|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:25 am
Setsuna Dragonclaw pamietam to xd ta sesja... fajnie bylo xd Jezeli chodzi o sesje w ktorej mistrzowalem, to bardzo mi milo... jezeli zbierze sie jeszcze jakas garstka zapalencow, to wieczorami jestem do dyspozycji ^_~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:26 am
eek eek eek heart heart heart po.. poooo...potwierdzil !!!!!!!!!!!!!!!!! heart heart heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:28 am
Sesje przez net - dziwna sprawa. Ma to jakis klimat chociaz czy tylko kupe jaj? xd
Leth - wink tajemniczy cichy wielbiciel?
Jak na razie to mam 144pkt a potrzebuje 160 ==' skad ja to wezme - nie mam pojecia. Trzeba bylo brac udzial w olimpiadach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:28 am
Gratulacje Lethi !!
[przytulas]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:29 am
Hey Kitt ^^ *podchodzi do Kage i przytula sie do niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:29 am
Lethiel eek eek eek heart heart heart po.. poooo...potwierdzil !!!!!!!!!!!!!!!!! heart heart heart heart heart heart heart to napewno azram w przebraniu xd Ty szczesciasro jedna!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:30 am
Ibris Sesje przez net - dziwna sprawa. Ma to jakis klimat chociaz czy tylko kupe jaj? xd Ja sie bawilem dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:31 am
Ibris Sesje przez net - dziwna sprawa. Ma to jakis klimat chociaz czy tylko kupe jaj? xd Leth - wink tajemniczy cichy wielbiciel? Jak na razie to mam 144pkt a potrzebuje 160 ==' skad ja to wezme - nie mam pojecia. Trzeba bylo brac udzial w olimpiadach... nie mam pojęcia eek eek eek nie moge mu podziękowac crying crying crying nie moge go znaleźc na liscie gaiowiczoow sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Heh,,, znowu ta sama gadka... lol... to się staje nudne... KSHhhh... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj ...^^ wink Gratss Lethi ...^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:32 am
Lethiel Ibris Sesje przez net - dziwna sprawa. Ma to jakis klimat chociaz czy tylko kupe jaj? xd Leth - wink tajemniczy cichy wielbiciel? Jak na razie to mam 144pkt a potrzebuje 160 ==' skad ja to wezme - nie mam pojecia. Trzeba bylo brac udzial w olimpiadach... nie mam pojęcia eek eek eek nie moge mu podziękowac crying crying crying nie moge go znaleźc na liscie gaiowiczoow sad Daj sobie do siga .jpg z podziekowaniami razz *w tle Peter Gabriel - Solsbury Hill*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:32 am
Wałek...
mi sie udało przez tydzien dostac 6 200 od ludzi z gai, a brakuje mi nadal ok. 20k musiem kupic sobie jeszzcze nightmare bustier i were tail...
ale ciesze sie wraz z Tobą Lethi !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:33 am
juliangel Gratulacje Lethi !! [przytulas] 4laugh *przytuuuul* 4laugh dzieki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:33 am
Lethiel Ibris Sesje przez net - dziwna sprawa. Ma to jakis klimat chociaz czy tylko kupe jaj? xd Leth - wink tajemniczy cichy wielbiciel? Jak na razie to mam 144pkt a potrzebuje 160 ==' skad ja to wezme - nie mam pojecia. Trzeba bylo brac udzial w olimpiadach... nie mam pojęcia eek eek eek nie moge mu podziękowac crying crying crying nie moge go znaleźc na liscie gaiowiczoow sad ja teraz moge poweidzec "trzeba bylo piasac do gazetki szkolnej" bo dzieki niepisaniu nie bede miec 6 z polaka stressed (akurat pierwszy raz mi idzie dobrze z tego przedmiotu crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|