|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:45 am
Kiart juliangel Wiecie co... chyba własnie straciłam przyjaciela... ... neutral ... ... to jest smutne ... gonk Ale zdarza sie... trzeba po prostu przywyknac.. jak do wszystkiego na tym Swiecie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:46 am
Wiecie... Chris jest naprawde dobrym przyjacielem
a ja potraktowałam go troche jak przedmiot...
mysle ze zasluzylam na jego gniew...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:47 am
juliangel Wiecie... Chris jest naprawde dobrym przyjacielem a ja potraktowałam go troche jak przedmiot... mysle ze zasluzylam na jego gniew... stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:48 am
Ey Chriss jest spoko kolo... niepodważalne mam argumenty na jego istnienie... co moglbym porownac do pozytywnego zycia... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:48 am
Ale jest cos takiego jak wybaczenie i skrucha. Przynajmniej niekiedy ^^ I ta cierpliwosc...
Czasem nawet nie trzeba przywykac, tylko chciec cos zmienic ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:51 am
Ok, juz zrobiłam majme^^ Co u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:52 am
Ibris Ale jest cos takiego jak wybaczenie i skrucha. Przynajmniej niekiedy ^^ I ta cierpliwosc... Czasem nawet nie trzeba przywykac, tylko chciec cos zmienic ^^ z tym ze czasem cos jest niemozliwe do zmienienia... a przynajmniej nei tak latwe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:52 am
~~lena-undesaid~~ Ok, juz zrobiłam majme^^ Co u was?? Obijamy sie XD *lezy rozwalona w glebokim skorzanym fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:53 am
Ja musze psadac ... sad
Papa All...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Lethiel herubinek pewnie jakiś użytkownik co konczył żywot na gaii... i podarował komus swoje 10 k... chojny gest mozliwe.. jejq.. jestem mu taka wdzięczna !!!!!!!!! heart heart heart crying crying crying crying crying crying crying argh.. czemu nie ma jak podziekowac crying Cos mi sie zdaje ze On wie ze jestes Mu Bardzo Wdzieczne ... wink ech.. zrobilam sig.. skromny strashnie .. ale jestem po formacie.. i prgramy graficzne wcielo crying .. mam nadzieje ze zauwashy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris ~~lena-undesaid~~ Ok, juz zrobiłam majme^^ Co u was?? Obijamy sie XD *lezy rozwalona w glebokim skorzanym fotelu* *glos z pod niej* eee... ja wiem, ze jestem tylko niezbyt zauwazalnym Cieniem.. ale usiadz prosze troche inaczej... ghhh.. *dusi sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|