|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:09 pm
Ozzwald ja tam moge go wysledzic... O.o .. *podbiega do Ozza* znajdx go proshu !! *podskakooje mu przed nosem* 4laugh musze wiedzieć cio to za jeden :> ... ma zablokowane PMy.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:10 pm
Lethiel Ozzwald ja tam moge go wysledzic... O.o .. *podbiega do Ozza* znajdx go proshu !! *podskakooje mu przed nosem* 4laugh musze wiedzieć cio to za jeden :> ... ma zablokowane PMy.. sad wiesz ja jestem materialista... za 5k moge cos wymyslic... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:11 pm
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Ozzwald Holy_Atena Musze uciekać... See ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozz ty gamoniu... jestes taki przystojny... na tym rys. biggrin eee... no ja wiem ze jestem przystojny.. blaugh te, bo jeszcze w samozachwyt popadniesz *o ile juz nie popadłes;] a nawet jesli popadne to co...? blaugh oj... To bedziesz bardzo... eee.... samozachwytny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:11 pm
Lethiel Ozzwald ja tam moge go wysledzic... O.o .. *podbiega do Ozza* znajdx go proshu !! *podskakooje mu przed nosem* 4laugh musze wiedzieć cio to za jeden :> ... ma zablokowane PMy.. sad To jasne , konto napewno założone zostało tylko w celu przekazania kasy , co może znaczyć że nie chce żebyś kurat TY poznała jego konto. Można przypuszczać zatem że go znasz. Dlatego postawiłem na toje koffanie. Trzeba będzie prześledzić jego posty jeżeli są , bo Journala napewno nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:12 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald ja tam moge go wysledzic... O.o .. *podbiega do Ozza* znajdx go proshu !! *podskakooje mu przed nosem* 4laugh musze wiedzieć cio to za jeden :> ... ma zablokowane PMy.. sad wiesz ja jestem materialista... za 5k moge cos wymyslic... biggrin xd xd xd hm.. a ciemna strona mocy na ciebie nie zadziala ?? xd *mrug mrug* *z powatpiewaniem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:13 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald ja tam moge go wysledzic... O.o .. *podbiega do Ozza* znajdx go proshu !! *podskakooje mu przed nosem* 4laugh musze wiedzieć cio to za jeden :> ... ma zablokowane PMy.. sad wiesz ja jestem materialista... za 5k moge cos wymyslic... biggrin no tak, teraz wszystcy juz wiemy ze jestes bogata Leti. Musisz zaczac na siebie uwazac po zmroku, albo wynajac sobie bodyguarda i sledczego w jednym. o! Ozz by sie akuratnio nadawal : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:14 pm
PointZer0 Lethiel Ozzwald ja tam moge go wysledzic... O.o .. *podbiega do Ozza* znajdx go proshu !! *podskakooje mu przed nosem* 4laugh musze wiedzieć cio to za jeden :> ... ma zablokowane PMy.. sad To jasne , konto napewno założone zostało tylko w celu przekazania kasy , co może znaczyć że nie chce żebyś kurat TY poznała jego konto. Można przypuszczać zatem że go znasz. Dlatego postawiłem na toje koffanie. Trzeba będzie prześledzić jego posty jeżeli są , bo Journala napewno nie ma. nie ma jak prześledzić postoow.. bie nie da sie jego profile znaleźc xp po za tym.. kochanie jest kochane heart heart heart whee .. ale i pazerne.. nie oddal by 10 k xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:15 pm
Lethiel nie ma jak prześledzić postoow.. bie nie da sie jego profile znaleźc xp po za tym.. kochanie jest kochane heart heart heart whee .. ale i pazerne.. nie oddal by 10 k xd Hmm.... pobawię się trochę po jutrzejszym dniu , może coś wyszperam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:16 pm
racqel no tak, teraz wszystcy juz wiemy ze jestes bogata Leti. Musisz zaczac na siebie uwazac po zmroku, albo wynajac sobie bodyguarda i sledczego w jednym. o! Ozz by sie akuratnio nadawal : ) OMG !!! xd *wskakooje pod fotel* nie wyjde !! xd a Ozz dla mnie za drogi crying crying crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:17 pm
PointZer0 Lethiel nie ma jak prześledzić postoow.. bie nie da sie jego profile znaleźc xp po za tym.. kochanie jest kochane heart heart heart whee .. ale i pazerne.. nie oddal by 10 k xd Hmm.... pobawię się trochę po jutrzejszym dniu , może coś wyszperam. koffany jesteś wink whee *przytuuuul* lol .. teraz to kolano i "rape me" nie wystarczy XD ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:20 pm
Lethiel racqel no tak, teraz wszystcy juz wiemy ze jestes bogata Leti. Musisz zaczac na siebie uwazac po zmroku, albo wynajac sobie bodyguarda i sledczego w jednym. o! Ozz by sie akuratnio nadawal : ) OMG !!! xd *wskakooje pod fotel* nie wyjde !! xd a Ozz dla mnie za drogi crying crying crying xd moze i drogi, ale (chyba) pewny. i szkopa nie dopusci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:21 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald ja tam moge go wysledzic... O.o .. *podbiega do Ozza* znajdx go proshu !! *podskakooje mu przed nosem* 4laugh musze wiedzieć cio to za jeden :> ... ma zablokowane PMy.. sad wiesz ja jestem materialista... za 5k moge cos wymyslic... biggrin xd xd xd hm.. a ciemna strona mocy na ciebie nie zadziala ?? xd *mrug mrug* *z powatpiewaniem* xd pewnie zadziala.... blaugh ale ja goldy chce po robocie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:22 pm
racqel Lethiel racqel no tak, teraz wszystcy juz wiemy ze jestes bogata Leti. Musisz zaczac na siebie uwazac po zmroku, albo wynajac sobie bodyguarda i sledczego w jednym. o! Ozz by sie akuratnio nadawal : ) OMG !!! xd *wskakooje pod fotel* nie wyjde !! xd a Ozz dla mnie za drogi crying crying crying xd moze i drogi, ale (chyba) pewny. i szkopa nie dopusci... hm.. *oglada Ozza z goory do dolu i spowrotem* nio.. przyznać mu trzeba ze by obronić dal rade wink ale.. cio to dla mnie !! *wylazi spod fotela* sama sie bronic bede 4laugh !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:22 pm
Lethiel koffany jesteś wink whee *przytuuuul* lol .. teraz to kolano i "rape me" nie wystarczy XD .. Ja tego nie robię dla Ciebie tylko dlatego że takie rzeczy lubie - tak jak szperałem w postach Goth Bless'a jak wydał mi się znajomy i zacząłem szperać w jego postach i topicach , natrafiając wreszcie na zdjęcia które zamieścił na jednym topicu w chaterboxie :] swoją drogą , było to już jak zostałem moem wiec miałem poważne wątpliwości czy go nie zbanować , jako że Kukus go zbanowal oficialnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|