|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:03 pm
mykam ludziska ninja papaty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:04 pm
PointZer0 Lethiel xd *cmok w nos* xd powodzonka jutro na angielskim 3nodding pokash tej gloopiej komisji !!!! whee domokun whee Hmm.... Secret Donator... ja bym się zastanawiał czy to nie przypadkiem koffanie twoje :] nie sadze xd .. po za tym jego teraz w domq nie ma blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:04 pm
PointZer0 Lethiel xd *cmok w nos* xd powodzonka jutro na angielskim 3nodding pokash tej gloopiej komisji !!!! whee domokun whee Hmm.... Secret Donator... ja bym się zastanawiał czy to nie przypadkiem koffanie twoje :] Juz jej to mowiłam. *PODSKAKUJE JAKO CZIRLIDERKA Z POMPONAMI* POKAŻ TEJ KOMISJI! POKAZ TEJ KOMISJI!! DASZ RADE!!! TAAAAK!!! xd *jesytem walnieta... xd To dopiero odkrycie godne nobla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:05 pm
Lethiel PointZer0 Lethiel xd *cmok w nos* xd powodzonka jutro na angielskim 3nodding pokash tej gloopiej komisji !!!! whee domokun whee Hmm.... Secret Donator... ja bym się zastanawiał czy to nie przypadkiem koffanie twoje :] nie sadze xd .. po za tym jego teraz w domq nie ma blaugh Hmm... aż mnie korci żeby trochę się tej sprawie przyjżeć... Eee tam , chciał być anonimowy to niech będzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:06 pm
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich xd Ktto raz dzisiaj xd ? A ja wiem... muszę tajniaście patrolować forum od czasu do czasu xd ozesz ty perfidny... Ty nas... Ty nas śledzisz!! xd Sledzę ? Nieeee.. ja podglądam domokun Ty... TY PODGLADACZU TY!! ZBOCVZENIEC!! POLICJA, ZBOCZENIEC!! *dże sie jak stara baba w wałkach* walnieta ja... walniieta ja.. walnieta jaaaaa jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hmm... aż mnie korci żeby trochę się tej sprawie przyjżeć... Eee tam , chciał być anonimowy to niech będzie xd Liczy sie kasa, proste wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel xd *cmok w nos* xd powodzonka jutro na angielskim 3nodding pokash tej gloopiej komisji !!!! whee domokun whee Hmm.... Secret Donator... ja bym się zastanawiał czy to nie przypadkiem koffanie twoje :] nie sadze xd .. po za tym jego teraz w domq nie ma blaugh Hmm... aż mnie korci żeby trochę się tej sprawie przyjżeć... Eee tam , chciał być anonimowy to niech będzie xd a przygladaj sie xd .. nie ma go na liscie gaiowiczoow.. zamiast avka mial red X O.o .... nie mozna sie z nim skontaktowac bo nie ma jak w profile wlexc i PMa z podziekowaniem wyslac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:07 pm
PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel xd *cmok w nos* xd powodzonka jutro na angielskim 3nodding pokash tej gloopiej komisji !!!! whee domokun whee Hmm.... Secret Donator... ja bym się zastanawiał czy to nie przypadkiem koffanie twoje :] nie sadze xd .. po za tym jego teraz w domq nie ma blaugh Hmm... aż mnie korci żeby trochę się tej sprawie przyjżeć... Eee tam , chciał być anonimowy to niech będzie xd ja tam moge go wysledzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Holy_Atena Musze uciekać... See ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozz ty gamoniu... jestes taki przystojny... na tym rys. biggrin eee... no ja wiem ze jestem przystojny.. blaugh te, bo jeszcze w samozachwyt popadniesz *o ile juz nie popadłes;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra ja spadam- narqa all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Dobra ja spadam- narqa all papa *przyyyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ozzwald Holy_Atena Musze uciekać... See ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozz ty gamoniu... jestes taki przystojny... na tym rys. biggrin eee... no ja wiem ze jestem przystojny.. blaugh te, bo jeszcze w samozachwyt popadniesz *o ile juz nie popadłes;] a nawet jesli popadne to co...? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|