|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:22 pm
racqel Lethiel racqel no tak, teraz wszystcy juz wiemy ze jestes bogata Leti. Musisz zaczac na siebie uwazac po zmroku, albo wynajac sobie bodyguarda i sledczego w jednym. o! Ozz by sie akuratnio nadawal : ) OMG !!! xd *wskakooje pod fotel* nie wyjde !! xd a Ozz dla mnie za drogi crying crying crying xd moze i drogi, ale (chyba) pewny. i szkopa nie dopusci... no ba... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:22 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald ja tam moge go wysledzic... O.o .. *podbiega do Ozza* znajdx go proshu !! *podskakooje mu przed nosem* 4laugh musze wiedzieć cio to za jeden :> ... ma zablokowane PMy.. sad wiesz ja jestem materialista... za 5k moge cos wymyslic... biggrin xd xd xd hm.. a ciemna strona mocy na ciebie nie zadziala ?? xd *mrug mrug* *z powatpiewaniem* xd pewnie zadziala.... blaugh ale ja goldy chce po robocie... tu w angolii duzo prawnikow reklamuje sie takim chaslem: "no win no fee" czyli: "nie ma wynikow, nie ma chleba" ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:23 pm
ninja
strzyze uszkami, machu machu ogonkiem.... ku..sza... napsikałem sobie Dezodorantem w oko crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:24 pm
Ozzwald pewnie zadziala.... blaugh ale ja goldy chce po robocie... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:24 pm
Ozzwald racqel Lethiel racqel no tak, teraz wszystcy juz wiemy ze jestes bogata Leti. Musisz zaczac na siebie uwazac po zmroku, albo wynajac sobie bodyguarda i sledczego w jednym. o! Ozz by sie akuratnio nadawal : ) OMG !!! xd *wskakooje pod fotel* nie wyjde !! xd a Ozz dla mnie za drogi crying crying crying xd moze i drogi, ale (chyba) pewny. i szkopa nie dopusci... no ba... biggrin ah... I gdzie nasi rycerze w lśniącej zbroi? Niewiaście pomaga sie bezinteresownie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:25 pm
BeeWolf_san ninja strzyze uszkami, machu machu ogonkiem.... ku..sza... napsikałem sobie Dezodorantem w oko crying Ja raz pomyliłem rano dezodorant z pianką do golenia. musiałem zmieniać koszulę i pachy myć jeszcze raz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ninja strzyze uszkami, machu machu ogonkiem.... ku..sza... napsikałem sobie Dezodorantem w oko crying Napsikaj w drugie ^^ hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel racqel Lethiel racqel no tak, teraz wszystcy juz wiemy ze jestes bogata Leti. Musisz zaczac na siebie uwazac po zmroku, albo wynajac sobie bodyguarda i sledczego w jednym. o! Ozz by sie akuratnio nadawal : ) OMG !!! xd *wskakooje pod fotel* nie wyjde !! xd a Ozz dla mnie za drogi crying crying crying xd moze i drogi, ale (chyba) pewny. i szkopa nie dopusci... hm.. *oglada Ozza z goory do dolu i spowrotem* nio.. przyznać mu trzeba ze by obronić dal rade wink ale.. cio to dla mnie !! *wylazi spod fotela* sama sie bronic bede 4laugh !!!! lethiel pamietaj ze rozne menty sie tu kreca i nie przed kazdym sie obronisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel koffany jesteś wink whee *przytuuuul* lol .. teraz to kolano i "rape me" nie wystarczy XD .. Ja tego nie robię dla Ciebie tylko dlatego że takie rzeczy lubie - tak jak szperałem w postach Goth Bless'a jak wydał mi się znajomy i zacząłem szperać w jego postach i topicach , natrafiając wreszcie na zdjęcia które zamieścił na jednym topicu w chaterboxie :] swoją drogą , było to już jak zostałem moem wiec miałem poważne wątpliwości czy go nie zbanować , jako że Kukus go zbanowal oficialnie...
a czym wzbudzil potrzebe tak powaznych krokow, jesli mozna? czy tak wszystkich lubisz znac od podszewki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ninja strzyze uszkami, machu machu ogonkiem.... ku..sza... napsikałem sobie Dezodorantem w oko crying O.o *zaciaga go do lazienki* *wciska mu glowe do umywalki* trzeba to przemyc !!! gonk szybko !!! *odkręca kran* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:26 pm
racqel PointZer0 Lethiel koffany jesteś wink whee *przytuuuul* lol .. teraz to kolano i "rape me" nie wystarczy XD .. Ja tego nie robię dla Ciebie tylko dlatego że takie rzeczy lubie - tak jak szperałem w postach Goth Bless'a jak wydał mi się znajomy i zacząłem szperać w jego postach i topicach , natrafiając wreszcie na zdjęcia które zamieścił na jednym topicu w chaterboxie :] swoją drogą , było to już jak zostałem moem wiec miałem poważne wątpliwości czy go nie zbanować , jako że Kukus go zbanowal oficialnie...
a czym wzbudzil potrzebe tak powaznych krokow, jesli mozna? czy tak wszystkich lubisz znac od podszewki? Hmm.... wydał mi się dziwnie przyjazny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:27 pm
PointZer0 BeeWolf_san ninja strzyze uszkami, machu machu ogonkiem.... ku..sza... napsikałem sobie Dezodorantem w oko crying Ja raz pomyliłem rano dezodorant z pianką do golenia. musiałem zmieniać koszulę i pachy myć jeszcze raz. *tarza sie zesmiechu* Nie... To było dobre xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald lethiel pamietaj ze rozne menty sie tu kreca i nie przed kazdym sie obronisz... w takim razie ninja .. lena obroni mnie swoim zyrandolem blaugh prawda lenooś wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf_san ninja strzyze uszkami, machu machu ogonkiem.... ku..sza... napsikałem sobie Dezodorantem w oko crying Ja raz pomyliłem rano dezodorant z pianką do golenia. musiałem zmieniać koszulę i pachy myć jeszcze raz. LOL !!! ach te nieprzytomne poranki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ozzwald racqel Lethiel racqel no tak, teraz wszystcy juz wiemy ze jestes bogata Leti. Musisz zaczac na siebie uwazac po zmroku, albo wynajac sobie bodyguarda i sledczego w jednym. o! Ozz by sie akuratnio nadawal : ) OMG !!! xd *wskakooje pod fotel* nie wyjde !! xd a Ozz dla mnie za drogi crying crying crying xd moze i drogi, ale (chyba) pewny. i szkopa nie dopusci... no ba... biggrin ah... I gdzie nasi rycerze w lśniącej zbroi? Niewiaście pomaga sie bezinteresownie!! rycerze wygineli... zostali kapitalisci w garniurach... bezinteresownie to ja moge pomuc dziewczynie w ktorej bym sie zakochal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|