|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:39 pm
racqel Ozzwald ~~lena-undesaid~~ NO WIESZ?! TY... Chlopie, docen KAŻDĄ polke!! Jka pojedziesz na zachód wschod (czy gdziekolwiek) to tak sa Mendy ruskie a nie baby!! Ha!! Docenta nas wreszcie!! ile ty masz lat? mistrz suspensu atakuje jak orzeł ee... ja poprostu chce wiedziec bo nie wiem na ile moge byc beszczelny... bo zaraz dojdziemy do tematu dyskryminacji kobiet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuw* , chciał człowiek koszule zmienić to mu wszystko spadlo na tej Gai cholernej stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Poczekam aż cena wzrośnie :] wstretny materialisto !! .. nie liczysz sie z jego uczuciami crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ NO WIESZ?! TY... Chlopie, docen KAŻDĄ polke!! Jka pojedziesz na zachód wschod (czy gdziekolwiek) to tak sa Mendy ruskie a nie baby!! Ha!! Docenta nas wreszcie!! ile ty masz lat? zalezy... Raz zachowooje sie jakbym miała 5 lat, innym razem, jakbym miała 18, a jeszcze innym jakbym miałą 70, wiec wyciagnij srednia blaugh 15... ee nie wiem... ide szmac kolacje... bede niedlugo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:40 pm
PointZer0 Kuw* , chciał człowiek koszule zmienić to mu wszystko spadlo na tej Gai cholernej stressed :> .. mmmrrrrrrrrrrraaaaaauuuuuuuuuurrrrrrrr :> .. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel Ozzwald ~~lena-undesaid~~ NO WIESZ?! TY... Chlopie, docen KAŻDĄ polke!! Jka pojedziesz na zachód wschod (czy gdziekolwiek) to tak sa Mendy ruskie a nie baby!! Ha!! Docenta nas wreszcie!! ile ty masz lat? mistrz suspensu atakuje jak orzeł ee... ja poprostu chce wiedziec bo nie wiem na ile moge byc beszczelny... bo zaraz dojdziemy do tematu dyskryminacji kobiet... sweatdrop Po pewnym incydencie wszystko zniose, wal smiało... Przyzwyczaiłam sie juz do tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Poczekam aż cena wzrośnie :] wstretny materialisto !! .. nie liczysz sie z jego uczuciami crying xd Jak chcesz to go uwolnic :> 8k twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:41 pm
PointZer0 Kuw* , chciał człowiek koszule zmienić to mu wszystko spadlo na tej Gai cholernej stressed Miałam tak samo, jak chciałam załozyc fox ears...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:42 pm
Lethiel PointZer0 Kuw* , chciał człowiek koszule zmienić to mu wszystko spadlo na tej Gai cholernej stressed :> .. mmmrrrrrrrrrrraaaaaauuuuuuuuuurrrrrrrr :> .. xd xd xd Nacieszcie się , bo mnie więcej bez opaski nie zobaczycie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kuw* , chciał człowiek koszule zmienić to mu wszystko spadlo na tej Gai cholernej stressed dlatego chodze w tych samych rzeczach od kilku miesiecy boje sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Poczekam aż cena wzrośnie :] wstretny materialisto !! .. nie liczysz sie z jego uczuciami crying xd Jak chcesz to go uwolnic :> 8k twisted xd xd xd ... nie denerwooj mnie.... bo kolana nie bedzie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:45 pm
Lethiel PointZer0 Lethiel PointZer0 Poczekam aż cena wzrośnie :] wstretny materialisto !! .. nie liczysz sie z jego uczuciami crying xd Jak chcesz to go uwolnic :> 8k twisted xd xd xd ... nie denerwooj mnie.... bo kolana nie bedzie :>alez Leti. teraz cie stac. a co dwa koty to nie jeden...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|