|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:34 am
hej *przytuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:36 am
Ibris Lethiel Ibris Sesje przez net - dziwna sprawa. Ma to jakis klimat chociaz czy tylko kupe jaj? xd Leth - wink tajemniczy cichy wielbiciel? Jak na razie to mam 144pkt a potrzebuje 160 ==' skad ja to wezme - nie mam pojecia. Trzeba bylo brac udzial w olimpiadach... nie mam pojęcia eek eek eek nie moge mu podziękowac crying crying crying nie moge go znaleźc na liscie gaiowiczoow sad Daj sobie do siga .jpg z podziekowaniami razz *w tle Peter Gabriel - Solsbury Hill* ale on nawet nie ma avka.. jest red X crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:36 am
pewnie jakiś użytkownik co konczył żywot na gaii... i podarował komus swoje 10 k... chojny gest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:37 am
]Goth bless[ Setsuna Dragonclaw pamietam to xd ta sesja... fajnie bylo xd Jezeli chodzi o sesje w ktorej mistrzowalem, to bardzo mi milo... jezeli zbierze sie jeszcze jakas garstka zapalencow, to wieczorami jestem do dyspozycji ^_~ mrgreen nie kus nie kus mrgreen najpierw zbierz ta garstke xd (mozesz od razu mnie zaliczyc do chetnych na sesje heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:37 am
Setsuna Dragonclaw ja teraz moge poweidzec "trzeba bylo piasac do gazetki szkolnej" bo dzieki niepisaniu nie bede miec 6 z polaka stressed (akurat pierwszy raz mi idzie dobrze z tego przedmiotu crying ) 6 z polaka - marzenia w mojej szkole... Eeeh.. gdyby u nas za takie cos dawali celki na koniec, to spokojnie na 5.0 bym wyszla ^^' Co za szkola... i do tego 6h francuskiego xp gdyby to bylo cos innego niz tylko nudne lekcje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:38 am
herubinek pewnie jakiś użytkownik co konczył żywot na gaii... i podarował komus swoje 10 k... chojny gest mozliwe.. jejq.. jestem mu taka wdzięczna !!!!!!!!! heart heart heart crying crying crying crying crying crying crying argh.. czemu nie ma jak podziekowac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:39 am
Ibris Setsuna Dragonclaw ja teraz moge poweidzec "trzeba bylo piasac do gazetki szkolnej" bo dzieki niepisaniu nie bede miec 6 z polaka stressed (akurat pierwszy raz mi idzie dobrze z tego przedmiotu crying ) 6 z polaka - marzenia w mojej szkole... Eeeh.. gdyby u nas za takie cos dawali celki na koniec, to spokojnie na 5.0 bym wyszla ^^' Co za szkola... i do tego 6h francuskiego xp gdyby to bylo cos innego niz tylko nudne lekcje.. a myslisz ze dalczego nie bede miec tej 6? bo dyra sie uparla ze musi byc wg regulaminu stressed a ja bym wyszla na ok 4.9-5.2 XP buuuuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:40 am
Lethiel herubinek pewnie jakiś użytkownik co konczył żywot na gaii... i podarował komus swoje 10 k... chojny gest mozliwe.. jejq.. jestem mu taka wdzięczna !!!!!!!!! heart heart heart crying crying crying crying crying crying crying argh.. czemu nie ma jak podziekowac crying Cos mi sie zdaje ze On wie ze jestes Mu Bardzo Wdzieczne ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:41 am
Wiecie co...
chyba własnie straciłam przyjaciela...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:41 am
Ee... dobra, ja mam jakies 4.4 i mi dobrze wink Pomijam fakt, ze prawie nic sie nie uczylam caly rok... weekendy spedzone na nauce zycia w swiecie Warhammca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:42 am
Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Setsuna Dragonclaw pamietam to xd ta sesja... fajnie bylo xd Jezeli chodzi o sesje w ktorej mistrzowalem, to bardzo mi milo... jezeli zbierze sie jeszcze jakas garstka zapalencow, to wieczorami jestem do dyspozycji ^_~ mrgreen nie kus nie kus mrgreen najpierw zbierz ta garstke xd (mozesz od razu mnie zaliczyc do chetnych na sesje heart ) Wiesz.. czemu nie, moznaby sprobowac... mamy zatem Ciebie, mnie, moze Ibris.. no i niepoukladany jeszcze Swiat pozostaly w mojej slicznej glowce..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:43 am
juliangel Wiecie co... chyba własnie straciłam przyjaciela... ... neutral ... ... to jest smutne ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:44 am
Kiart juliangel Wiecie co... chyba własnie straciłam przyjaciela... ... neutral ... ... to jest smutne ... gonk A moze da sie cos naprawic? Przyjaciol sie nie powinno tracic tak ot...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:45 am
Ibris Ee... dobra, ja mam jakies 4.4 i mi dobrze wink Pomijam fakt, ze prawie nic sie nie uczylam caly rok... weekendy spedzone na nauce zycia w swiecie Warhammca xd no tak... wink z tym ze mi sie kazdy punkt przyda mrgreen
]Goth Bless[ Wiesz.. czemu nie, moznaby sprobowac... mamy zatem Ciebie, mnie, moze Ibris.. no i niepoukladany jeszcze Swiat pozostaly w mojej slicznej glowce.. mhrrrau xd xd xd xd zawsze mozna sprobowac w jakims znanym whee
albo isc na zywiol ><'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:45 am
Ibris Kiart juliangel Wiecie co... chyba własnie straciłam przyjaciela... ... neutral ... ... to jest smutne ... gonk A moze da sie cos naprawic? Przyjaciol sie nie powinno tracic tak ot... ... ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|