|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:16 am
juliangel Czasami człowiek się poświeca... wszystko: szkołe, rodzine, czas a nawet milosc... a dostaje za to tylko jeszcze gorszego kopa... DLACZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mozesz powiedziec o co chodzi? A jak nie, to sie nad soba nie użalaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:17 am
Falcone ]Goth bless[ Falcone wiem ze to troche nie miłe wobec nowszych uzytkownikow ale poczatki były najlepsze................ chociaz teraz tez jest bardzo miło bo znow wyodrebnia sie grupka osob ktora jest na gaii codziennie Heh, tez pamietam stare czasy... XD Bylo nas.. hmm... niespelna z moze 30 uzytkownikow 3nodding Fajnie bylo 30 .............. ateraz prawie 300 jest .......... wtedy wszycy sie znali ........... ahhh........ pierwszy RPG ......... moja biedna noga po kamieniu .......... miło było whee pamietam to xd ta sesja... fajnie bylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:18 am
~~lena-undesaid~~ juliangel Czasami człowiek się poświeca... wszystko: szkołe, rodzine, czas a nawet milosc... a dostaje za to tylko jeszcze gorszego kopa... DLACZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mozesz powiedziec o co chodzi? A jak nie, to sie nad soba nie użalaj. Ostro... ale nikt nie powiedzial ze tu nie ma miejsca na zal... skoro jest na milosc, jest na przyjazn a czasami nawet i na chamstwo, to czemu nie mozemy tu kogos podbudowac, panienko, hm? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OMG !!!!!!!!!!! ... dostalam dotacje 10 000 ...... eek eek eek błaaaagaaaaam niech potwieeerdzi !!!!!!!!!!!!!! crying heart crying heart crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:20 am
]Goth bless[ ~~lena-undesaid~~ juliangel Czasami człowiek się poświeca... wszystko: szkołe, rodzine, czas a nawet milosc... a dostaje za to tylko jeszcze gorszego kopa... DLACZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mozesz powiedziec o co chodzi? A jak nie, to sie nad soba nie użalaj. Ostro... ale nikt nie powiedzial ze tu nie ma miejsca na zal... skoro jest na milosc, jest na przyjazn a czasami nawet i na chamstwo, to czemu nie mozemy tu kogos podbudowac, panienko, hm? wink heart toi mi powiedz jak, bo ja jestem kompletnie niewtajemniczona... Leti, ty to masz dooobrze........A od kogo:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:20 am
Lethiel OMG !!!!!!!!!!! ... dostalam dotacje 10 000 ...... eek eek eek błaaaagaaaaam niech potwieeerdzi !!!!!!!!!!!!!! crying heart crying heart crying heart xd Ludzie juz nie maja co robic z kasa... moze komus rysunka, hmh? XDD *usmiecha sie niewinnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:21 am
Lethiel OMG !!!!!!!!!!! ... dostalam dotacje 10 000 ...... eek eek eek błaaaagaaaaam niech potwieeerdzi !!!!!!!!!!!!!! crying heart crying heart crying heart Gratulacje .. jesli sie uda ... blaugh ..Chojni sa ludzie na Gai ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lena, nie każdy potrafi zrozumiec cierpienie, a po drugi to juz pisalam o co chodzi sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Leti, ty to masz dooobrze........A od kogo:>? nie potwierdza crying crying crying crying crying TheDonatorX ... niech potwierdzi !! heart crying crying crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:24 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Leti, ty to masz dooobrze........A od kogo:>? nie potwierdza crying crying crying crying crying TheDonatorX ... niech potwierdzi !! heart crying crying crying heart ... Jak nie potwierdzi to troche lol z niego ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:24 am
nie potwierdza.. sad ... nie ma go na liscie gaiowiczoow neutral .... gonk crying gonk nie roozuumiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:25 am
Ibris herubinek ]Goth bless[ herubinek Huh- ja za 6 dni mam egzamin gimnazjalny... sweatdrop ehh...- boje się jak nigdy dotąd- niewiem czemu... stressed Staruszku, nie masz sie czego obawiac... latwo sie mowi, ale jest prosty.. poradzisz sobie wink Dzięki za motywacje- mam nadzieje że będzie prosty, a nawet modle sie o to by był banalny... musze sie dostać do dobrej szkoły... bo potem to szaro widze swoją przyszłość... xp To juz tylko 6 dni zostalo...? *patrzy na sterte ksiazek obok i na szawce* No, zdazymy przerobic... co z tego, e od miesiaca nie mialam fizyki? XDD material nadgonimy... *kaboom* No u mnie na śląsku za 6 dni... Ja fizyki niemiałem chyba z 8 lekcji albo i więcej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|