba... jak w filmie 'fan' tak myslalam, ale ja musze miec to w jednym polskim slowie.... sweatdrop nie da sie poprawnie, nasz jezyk za bardzo ewoluowal w strone szerokiej gamy wyrazow okreslajacej jedna czynnosc, nie tak jak angielski w ktorym az roi sie od takich wyrazow jak ten twoj "podazacz", "sledczy" ja to bym go nazwal " sledzik ", od sledzenia... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:07 pm
Ozzwald Irinn sweet_chii racqel sweet_chii co to znaczy "stalker" po polsku? osoba ktora za toba chodzi, sledzi cie, podaza za toba... jak w filmie 'fan' tak myslalam, ale ja musze miec to w jednym polskim slowie.... sweatdrop to napisz śledzić xd razz to by bylo stalk.... to co - śledzący?? śledczy?? ... śledź?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|