|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka , biggrin nareszcie mi gaia dziala witaj Kitty moje slonko *cmokas* napisz do mnie na gg bo nie mam numerow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Login wpadlem zobaczyc czy cos sie dzieje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Racqelq !! [rzut na szyje] i jak Ci sie podobaja moje uszka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich xd 4laugh *podbiega w zwiewnej spoodniczce* 4laugh whee xd *wiesz na szyji* xd witaj !! whee whee whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:56 am
PointZer0 Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich xd hello Zero whee hello Racq 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:56 am
]Goth bless[ Ibris ~~lena-undesaid~~ Ok, juz zrobiłam majme^^ Co u was?? Obijamy sie XD *lezy rozwalona w glebokim skorzanym fotelu* *glos z pod niej* eee... ja wiem, ze jestem tylko niezbyt zauwazalnym Cieniem.. ale usiadz prosze troche inaczej... ghhh.. *dusi sie* oO' teraz wiem czyje to byly rece... pff xd *uklada sie wygodniej* Lepiej, bejbe? Hey Rac, Zero, Ozz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:57 am
Lethiel PointZer0 Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich xd 4laugh *podbiega w zwiewnej spoodniczce* 4laugh whee xd *wiesz na szyji* xd witaj !! whee whee whee xd xd xd Hmmmm.... xd Nie powiem żebym nie lubił tu przychodzic pod Jej obecność xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Loginwpadlem zobaczyc czy cos sie dzieje... Ozz juz Cie powiesiłyśmy z Bali biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Loginwpadlem zobaczyc czy cos sie dzieje... *skok na Ozza* *przewraca* dostalam dotacje 10 k 4laugh mraaaaauuuuuuurrrrr *przytuuuuuula* whee whee whee witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Loginwpadlem zobaczyc czy cos sie dzieje... heya... to co zwykle czyli nic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris ~~lena-undesaid~~ Ok, juz zrobiłam majme^^ Co u was?? Obijamy sie XD *lezy rozwalona w glebokim skorzanym fotelu* ^^ supcio, a ja właśnie doświadczam jak bardzo świat jest niesprawiedliwy.......... Ale grunt to sie nie łamac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:58 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:58 am
~~lena-undesaid~~ Ibris ~~lena-undesaid~~ Ok, juz zrobiłam majme^^ Co u was?? Obijamy sie XD *lezy rozwalona w glebokim skorzanym fotelu* ^^ supcio, a ja właśnie doświadczam jak bardzo świat jest niesprawiedliwy.......... Ale grunt to sie nie łamac... eek Wow odkrykie godne nobla sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|