|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:59 am
Holy_Atena Ozzwald Loginwpadlem zobaczyc czy cos sie dzieje... Ozz juz Cie powiesiłyśmy z Bali biggrin jak to brzmi... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich xd 4laugh *podbiega w zwiewnej spoodniczce* 4laugh whee xd *wiesz na szyji* xd witaj !! whee whee whee xd xd xd Hmmmm.... xd Nie powiem żebym nie lubił tu przychodzic pod Jej obecność xd xd *cmok w nos* xd powodzonka jutro na angielskim 3nodding pokash tej gloopiej komisji !!!! whee domokun whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell ~~lena-undesaid~~ Ibris ~~lena-undesaid~~ Ok, juz zrobiłam majme^^ Co u was?? Obijamy sie XD *lezy rozwalona w glebokim skorzanym fotelu* ^^ supcio, a ja właśnie doświadczam jak bardzo świat jest niesprawiedliwy.......... Ale grunt to sie nie łamac... eek Wow odkrykie godne nobla sweatdrop Nie mowie, ze to teraz odkryłam, tylko ze to tearz doswiadczam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:01 pm
Christoff_Gangrell ~~lena-undesaid~~ Ibris ~~lena-undesaid~~ Ok, juz zrobiłam majme^^ Co u was?? Obijamy sie XD *lezy rozwalona w glebokim skorzanym fotelu* ^^ supcio, a ja właśnie doświadczam jak bardzo świat jest niesprawiedliwy.......... Ale grunt to sie nie łamac... eek Wow odkrykie godne nobla sweatdrop Wow, co za ironia xd Swiat jest takim, jakim go sobie przedstawimy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Musze uciekać...
See ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ozz ty gamoniu... jestes taki przystojny... na tym rys. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel dostalam dotacje 10 k 4laugh no to fantastycznie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel xd *cmok w nos* xd powodzonka jutro na angielskim 3nodding pokash tej gloopiej komisji !!!! whee domokun whee Hmm.... Secret Donator... ja bym się zastanawiał czy to nie przypadkiem koffanie twoje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich xd Ktto raz dzisiaj xd ? A ja wiem... muszę tajniaście patrolować forum od czasu do czasu xd ozesz ty perfidny... Ty nas... Ty nas śledzisz!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:02 pm
Holy_Atena Musze uciekać... See ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozz ty gamoniu... jestes taki przystojny... na tym rys. biggrin papapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Holy_Atena Musze uciekać... See ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozz ty gamoniu... jestes taki przystojny... na tym rys. biggrin papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Holy_Atena Racqelq !! [rzut na szyje] i jak Ci sie podobaja moje uszka biggrin ooo? a to ktoooo? ; ) spoko, spoko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Holy_Atena Musze uciekać... See ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozz ty gamoniu... jestes taki przystojny... na tym rys. biggrin eee... no ja wiem ze jestem przystojny.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|